Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
-
@paradise06 Ben de @burundi arkadaşın dediği gibi biliyorum. Geçen yılki alımda tanıştığım bi arkadaş da 2 kere başarısız olduğunu, bunun 3. denemesi olduğunu söylemişti
-
2 seferden fazla başarısız olma durumunun, 2 kere başvurma ile karıştırıldığını düşünüyorum. Örneğin kişi mülakata kaldı ve 70 puan aldı. Fakat kazanamadı. Bu kişi başarılı olarak değerlendirilir. Yani başarılı ibaresinin, mülakatı kazanmakla ilgisi yok. 70 ve altı başarısızdır. Benim bildiğim durum bu.
Hatırladığım kadarıyla en son promosyonun sonuçları açıklandığında bazı arkadaşlar, sonuçlarında 'başarılı ama kazanamadı' ibaresini görüp şaşırmışlardı. Bu meseleyle alakalı olduğunu düşünüyorum.
-
@İNSAN Hocam konu katıldığın iki mülakattan da 69 alıp başarısız sayılırsan, 3.kez başvurma hakkının olup olmadığı.
-
@paradise06 Bence o durumda 3. kez katılamaz.
-
@İNSAN ilkokulda okuduğumuzu anladık mı bölümü vardı sana pek bişey katmamış sanırım.
2 den fazla elenmişse demek, 3 veya daha fazlası demek. Örneğin sen 2 defa elenmişsin diyelim ve bu ilan gelmiş 2 den fazla elenenlerden misin?? -
@İNSAN insanlarin ikiden fazla gozu vardir desem dogru soylemis olur muyum? Gozun simgesi sinavdan basarisiz olmak olsun. Yonetmelikte diyor ki sart ikiden fazla goze sahip olmamak. Iki gozu olanlar, tek gozu olanlar, hic gozu olmayanlar basvurabilir; ikiden fazla gozu olanlar basvuramaz. Iki "veya" daha fazla denmemis dikkatinizi cekiyorum. Gayet objektif bir cumle. "Bence, benim fikrime gore" diye ustune yorum dahi yapilamaz. Boyle net cumleler gunun birinde gunluk hayatta, hukuksal olaylarda, sinavlarda, mulakatlarda soru seklinde hatta savasta bile onemli bir konu haline donusebilir diye ozellikle aciklamak istedim.
-
@burundi Teşekkür ederim. Benim dikkatsizliğim. Tartışacak bir durum yok o zaman. Yalnız göz analojisine gerek yoktu:).
-
Arkadaşlar merhaba ;
3. Kez başarısız olmadığınız sürece sıkıntı yok.
Sınav hizmetleri ile görüştüm bugün 3 hak olduğunu söyledi .. -
yarın geliyormu artık bu ilan ?
-
@sbfkamucu İnşallah hocam dört gözle bekliyoruz
-
@hayalimsgk hocam size Cuma günü geliyor mu demişlerdi ?
-
@falcon evet hocam yarınki resmi gazetede olacak inşallah bu gece gelir belki
-
@hayalimsgk İnşallah.Geceyi bekleyelim bakalım hayırlısıyla:)
-
@paretowilfredo hocam ilanları gecesinen paylaşıyordunuz zaman zaman. Bunda yok mu bi hareket?
-
00.00 de bu iş bitiyor inşallah takipte kalın
-
İlanın gelmesine bile heyecan yapar olduk. Sonuclar açıklanırken düşünemiyorum
-
@uzman aynen hocam ya serum bağlı olur ya daacil servis önü
-
-
Hayirlisi olsun Allah utandirmasin.. Insallah bosa basvurmaz hic kimse. http://euygulama.dpb.gov.tr/dpb_web/menu/yeni_PDF.aspx?f69064c9-0457-4f49-b997-43e0472e991a