Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@hayalimsgk Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
İnşallah 1 ay içinde asiller tercihini yapar ve boş kalan kadrolar için yedekler başvurusunu tamamlar bu alımın süreci biran önce tamamlanır ve yeni ilan gelir..
-
@paretowilfredo Allah razı olsun kardeşim. Herşey üst üste gelirken bu güzel oldu
-
@aysesal giren arkadaşın anlattığını aktarayım çok rahat bir mülakat olmuş kurulda olan herkes maliye muhasebe hukuk ve iktisattan soru sormuşlar çok zor da değilmiş sorular, öyle darlamamışlar yani inşallah bize de öyle denk gelir.
-
Dostlar dedigim gibi bizzar Mehmet Selim Bey'in duyurusudur bu. Kendi agzindan aktardim ayni dakikalarda. Insallah bir sapma olmaz ama ilan gelecegi Baskan agzindan tescilli artik.
Rotasyon konusu onay asamasinda ama ahvali belli degil daha evvel de belirttim calistayda olumsuz bir oneri cikti ama asamadan donus olur mu bilemiyorum.
Hepinizin hakkinda hayirlisi olsun insallah. Meslegimizde sizi de gormek uzere Allah yardimciniz olsun.
-
@paretowilfredo hocam peki alımın tamamı iibf mi olacak bununla alakalı birşey söylendi mi konferansta
-
@2525 bana şuan iktisatı tanımla desen kelimelere dökemem ya :))) evde kendime mülakat yapayım hocam ilk deneyim heycan yaptım ben kesin dagılırım :)) hayırlısı artık
-
SGK mulakatında referans çok etkiliyor mu arkadaşlar? Son mülakati geçen arkadaşlar arasında referansim yoktu diyenler var insan inanmak istiyor ama korkuyor bi taraftanda hakkim yenir mi diye.. Var mı konuyla ilgili bilgisi olan falan ?
-
@aysesal öyle yapın hocam, aslında benimde ilk deneyimim olacak ama heyecan yapmassak puan da dişe dokunur olunca geçeriz Allah'ın izniyle. Bu arada iktisat yapmadan mı 86 aldınız siz
-
@2525 yok cnm yani en iyi bildigimi soyleyemem mulakatta heyecandan anlaminda yazdim :))) insallah ya cok bekledim bu ilani hayirlisiyla bi gorelim
-
4100 lere gelmez dimi
-
@aysesal yani bende dedim yok artık heyecan illaki olacaktır rahat olun soruya cevap vermekten öte kendimizi doğru ifade ettikten sonra pek de olumsuz olacağını düşünmüyorum. Tabi liyakat baz alınırsa bu söylediklerim geçerli olacaktır. İlanı da görürsek daha da bir rahatlama olur, bekleyelim bakalım. Bugün SGK konusunda emin bir adım atıldı hayırlısıyla
-
@2525 cok sagolun hepimiz icin hayirlisi olsun.
4100 e dusmez sanirim hocam
-
@hayalimsgk Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
SGK mulakatında referans çok etkiliyor mu arkadaşlar? Son mülakati geçen arkadaşlar arasında referansim yoktu diyenler var insan inanmak istiyor ama korkuyor bi taraftanda hakkim yenir mi diye.. Var mı konuyla ilgili bilgisi olan falan ?
Sorduğun bu soru benim içinde önemli
-
500 kişilik ilan, 300 iibf 200 istatistik olabileceği gibi. 400 kişilik ilan 200 iibf 200 istatistik de olabilir sanki
-
@Antimülakat İstatistikten o kadar alıyorlar mı?
-
@Antimülakat hocam geçen yıl mülakata girecek 760 kişi bulunmadı istatistikten 800 kişi bulunur mu?
-
Aynen genel kani kurum icinde de bu sekilde. Istatistige artik iyi bakilmiyor pek. Tamaminin iibf olacagi havasi var kurumda.
-
Arkadaşlar bi kere neden 760 kişi bulunamadı çünkü puan turunu değiştirdiler p75 ten p111 e kimse yoktu doğru durust sabah oturumuna giren başkan da daire başkanları da bunun farkında olduklari için ikinci alımı sadece iibf den yaptılar. Hatta kadim daire başkanı Yakup başkan istatistikcilerden alım olursa mulakata elediklerimiz katılacaktı bu yüzden bu alım ilanina onları eklemedik dedi. İstatistikcilere kötü felan da bakıldığı yok kuruma gelip eğitim aldıktan sonra başka kuruma da kaçmiyorlar iibf liler gibi baskanda kurumda kalıcı adam arıyor dernegin kahvaltıda da soylemisti kurumda kalacak kişi lazım diye boşuna 190 kişi almadılar istatistikten de.
-
Arkadaşlar sıralama 2961 gelme olasılığı varmıdır?
-
İstatistikçiler için henüz sadece adam akıllı 1 veya 2 ilan gelmişken, kadro sayısı da 10u geçmiyoken bize sıcak bakılmaması enteresan olur.
Korktukları gibi geçiş yapabileceğimiz kadro yok ortada çünkü
Giren ve bildiğim tüm arkadaşlarım da işine sarılmış devam ediyo.
Başka kadro açılmayacağını bildiği için kimsenin gözü dışarda değil.
Umarım bu alımda da bize o şansı tanırlar