Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Valla etkinlik yapmıyo değiliz canımız çıktı haftalardır aylardır bir tane bile açıklama yok az kaldı aldığımız cevap bu etkinlik yapıncada takmıyolar ben guy sınavı geçene kadar artık etkinlik filan hevesim kalmadı katılmayıda düşünmüyorum ama o süreçten sonra 8. pro için ve 9. pro için katılım gösteririm
-
@uche dostum kimse seni suçlamadi, suçlamaz da. Arkadaşların tepkileri oldu evet ama o tepkiler haksız değildi haklı tepkilerdi. Çünkü insanlar senin paylaşımına göre yorum yapıyor. Kaldı ki üstte "bende olsam öyle düşünürdüm " cümlesiyle arkadaşların tepkileeidne haklı olduklarını aslında sende kabul ediyorsun. İyi niyetinden şüphem Hiç olmadı kardeşim ama olay yap boz tahtasına dönünce problemler yanlış anlaşılmalar oluyor hepimiz yaşadık ve yaşıyoruz. Dediğin gibi olayı kisisellestirmek hoş değil, bundan sonraki süreçte neler yapılabilir bunları konuşmanın vaktidir. Geçmişte tatsizliklar ufak tefek olmuştur, kimse kimseye gönül koymadan omuz omuza tamamlayalim şu süreci. Hepinize duaciyim dostlarim Allah da biliyor
-
@uche kardeşim kurum içerisinde süreç hakkında bilgisi olan neredeyse hiç kimse yok. Daire Başkanları dahi süreçten bihaber. Sen kimden alıyorsun bu bilgileri ? Birgün öyle diyorsun birgün böyle.
-
Arkadaşlar eğer yeterli katılımı sağlayabilirsek ve o zamana sonuçlar açıklanmazsa(büyük ihtimalle) mülakat sonucu bekleyen tüm adayları kapsayan bir etkinlik yapmayı planlıyorum. Önümüzde guy sınavı olduğu için şuan ayrıntıya girmek istemiyorum pazar günü sınav sonunda detayları konuşuruz. İnşallah bu sefer birilerinin dikkatini çekeriz. Kapsayıcı bir tag üzerinden yazarak belki dikkat çekeriz. Etkinlik günü ilgili kim varsa hepsine yazarız artık bu süreç canımı sıkmaya başladı.
-
@ParadoX hocam oncelıkle memurlar nettekı yazın ıcın tebrık edıyorum senı sesımızı ordan duyurmanda cok etkılı olacaktır. Söyledıklerınizde ve yazdıklarınızda fazlasıyla haklısınız. hocam benım anladıgım duyum aldıgım kısıler lısteyı oncelıkle mulakata gıren baskan yardımcılarının hazırlayıp onaylamasının gerektıgı daha sonra lısterın son halı baskana cıkıyor. daha once yaptıgımız hıcbır etkınlıkte baskan yardımcılarına sesımızı duyurmadık. Eger etkınlık yapacaksak kılıt ısımlerın baskan yardımcıları olacagı kanısındayım. SAYGILAR...
-
@paretowilfredo hocam bize bi duyum ver ortalik karışık
-
@hayalimsgk Vay hocam var herkesın haberı var ama kımse kesın bırsey soyleyıp o tasın altına gırmek ıstemıyor hepsı bu.
-
@ParadoX abi sen guy a girecek misin?
-
@gmmerve Mecburen giricem dostum, ama asla rakip olarak görmeyin. Benim gireceğim sirayı boş farzedin
-
@ParadoX yok onun için değil tam tersi burdaki garip atışmaları toparlamak hep sana düşüyor bahsetmişsin son hakkın çocuğun var konsantrasyonun bozulmuyo mudur diye düşünüyorum her gördüğümde.
-
@ParadoX Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
@gmmerve Mecburen giricem dostum, ama asla rakip olarak görmeyin. Benim gireceğim sirayı boş farzedin
Al benden de o kadar . Eğer göstermelik çalıştığım halde yalan söylüyorsam linç edin beni
Sırf vicdanim rahat etsin diye gireceğim. Öyle rahat uyku falan da düşlediğim yok gece yola çıkıp nasipse sabah Ankara sonra aynı gün sınav sonrası dönüş.
Ptesi iş bizi bekler -
@uche Estağfurullah kimseye yol göstermek ya da akıl vermek haddime düşmez. Nasıl ki herkes bişiler yapmaya çalışıyor, nacizane ben de bişiler yapmaya çalışıyorum. Ben sadece bir arkadaşınız abiniz olarak ortalığın sakin kalması konusunda biraz hassasim. Zira hayatta insanı uzeceek yoracak çok daha fazla şeyle karsilasacaksiniz. Ufak tefek yanlış anlaşılmalar yüzünden kalp kırılmasını asla istemem. Duyarlı bir insan oldugunü yaptığın açıklamalardan hissederek üstüme vazife olmadan yorum yaptım, bunu da artık sular durulsun kimsenin gönlü kırılması diye yaptım. Şimdi birlik olalım da sınav sonuçları açıklandıktan sonra yiyin birbirinizi o zaman karışmam
-
@gmmerve Düşünceli kardeşim çok naziksin teşekkür ederim. Baba olunca kardes kavgası uzuyor beni İlerde pişman olunacak sozler söylenmeden haddim olmasa da bişiler yazmaya çalışıyorum. Sınav dersen ona da sırf kardeşim @FameFabre gibi vicdanen giriyorum. Hiç bir hazırlık yok, çünkü guy gibi bir düşüncem hiç yoktu. Rizkimiz nerede Allah bilir diyerek gidiyorum sınava. Ben de dostum @FameFabre gibi gece 23 de yola çıkıp 8 30 da ankarada olucam, sınav sonası da tekrar aynı yol ama guy kötü geçerse korkun benden. Vmy de %5 lik dilimdeyim
-
@ParadoX hocam su etkinlik için bir öncü olsanizda toplu bir şekilde yapabilsek
-
-
@ParadoX herkes nasibini yaşar yıllardır sınavlara giriyoruz bazen çalışmak tek etken olmuyor inşallah hedeflerine ulaşırsın abi yanşış anlama tekrar birileri laf söylüyo kaçıyo sen hep uğraşıyosun dikkatimi çekti iyi niyetini Allah görür de umarım güzel sonuçlar elde edersin
-
@ParadoX abi candır ya o olmasa şurda umutsuzluktan kırılırdık. İnanmışlık var adam da guy olmaz sgk olur sgk olmaz başka bişey olur hiç olmadı özel olur rızkımız güvende. @ParadoX abime bakıncada hep bu inancı gördüğümden şahsen guy sınavına giderken 100 stresim varsa şuan oldu 10 Allah razı olsun .
-
Dostlar Rizkimizı veren Allahtir. Ne sgk başkani ne maliye Bakanı sonucu değiştiremez. Rizkimiz buralarda yoksa başka yerde muhakkak vardır. Boyle düşünürsek daha güzelini rabbim bizlere verecektir. Bizim buradaki tek yaptığımız bunu hatırlatmaktir. EvelAllah taşı sıkar suyundan çorba yapar içerim kimseye Eyvallah im olmaz. Tek istediğim şey umudumuzu her daim canli tutalim
-
@uche Hocam şu an herkes GUY sınavına yöneldi. @master dediği gibi kapsayıcı birşey de düşünülebilir ve güzel olur. Ama bunları pazar sınavdan sonra organize edebiliriz çünkü şu an etkinliğe çıksak yine 15 kişi olacağız emin ol. Pazar konuşuruz ama @ParadoX un bugün yaptırdığı haber kadar etkili bir çalışma zor, bugün çok büyük yankı getirdiğimizi düşünüyorum ama dikkate alıp almamak onlara bağlı tabi.
-
Naçizane başımdan geçen bir hikayeyi paylaşmak istiyorum, biraz uzun olabilir lakin bence önemli okuyup okumamak sizlerin tasarrufuna dostlar.
Yıllar önce bir kız öğrencim vardı, voleybol sevdalısı matematik özürlüsü (kendi tabiriyle). --Hocam ben üniversite sınavına gireceğim. Beden Eğitimi okumak istiyorum ama matematik olmadan olmuyor barajı asamiyorum.
-kızım etme eyleme beden eğitimi okusan ne olacak, atama yok is yok.
-benim ideallerim var planlarım var hocam.
-peki
Dedik başladık. Ya Allah bismillah derken 5 net isteyen benim güzel kızım 14 matematik yaptı ve en iyi üniversitede beden eğitimi okudu. Okuldayken voleybol türk Milli takımı antrenörlük için başlamış çalışmalara. Alt düzeyde bir yardımcı antrenör filan derken kızlar genç takımda milli Sporcu oldu sanırım tam detayını bilmiyorum. Bir gün tlf çaldı hocam atandım. Dedim nasıl oldu kız atama yok ki sizin bölümde. Hocam milli Sporcu kontenjanı açtılar bize dedi. Ooo dedim süper olmuş. O ara kampta antalyadalardi, bir hafta sonra atandığı yere gitmeden göreve başlamadan önce ailesinin yanina izmire gelirken yolda pamukkale turizmin otobüsü aydinda devrildi ve benim minik kuzum o otobüste hayata veda etti. Yani evet artık bir öğretmendi ama göreve asla başlayamadi.
Yani dostlar diyeceğim o ki birseyi olsun olsun diye diretmek yerine dualarımız Allahim hayırlısı neyse öyle olsun şeklinde olmalı. Ben kendimi 1 sene toparlayamadim 5 sene önceki öğrencim için. Hayır görünen de ser, ser görünende de elbet vardır bir hayır dostlar! Allahim bizlere hayırlısını nasip etsin inşallah! Uzun oldu hakkınızı helal edin