Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@düsenberi offfff tadından yenmez. Keşke açıklansa da SİTE çökse gece 3 é kadar ugrsassak bakabilmek için (duaya bak Allahım ya)
-
Mülakata gireli tam 82 gün oldu, her haliyle zordu benim için.Bu yol aşılmadan elbet bir yerde olacağımı düşünmüyorum fakat; en çok canımı sıkan bürokratik aksaklıkların mağduriyeti giderme çabasının olmayışı. Daha iyi anlıyorum artık tek başına olduğumuzu.İnanın SGK teftiş en istediğim yerlerden biriydi ilanı da geldi çok şükür ama heyeca yerini endişeye bıraktı.Onun sürecininde en az bukadar uzun süreceğinin farkındayım çünkü.15 bin kişinin mülakat sonuçları 10 güne açıklanıyorsa pekala istenilse bizimkilerde kısa zamanda açıklanır.Öğretmenler çok mu değersiz yada biz çok mu üst kadrolara talibiz.Tabiki Hayır. İnanların azmini kırmaya kimsenin hakkı yok. Guya başvurdum vmy ye başvurdum istemeye istemeye bu mudur senin istihdam sağlama kalibren!!! Çok şükür ki ahiret var diyorum bu yüzden.
-
@2525 aynen öyle kardesim. Şuan artık hepimiz Tükenmişlik Sendromu yaşıyoruz. Allaha sığınıyoruz. Sevse de sevmese de benim karşıma da ahirette gelecek. Öpücem bu hakkımı sürüncemede birakanlari
-
@ParadoX klişe ama "geciken adalet adalet değildir." hocam tüm bu mağduriyetler o 300 kişinin kazanmasıyla giderilmeyecek ki. Sürüncemede bıraktığı, sırf bu yüzden sınavlara hazırlık aşamasında adapte sıkıntısı yaşayan o 900 kişi ne olacak. Ciddi manada beni üzen tarafı da bu zaten
-
@Memnun-Kaygısız sinirlenme ya ne oldu şaka yaptım.
-
@2525 Aynen dostum aynen öyle. Beni kahreden de bu. İki sınavdan sonuç bekliyorum diye kitap defter açmadim. İletilerde var GUY ve VMY sön gün başvurdum. Hala dà açıklansa başkalarının hakkını gasp etmem ama beklerken aciklansin da olumsuz olursa çalışırız dedik hepimiz. Ortada kaldık resmen. Giden zaman gittiği gibi, onumuzdeki sınavlara da calismayarak ayrı bir sıkıntı da kendi kendimize yarattik. ALLAH sonumuzu hayretsin insallah
-
Arkadaslar bende duyum aldim guvenlik sorusturmalari bitmis arkadasin dedigi gibi liste belli bir aciklanmasi kalmis
-
@klapaceus ağzından bal damlıyor
-
@ParadoX hala vmy başvurmadım. İstediğim bi meslek değil ama yarın başvurumu yapacam. Başka çare bırakmadılar
-
@klapaceus Kardesim aklıma şu videodaki sahne geliyor artık DUYUM kelimesini duyunca : TIKLAYIN
Bu arada kizmayasin ha sadece aklıma geleni siz de gülün diye paylaştım. Soyledigine inancım tam tanı. -
@ParadoX :)))))))))))))))))))))))))))))
-
Duyumum cok ustteki insanlardan degil ama bugun biri daha diyince ayni seyleri gerceklik payi vardir diye dusundum sizinle paylasmak istedim
-
Şöyle söyleyeyim ozaman. Burası açıklanma konusunda şaka şamata yapılacak zamanları geçti artık. Burda sürekli olanlar varmış ya herşeyi biliyorlarmış bence bi halt anladıkları yok anlasalar boyle bir saçmalığı mazur görüp onaylamazlar. Duyum var diyip sonra üstüne gelince vay efendim şakaydı hiç anlamıyorsunuz da filan gibi saçmalıklar yapmayın. Cevabını kimse vermese ben veririm.hakettiği gibi de konuşurum. Anlamayana anladığı dilden cevabını veririm.
-
Arkadaşlar herkes gergin. Lütfen bu sayfadaki bu samimi, güzel ortamı devam ettirelim rica ediyorum ...
-
-
@serkan21 foruma geç girdim, bi baktım ki saat 20.37 yi geçmiş , tüh dedim kaçırmışım neyi kaçırıyosam, kafa gitti
-
Arkadaşlar mizah her şeye karşı kullanabileceğimiz tek ve en etkili silahımız. Fakat böyle gergin durumlarda üstüne üstlük aynı olaylar daha önce yaşanmışken biraz daha anlayışlı olmanız gerekmez mi? Bu foruma, bu başlığa, sizin gibi güzel insanlara bu yakışmaz mı?
-
Arkadaşlar bu işin dugumunu bakanlık çözcek daha oncede dedim tekrarlıyorum saat 22:00 topluca twiterdan bakan ve bakanlıga yazalım birde şansımızı boyle deneyelim
-
Bakan Moldova'da.yazsak da hiçbir işe yaramaz.pazartesine kaldı bu iş maalesef
-
Abimin kına gecesine gidemiyorum be açıklamıyorlar diye. Arafta kaldık sayelerinde