Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@Estevez Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
@economistic bu ne özgüven ya rabbi seni tanımak istiyorum yiğidim geyiği geldi direk aklıma şu mesajı görünce Herkes ne giyeceğine karar bile vermiş ne güzel grubun ciddi anlamda guy ile uzaktan yakından alakasın yok Sınavdan sonra kesin oturalım eğlenceli olacağı kesin
Yorumlarınızı okuduğum zaman acayip tebessüm ediyorum, yahu sanal falan deniliyor ama muhabbetler ortam 10 numara 5 yıldızlık REELLİKTE .
Bundesliga maçı izleyerek geçirdim bugünü içinde bulunduğum vaziyeti varın siz düşünün : )) Yahu yanımda ne imece ne adem kılıç var inan olsun Telefon Kulaklığımı aldım yanıma
@ParadoX Hocamın dediği üzere Guy üzerine değil de SGK üzerine konuşmak daha ortamı yumuşatır gibiSagopa Kajmer T-Shirt + Adidas süperstar çekmiş 30 yaşında ama 25 gösteren evli 2 çocuk babası deli fişek bir delikanlı görürseniz hiç düşünmeden FameFabre bu diyebilirsiniz
-
Ben kpss den de koptum zaten bir kaç haftadır ne zaman boş kalsam playstation oynuyorum. Hepten yalan olduk bu Sgk bizi bitirdi
-
@FameFabre hayyyytttt Allahina gurban yigidim deli fişeğim benim. yengeye erkek olduğumu söyle de sonra arıza yapmasın sana Sisko dombili mürdum eriği renginde tshirt giymiş beyaz saçlı heredot cevdet kıvamında bir adam görürseniz aha işte o da benim
-
Bu forumun bu başlığı gerçekten efsane çünkü burdaki insanlar essahtan güzel insanlar
-
@kizilderili sensin guzel
-
@ParadoX kardeşim teklifin için teşekkür ederim ama izmirden katılım göstermem baya zor. Bunun İzmir ayağını yaparsak, muhakkak gelirim
-
@Antimülakat Güzel dostum suan izmirde olmasam da normalde orada yaşıyorum, kısmetse izmir ayağını birlikte yaparız kahvemizi içer bebislerle parka gideriz babalar ve oğulları
-
Dostlar imkan olsa seve seve keske mumkun olsaydi ancak su an il disindayim taziye icin. Insallah bir gun bulusacagiz.
-
@paretowilfredo Basın sağolsun üstad, vefat edené Allahtan rahmet, geride bıraktıklarına sabır versin inşallah. Daha sonra hep birlikte de yaparız inşallah ağız tadıyla. Selam ve dua ile...
-
@paretowilfredo Başın sağolsun hocam mekanı cennet olsun rahmetlinin
-
@aysesal kusura bakmayın son tekrarlara baktığım için yeni gördüm. Emanetçi oluyor diyorlar ama olmasa bile hiç kafaya takmayın illaki orada bir çözüm yolu bulursunuz. Eğer telefon vs olmadan okulu bulurum derseniz aştide veya tren garında emanet dolapları oluyor ama okul önünde de muhakkak birileri bu işi yapıyor. Hiç bulamazsanız oğlunu/kızını sınava getiren bir teyzeye/amcaya emanet edersiniz kpss sınavında annemle gittiğim de ona emanet bırakıyorlardı
-
Selim Başkan tweet atmaya başladı uzun aradan sonraHerkes guy a odaklandı galiba artık Allah herkesin yarın yardımcısı olsun
-
Beni unutunuz benide ekleyin listeye tamamını okuyamadım ama varmı bulusma noktası
-
@ZıplayanPırasa beşevler metronun ordaki burger king sanırım bi akaryakıt istasyonunun içindeydi orası yanlış hatırlamıyosam
-
-
@master çok sağolun hocam
-
@economistic hacıbaba tamam da liva tam tiki concon mekanı oldu ya
-
Günaydın genlik erken gelen olursa metro önünde görüşürüz herkese şimdiden başarılar
-
Allah yardımcınız olsun, doğruları buldursun
-