Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@paretowilfredo hocam bu haberle bi istatistikçi olarak yıkıldım. Ne zamadır bu ilanı bekliyordum. 90 puanımız yandı desenize.
-
90 puanla bir istatistikci olarak sgknin ilanini bekliyorum hala istatistikci arkadaslar sessizler
-
Bende bu ilani bekliyordum istatistikçi olarak. Zaten iki gün önce aradığımda kurumu henüz belli değil ama yetki sınavındaki başarısızlıklarından dolayı kurum sıcak bakmıyor demişlerdi.
Bu alimda da olmazsa daha da istatistik mezunlarindan alinmaz diye düşünüyorum. -
Dostlar 81.16 puanım var.2531. Sıradayım. Sizce yazılı sınava hak kazanır mıyım selamlar
-
Dostlar 81.16 2531. Sıra yazılı sınava hak kazanır mıyım sizce
-
@reagan yazılı sınav değil de mülakat var hocam. Büyük ihtimal girersiniz 4 katı çağırıldığını varsayarsak
-
@2525 İstanbul'daki kadroları
-
Arkadaşlar 81.16 puanım var p113ten 2531. Sıradayım. Yazılı sınava girmeye hak kazanabilir miyim sizce
-
400 kisiye daha umut olacak. Darısı diğer kurumlara en kısa zamanda
-
Hocam 4 katı deyince 1600 ediyor girmeyenler kazananlar vardır ama geçen seneden ya da bi kuruma girip tekrar sınava girmek isteyenler olacaktır.. Kesin konuşabilen var mı çok merak ediyorum
-
@reagan bnce bu işlerin kesini olmaz hele ki su ortamda ilanlarin gelmediği dönemde. En iyisi başvurup beklemek. İnşallah keyfi başvurular az olur puan düşer iyice.
-
arkadaşlar hesaba katmadığınız yedeklerin durumu var eğer onların yerleştirme işlemleri tamamlanmadan ilan gelirse tercih hakları yanmış olacağından sıralamaya fazladan 400 kişi eklenecektir bu da puanı sınırda olanlar için hiç de iyi olmayacaktır
-
@kardelenk istatistikçi arkadaşlar twitter etkinliklerinde çok az katılım gösterdi.Bende 96 puanla bekliyordum.İstatistikçiler olarak sesimizi duyurmamız lazım yeni ilanların gelmesi için.
-
@escobar_p uvvv merkezi uzmanlığa tercih ettiğine göre başka bir ilişkin olmalı İstabul'la
-
Acaba bunu sıfır virgül kaçla kaçıracağım:) 0,8-0,6-0,4 olmasın onlar sırasını savdı.amann amann yerleşen arkadaşlar tekrar tekrar başvurun emi,sınavlara gelmeyin,mülakatlara katılmayın ama muhakkak başvurun,darılım valla.ne hakkı canımm bi kere yüksek puan aldınız ya Allah affeder sizi.Şu sınavlara,yerleştiği halde başvuranlar,başvurup gelmeyenler,daldan dala atlayanlar döktüğümüz gözyaşında boğulun!!!
-
madem 400 kişilik ilan gelecekti sayın msbağlı neden hep 600 kişilik olan twitleri fav ladı acaba insanı ister istemez umutlandırıyordu
-
@niloya geçen alımda mülakata kalanların neredeyse 3 te biri gelmemiş inş yine öyle olmaz
-
@2525 gönül bağım var
-
@tedy Thomas Hobbes bugünleri görse iibfli iibflinin kurdudur derdi.inşşallah
-
@escobar_p özelleştirme kapanırsa Türkiye Varlık Fonuna geçebilir elemanları, zaten kanunda da bir bağ var bu iki kurum arasında. Varlık Fonu başkanı da ÖİB'den geldi zaten, merkezi de istanbulda. Özelleştirmeleri ne kadar hızla tamamlarsan o kadar hızlı gidersin İstanbula