Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Tamaaaaaaammmm. Herkes umudunu kestiğini göre artık o otobüs gelir
-
Hepiniz çok yaşayın yol arkadaşlarımız çok eğlenceli ama kabul edin bu işe yaradı açıklanmaması
-
Açıklansaydı şimdi üzülenlerimiz olacak ve grupta eğlence olmayacaktı
-
yine ara ara başkanı etiketleyip atın twitleri :))
-
Cidden bugün sondu artık. Bugüne kadar iyi kötü bi heyecan vardı ama artık profile girmekten twit var mı diye bakmaktan yıldım.
Benden de pes zaten her şey keyfi yürüyor,Bundan sonra kimin keyfi nasıl isterse. -
Baskan her saat basi bise yazmismi diye bakmaktan adamin butun twitlerini okudum
-
Açıklanırsa hayrına birisi forumda yazsın lütfen
-
Açıklanmasın istemiyorum
küstüm gidiyorum -
Sayfa da 5.000 ileti girilince açıklanacak.
-
Çooook büyük duyum aldım arkadaşlar.
Ayrıca bugün için saat 20:37 de bir süpriz bekliyorum.Bugün 20:37'de beklediğim süpriz gerçekleşmezse ikinci süprizim devreye giricek. İkinci suprizim ise pazartesinin ilk mesai saatiyle birlikte hafta bitine kadar sonuçların açıklanabilir olması.
Takipte kalın..Behlül kaçar! -
Ufak bir etkinlik yapalım katılan arkadaşlarla. Bu görseli tepki amaçlı hazırladım paylaşıyorum twitterda.
Profil için -
@Memnun-Kaygısız dalga gecmiyosun demi hocam hiç yeri degil cunku
-
@Memnun-Kaygısız e yanı haftaya acıklanacagı kesın zaten mesele bugundeydi :S
-
Şöyle bir düşününce Selim Başkan'ın beğendiği twit 12 Nisan .konusu yeni bir alım hazirandan önce olacak mı diye.kendi yerime koyarak düşündüğümde içeriği hoşuma giden tasvip ettiğim bir şeyi beğenirim.ohalde mayıs ayı içinde yeni ilan gelecek.e yeni ilan gelecekse mükerrer başvurusu olmaması için 8.promosyonun açıklanması lazım.Bu yüzden açıklanması gelecek haftayı geçmemesi lazım.
-
@Memnun-Kaygısız 20:37 bile ne kadar ciddiyetsiz olduğunun göstergesidir. 20:37 ne la. Saçma sapan birde bunlarla uğraşıyoruz.
-
@Memnun-Kaygısız gardas 20:37 diyerek dikkat mi çekiyorsun anlamadım ama son günlere gelmişken moraller bozuk ,tadımızı bozma
-
@serkan21 aslında mevzu bu hocam başka birşey değil.
Duyum falan de hikaye.Süleyman soylu kaymakamlık için gecen hafta önümüzdeki hafta derken bu hafta da gelecek hafta dedi.
Aynı şekilde Muezzinoglu uzmanlık-müfettişlik yarın dedi 10 gün sonra açıklandı.Velhasıl kimse net birsey bilmiyor yol daha yakından dersimize bakalım.
-
@Memnun-Kaygısız Su sayfada tepkiyi hakeden ilk insan olarak seni tebrik ediyorum ️
-
@chebyshev üslubuna dikkat et. La diye hitap edemezsin burada..
-
@gmsmustafa hocam birisinin burada bir tepki alması gerekiyordu.
Ben de ironi'yi açık bir üslupla yazdım ki herkes anlasın diye.
Geçen hafta da bu hafta da bilen de bilmeyen de duyum aldım hafta sonuna kadar açıklanmaya çalışıyor diyor.
Yazış o yazış sonra adam piyasada yok.