Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@paretowilfredo hocam iller bu hafta açıklanır mı sence
-
@serkan21 Malesef bir fikrim yok kardeşim. Kurum o kadar çok şeyle meşgul ki şu an öngöremiyorum.
5.Dönem Yeterlik
6.Dönem Yetki sınav dönemi ve bir de Teftişe denetmenlikten geçiş muhabbeti geldi iyice karıştı işler. -
@paretowilfredo hocam cevabın için teşekkür ederim.anlayamadığım nokta şu; iller zaten belli değil miydi?15 günlük süre de prosedür gereği bekleniyor.bitmesine müteakip hemen yayımlanması gerekir.insanlar buna göre plan yapıyor.evli çocuklu insanlar var neticede.bu hızla bu insanlar eylüle işe başlasalar iyi.
-
sizce yedek kaça kadar düşer denetmen yardımcılığı ayrıca 21. tercih nasıl olacak
-
@rapist kaçıncı yedeksiniz?
-
@kamugö 50lerdeyim maalesef.
-
@rapist gecen sene 70e kadar düşmüş, arkadasimdan duymuştum.o da istediği şehir gelmemis diye gitmemiş. Yani umut var gibi bence
-
@rapist eskiden yani 3-4 yıl önce yedeklerin çoğu giriyomş. az yedek ayırıyolarmış zaten. şimdi 300 yedek var. ama guya gidenler olursa bnce 50lere gelir.
ama umutlanmamak lazım yine de çok. -
@hope hocam 70 lere geldığine emin misiniz başka biri 39 demişti
-
şöyle bir durum var 39 a gelse de bazı yedekler tercih yapmazsa , ya da yerleşemezse arkasındakilere de sıra gelir. yanı 39 yedek kadro açılması illa ki 39. yedeğe kadar sıra gelecek demek değil. 45. 50. 60. kişiye biile sıra gelebilir demek
-
Sizce yedeklerin tercih zamani ne zaman olur ? @paretowilfredo
-
@kamugö evet hocam 24 kadro acılmıs 39 da kapanmıs dıye okumustum
-
@keynes10 anladım . çok bel bağlamamak lazım dediğim gibi eskiden yedekler çok şanslıymış. şimdi öyle bir durum kalmadı. gelir uzmanlığı mülakatları çabuk yapar çabuk açıklarsa belki durum değişir.
-
@keynes10 arkadaşımın yalancısıyım:) emin değilim. 70.yedekteyken muş geldi ama ben gitmedim demişti.
-
Vakti zamanında girdiğim mülakatta 1. sıradaki yedek Ankaraya girmişti. Vay dedim arkadaş her şer de bir hayır vardır bu olsa gerek. 200 kişi alınmıştı, Ankaraya en son 40. sıradaki kişi girmişti. 41 ile 200 arasının giremediği yere 201. kişi girmişti.
-
@paretowilfredo üstadım normal şartlarda 5 katını çağırıyorlardı. ÖSYM yaptığı sınavlarda 10 yada 20 katı çağrılmış. Sence kaç katını çağırırlar ? Üstadım yoğunsun farkındayım ama senden alacağım cevap kafamdaki soru işaretlerini silecek çünkü. Hayırlı geceler
-
@Baumol Saniyorum teftis icin soruyorsun kardesim. Test sinavi olmasi durumunda ben de en az 10 kati cagirilacagini dusunuyorum. Normalde Kurul kendisi klasik sinavda degerlendirme ile ugrasmak istemediginden sayiyi asagida tutuyordu. OSYM nin yapacagi ve degerlendirmenin daha kolay oldugu kosullarda cagrilacak aday sayisi da artacaktir bence.
-
@paretowilfredo hocam Sgk teftiş daha yeni 50 kişilik ilana çıkmadı mi? Yani bu yeni ilan için erken değil mi?
-
@paretowilfredo Allah senden razı olsun ya. Şu an garip bir huzur doldu içime. Allah'a emanet ol. Şimdiden hayırlı bayramlar
-
@ErtuğrulBEY 2000 lik alim muhabbeti uzerine konu yogunlasti kardesim. Bu olmasa bile normal sartlarda 2017 sonuna dogru bir alim planlandi. Onun da test olma durumu var kuvvetli ihtimal olarak.