Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Bence ay sonu gelecek ve mülakatta şubata kalacak arkadaşlar , Başkan yıl sonuna yetiştircez yazmıştı işte daha bekleriz iki hafta
-
ARKADAŞLAR ALIMLAR BU KADAR DÜŞÜKKEN LÜTFEN İSTEYEREK YA DA İSTEMEDEN KİMSEYE UMUT VERMEYİN. BÖLÜMLER ARASI DENKLİK DİYE BİRŞEY YOK. BENZERİ DURUM BAŞIMA GELDİ VE ÖSYM'Yİ ARAMIŞTIM.(2015YILIYDI GALİBA)
İSTERSENİZ DENKLİK VAR DİYEN ARKADAŞLAR ÖSYM'Yİ ARASIN NET KESİN BİLGİ ALSIN. FORUM TAKİP ETMEKLE BURADA TARTIŞMAKLA HİÇBİRYERE VARAMAZSINIZ MALESEF. KİMSEYE BOŞA UMUT VERMEYİN YA DA UMUTLARINI SÖNDÜRMEYİN. -
yazdıklarım kimseye tepki olarak değil gerçekten ya da forum sitelerini karalamak falan değil. 2015 ve 2016 kpss puanları 80-85 arası olupta halen atanamamış bi kardeşinizin tavsiye. 2015 kasım guy sınavına giripte kazanamayan arkadaşlara selam olsun. Thanks Obama:)))
-
@xxllll istatistik diploması ve denklik belgesiyle gümrüğe sgkya giren arkadaşlarım var. (İibf kadrosuyla). iibf istatistik denkliği yok demeyin insanların moralini bozmayın. Denklik belgesi bilinmediği için bazı aksiliklerle karşılaşabilirsiniz. Bu duruma hakkınızı arayarak çözüm bulabilirsiniz.
-
2 yıl kaymakamlık ve sayıştay sinavlariyla uğraştım. Sınırlardan kaçırdım. Nasip olmadı. Şimdi İzmir halkbank uzman yardımcılığı mulakatina giricem inş. Kpss p113 siralamam da 607 ve sgk denetmenligi ve kurumun bizati kendisi çok sıcak geldi bana. Siz ne tavsiye edersiniz arkadaşlar. Benim gönlümde yatan sgk ama şu ortamda ilk halkbank sonuçlanırsa başlarım gibi..
-
Şimdi bu tasarruf bizim ilanları da kapsamaz inşallah.Hergün kötü haber bize geliyor.sanki çok şey istiyoruz ne olur sanki 1000vmy 1000sgk denetmen yrd 3000guy alınsa 5bin çok mu?
-
Duyum ! Bakanlıktan yetkili bir kisiden 7 promosyonun ataması ıcın guvenlik sorusturmasının devam ettıgı sorusturmanın valilik tafından yapıldıgı Ve buyuk cogunlugunun tamalandıgı ancak tamamlanmıyanların bulundugu suanda ilanın acıklanmama sebebı ve beklemesındeki en buyuk engel bu oldugu soylendi arkadaslar sayın bakanın alım ıcın baskana yetkı verdıgı ve alıma cıkalacagı kesın oldugu bırkez daha teyit ettiler.
-
@ZıplayanPırasa tamam hocam yani yeni alıma kesin çıkacak ztn onu anladık da 7. Promosyon ile ne ilgimiz var anlayamadım bi türlü, bu ay içinde gelecek mi? Birde bizim mülakat şubata kalır herhalde ?
-
@aysesal onlara cok net sordum neden bekletiyosunuz ilana cıkmanızdaki engel ne bakan mı baskan mı butce mi dedım onlar biz gereken yerlerden sınav acılması ıcın talimatları aldık beklememızın kaynagı valilikten gelecek eksik olan 7 promosyonun guvenlik sorusturması dosyaları dendi evet dedıgınız gıbı ılan bu ay "benım beklentım ayın 15 i en geç" mulakat ocak subat aylarında sonuclandırılır.
-
İnşallah Hocam çok teşekkürler o zaman haftaya gelir diyorsunuz
-
@kütüphanesakini bu benım beklentim aslında akıllarında bı tarıh var baskan bunun duyulmasına engel oluyo bizzat kendısı duyurcak
-
İnşallah dediğiniz tahminler çıkar
-
Bide @paretowilfredo Hocam bi son durumu yazsa ne iyi olur
-
@kütüphanesakini @paretowilfredo hocamız bu ara biraz yoğun cevapların hemen gelmediği zamanlarda merak etmeyin kendisi müsait her fırsatında sorularınızla ilgilenecektir.
-
@Vedat-Özkan senin yerinde olmsa halkbank uzmanlığa yoğunlaşırdım ben rotasyon istemediğim için uzmanlığı tercih ederdim sgk belli senelerde rotasyon toplam 5-6 bölge hayat kurmak için daha zor ama hakkında hayırlısı tabiki
-
Bu ileti silindi! -
@totti rotasyon kalkıyor öyle olunca daha güzel olucak. Dil tazminati yokken uzmanlık maddiyat yönünden de geri planda biraktiriyo ve sgk iş tatminligi olarak daha iyi gibi hakkımızda hayirlisini diliyorum.
-
@ylzcvkr bana SGK denetmenligine İİBF kadrosundan girebilen arkadaşınızı yönlendirir misiniz??bilmediğiniz konularda ahkam kesmeyin!!! Kac kere arandi konusuldu kurumla @paretowilfredo da bu konudan haberdar o da yardimci olmaya calisti fazlasiyla.SGK teftiş denkliği kabul edip sınava alırken SGK denetmenlik kabul etmiyor!.Madem bu kadar eminsiniz o arkadaşı buraya yonlendirin çünkü en çok istediğim kadrolardan biri bu!!!
-
Oncelikle denklik konusu OSYM'nin degil YÖĶ'ün tanidigi bir hak ve onlari alakadar eden bir konu. ÖSYM'nin bu hususta verebilecegi telkin merkezi atama ozelinde oteye gecemeyecektir.
@eylül hanimin da dedigi gibi ilanlarda yurt ici denklik gecerlidir metni yazmadigindan malesef bu denkligin kullanilmasi soz konusu olamiyor. Ilanda denetmenlik ozelinde, eger istatistik ve iibf alimi bir arada acilirsa veya sadece iibf alimi varken kuum zate istatistikci aliyoruz o yuzden o alim yoksa iibf denkligini kullanamazsin mantigi ile basvuru ekraninda engellediginden istatistik adaylarinin iibf puani yuksek dahi olsa istatistikten basvurmaya veya da basvuru yapmamaya mecbur ediliyorlar. Bu da sistemde denkligin otomatik olarak bertaraf edilmesi demek. Bu yuzden bir kac girisimimiz oldu ancak su an icin durum olumsuz halen.
-
@eylül @eylül sgk ya ve gümrüğe memur olarak giren arkadaşlarım var. Denetmenliğe giren var demedim. Forumlarda bangır bangır bagıracagınıza gidip hakkınızı arayın. gerekiyorsa kurum ile iletişime geçin birlik beraberlik oluşturun hakkınızı alın. Sgk denkliği kabul etmiyor derseniz genelleme yapmış olursunuz. Anlatabiliyo muyum ? Burada xxls de denklik yok diye bişey söylemiş bi önceki cvbım onaydı. inşallah istatistik kadrosu açılır siz de bunlarla uğraşmak zorunda kalmazsınız. Ayrıca bi istatistikçi olarak burada bunları konuşmak yerine bimere mail atabilirsiniz başkana ulaşabilirsiniz istatistikçi kadrosu açılması konusunda. Daha verimli bi iş olur...