Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
kafalar uctu hepimizin Allah yardımcımız olsun
-
@Memnun-Kaygısız burada başkanın devreye girip haftaya bitecek arkadaşlar süreç uzadı farkındayız vs yazsa yeterdi buradaki insanlara.
-
@serkan21 hocam ben artık başkanın o twiti yanlışlıkla beğendiğini düşünmeye başladım ://
-
duyum alan var mı hele hele darlandım yine
-
Valla sözün özü herkesin psikolojisi bozuldu.ben eşim adına takip ediyorum süreci ama yıllar önce bu işler bu kadar zor mı değildi biz mi şanslıydık anlamadım.msbaglinin e-mail adresini alıp mail atmak bir ikinci zorlama olabilir diye düşünüyorum kendi adıma.ik başkanına 2 mail attım engelledi hemen
-
@Memnun-Kaygısız @alametifarika hiçbirşey kesin değil hocam. Daha önce çok dendi ama hiçte kesin olamadı
-
@paretowilfredo hocam bu hafta zaten geçti ama merak ettiğim haftaya açıklanma ihtimali %90 var mıdır? Sizin görüşünüz nedir bu konuda?
-
@Stigltz sizinle aynı şekilde düşünüyorum hocam kesinlikle.
Anlatmak istediğim de bu.
Az'dan kasıt ne onu dahi bilmiyoruz. Hayırlısı. . -
@Memnun-Kaygısız kardeşimiz birden ortaya çıkıp duyum aldım diyip insanların tadını tuzunu kaçıranlarin taklidini yapmış, sakalasmis. Ne var ki zaten yorum yapanların hiç birisinin burada konuşulanların haberi yok belli ki. Biz haftalardir bu tarz insanlarla uğraşıyoruz @Memnun-Kaygısız kardeşim asıl buna tepki göstermiş. Kendisine tepki göstermeden önce geçmişe doğru yorumları okuyup anlarsınız onun bizim canyoldasimiz olduğunu çok rahat anlarsınız. Bir de haddi olmayarak forumun en temiz başlığı olan bir yeri kimse üslubuyla kirletmesin lütfen. Başka yeri bilmem ama burada kimse kimseyi üzmedi bugüne dek. Lütfen kimse kimseyi kırmasın dostlar rica ediyorum abiniz kardeşiniz olarak
-
@Memnun-Kaygısız aynen hocam hayırlısı demekten başka alternatifimiz yok. Allah bizlere sabır versin.
Guy olmasa çok şey yapmazdım ama önümüzde Guy var ve hiç derse yoğunlaşamıyorum. -
O değil de 20.37 yi bekleyenler favlasın
-
@Stigltz Aynen dostum hiç bişeye tat alamıyorum ve konsantre 0
-
@ParadoX Eyvallah kardeşim teşekkür ediyorum.Allah razı olsun..
-
@mov hocam öyle bir şey benimde aklıma geldi bence başkan 8. promosyon sürecinde twitterda 1k takipçi alırsa sonucu açıklayacak 2k olursa yeni ilana çıkacak
-
@master manyaklığa vardı iyice bizim ki.
-
Gitmek istiyorum gidemiyorum
TC mı yazıp sonuçlarımi görmek istiyorum
Ben çok şey istiyorum -
kısacık dünya için ne kadar paralıyoruz kendimizi değil mi dostlar
-
@mov araya o kadar süre girince aklımaza her şey gelmeye başladı
-
Önce biri şuraya yazsa arkadaşlar siteye girilemiyor diye
sonra f5 lerle geçen bir süre sonra ctrl f ismimiz yanında yazsa asil diye
güzel olmaz mı? -
@Memnun-Kaygısız sen yazdıgını bi oku ondan sonra bize mevzuyu anlat