Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
arkadaşlar yazı ilk önce il valiliğine gidiyormuş onlar da il emniyete yazıyı gönderiyorlarmış. Araştırmayı il emniyet yapıyormuş, muhtemelen bulunduğunuz ilçe emniyetle yazışma yapıyordur. Ankarada ikamet ediyorum, araştırmalarıma göre yazım il emniyetteymiş diğer illerdeki işlemler sonuçlanmak üzeredir. Bizim gibi büyük illerde olanların da yaklaşık 1 ayı falan vardır.
-
Valilik yazıyı bekletmezse bu iş uzamaz fazla. Çünkü sgk olabilecek en yüksek hızda başlatır. Sgk da Memur olarak söylüyorum.
-
@iüiktisat valiliği aradım bizden evrak 2 günde çıkıyor bizim yapacağımız bir işlem olmadığından yazıyı hemen emniyete gönderiyoruz dedi. valilikte pek beklemiyor anlaşılan.
-
Arkadaşlar bugün ben de araştırdım. Güvenlik soruşturmam il emniyete gelmiş. 1-2 gün içinde ilçeye gönderirler. Sonra kuruma gönderilir. 1,5 ayımız daha var sanki
-
@uzmanadayı90 hangi ildesiniz acaba
-
biz sadece işin emniyet boyutunu konuşuyoruz. bir de mit'e gönderecekler sanırım. mit soruşturması nasıldır, ne kadar sürer bilemiyorum.
-
.................
-
@uzmanadayı90 istanbul ise normal
-
arkadaşlar belgelerin ankara emniyete ulaşıp ulaşmadığı ile ilgili bilgisi olan var mı ?
-
@Dark-Vane teşekkür ederim
-
Dün Sayıştay mülakatı açıklandı. Kazanan arkadaşları tebrik eder yeni görevlerinde başarılar dilerim. Denetmenlikde asil listede olan arkadaşlar varsa birer feragatinizi alırız:)
-
İstanbul asıl kazanan 2 arkadaş feragat edeceklerini bizzat gruba kendileri yazdı.
Bunun dışında yine Asıl kazanan 1-2 kişinin daha adını gördüm. Yedeklere şimdiden hayırlı olsun İNŞALLAH -
Arkadaslar aranizda ayni zamanda tekirdag guy mulakatina kalan var mi?
-
Arkadaslar normal memurlugun guvenlik sorusturmasi ile denetmen yardimciliginin ya da A grubu bir memurlugun goreve baslamadan onceki guvenlik sorusturmalari arasinda fark var midir? Ekstra detayli bir arastirma olur mu yoksa her memura yapilan sorusturma gibi midir ?
-
@FameFabre ben 6. Yedeğim sayıştay oldu asillerden de var çok yedeğe sıra gelir
-
@alparslanmc Sayıştay'da asilden kazanıp SGK da yedek olman çok garip ya. Bu kurumlar neye göre alıyor peki ?
-
@Baumol komisyondakilerin keyiflerine göre birde referans işi var. Sayıştay gibi bir yerde basit referanslar ile girmek zordur daha çok kişiye bakar diye düşünüyorum. Tabi birde bu sgk mülakatı daha sonra oldu diye hatırlıyorum sayıştay gibi bir yerden sonuç bekleyen birisine eksi puan vermiş olabilirler bu adam orada mülakata kaldıysa bir süre sonra illaki kurumdan ayrılır mantığıyla düşünmüş olabilirler.
Zaten bu memurluk işleri çok garip şuan B kadroda hiç bir yere atanmam mümkün değil ama A kadroların bir çoğunun başvurusuna puanım yetiyor yani çok da mantık aramamak lazım
-
@Baumol valla nasip meselesi biraz referans farkı yoktu
-
Arkadaşlar eş durumu ile ilgili bi işlem oldu mu ? Ben duymadım hiç eşim öğretmen şuan çalıştığı il değişti göreve başlarken onun yanına geçme gibi bir şansım var mı ?
-
Arkadaşlar eline tebligat ulaşan ya da bu konuda bir gelişme duyan bilen var mı?