Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@karşılıkgideri Mülakatı geçtikten sonra sıralamanız oluyor. Örneğin 300 kişilik alımda "97 başarılı" veya "298 başarılı" gibi. Bu sıralamaya göre açılan illere tercih yapıyorsunuz. 20 tercih var. Tercih sayfasının alt kısmında "Yapılan tercihler sonrasında hiçbir il isabet etmezse kurumun atacağı yeri kabul ediyorum" tarzında bir kutucuk var kutucuğu işaretlerseniz yaptığınız 20 tercih gelmese bile kesinlikle bir şehre yerleşiyorsunuz.
Sorunuza dönecek olursak;
- İl seçimlerinde 20 tercih var
- 1 tercih yapıp bırakabilirsiniz. (Yaptığınız tercihe yerleşemezseniz tüm haklarınızı kaybetmiş olursunuz. Yerinize yedeklerden alım yapılır.)
-
@izmir detaylı bilgilendirme için çok teşekkür ederim
-
güvelik soruşturması biten, tebligatı gelen var mı? hiç bir belirti yok baya geç başlayacağız gibi
-
@ayilmaz37 Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
güvelik soruşturması biten, tebligatı gelen var mı? hiç bir belirti yok baya geç başlayacağız gibi
Biteni geçtim güvenlik soruşturması başlayan var mı ?
İstanbul'dan yine rekor gelebilir -
@FameFabre aynen maalesef öyle, hiç kurumu arayıp bilgi alan var mı?
-
İstanbul'da ikamet edenin mi güvenlik soruşturması geç bitiyor yoksa istanbul'a atananın mı?
-
@vmyveyagtbmy Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
İstanbul'da ikamet edenin mi güvenlik soruşturması geç bitiyor yoksa istanbul'a atananın mı?
İstanbul'da ikamet edenin Hocam.
Küçük illerde oturanlar bu konuda avantajlı -
@FameFabre eyvallah kardeşim
-
@FameFabre biz ne günler bekledik burda bu da geçer evelAllah
-
Erzurum van malatya sivas diyarbakır adıyaman elazığ urfa muş kars Bitlis
Uşak yalova edirne ısparta burdur karaman niğde çevresi mardin şırnak
Ordu rize amasya Çankırı bartın zonguldak osmaniye maraş Tunceli erzincan gibi iller 2 ay da çıkar. Diğer büyük şehirler 3 ile 5 ay arası sürüyor. -
@iüiktisat çanakkale ?
-
@SGul93 aynı kategoride
-
@iüiktisat peki Antalya'nın kucuk bir ilçesinde oturan birinin de sorusturmasi üç beş ay sürer mi sizce?
-
Göreve başlayanlar rica etsek buraya yazabilir mi. Sizden sonrakiler için ortalama kaç ayda göreve başlandığı hakkında bi fikir verir
-
@Kumsal
İl bazında valilik tarafından yapıldığından çok fark etmez büyük iller ile. -
@iüiktisat peki teşekkürler
-
manisaya gelen kmse yok mu? merakla bekliyoruz.
-
arkadaşlar güvenlik soruşturması sürerken ikametgahın değişmesi sorun yaratır mı güvenlik soruşturması açısından
-
@forehand il değiştirceksen sorun olabilir. atanma tebligatı da eski adrese gider.
-
merhaba, acaba bu süreçte göreve başlamama gibi bir durumumuz olur mu? yani misal güvenlik ve arşiv soruşturması olumsuz oldu diyelim,bilgi verirler mi?
guy mülakatına girmek gerekir mi?başkasının hakkına girmek istemiyorum fakat korkmaya başladım @pareto_wilfredo