Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@2525 hocam. benim soruşturma da bayram öncesi gönderilmiş. bundan sonraki süreç nasıl işleyecek bizim için? daha ne kadar bekleriz.
-
Soruşturman tamamlanmış yani tok sgk da mı? @jungss
-
14 ağustosta soruşturma evrakım il emniyete gelmiş 18inde bitirip geri göndermişler ama kurumu aradığımda hala gelen herhangi bir evrak olmadığını söylüyorlar.. Hadi bayram tatili falan girdi araya diyelim ama nerdeyse 20 gündür evrakların hala kuruma ulaşmamış olması normal mi anlayamadım..
-
@hayalimsgk ben de şimdiye kadar ulaşmıştır diyordum. sizin evrak ulaşmadıysa benimki de ulaşmamıştır.
-
@vmyveyagtbmy inanın bilmiyorum hocam. zaten üstte aynısını sordum ben de.
-
Arkadaşlar taşra atama eğitimdeymiş hu hafta başlamışlar mesaiye. Normalde süreç şöyle güvenlik soruşturması taşta atama imzası atandığınız yer ik'sı.
İk meseleyi ağırdan alabilir tebligatı beklemeden ben beni aramaları için numara bıraktım. Evraklarınız ulaşınca ararız dediler de. Hala ses seda yok o yüzden hafta ortası ben ik'yı aramayı düşünüyorum. Sizlerde atandığınız yer ik'sını arayın derim. -
ben sonuçları gördüğüm günden itibaren hiç bir şey yapmadım. hayatımın en yoğun zamanlarını geçiriyorum. acaba öylece beklesem duyuru gelene kadar bişi yapmasam olur mu:) yoksa işimi sökerek mi alıcam:) bide eş durumundan tayin için belge de verdim nerelere gideyim ne yapayım a dostlar bir yardımcı olun çok geri kaldım olaylardan. atandığım yer Tekirdağ, Ankara için dilekçe verdim.
-
Bu günkü görüşmemde 1-2 hafta içinde sonuçlanacağı bilgisini verdiler
-
@iüiktisat soruşturmanın mı? işe başlamanın mı?
-
Göreve başlama tebligatının gönderilmeye başlanması için
-
@iüiktisat Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
Göreve başlama tebligatının gönderilmeye başlanması için
istanbul için de geçerli mi bu hocam ?
-
Genel bir konuşma oldu
İl bazında soramadım. Küçük ilker ortalama 2.5 ayda geliyor dediler. -
@iüiktisat küçük iller mi 2.5 ay sürüyormuş ? Küçük illerde oturan arkadaşlardan soruşturması tamamlanmayan kalmadı nerdeyse hocam.. Son alımda küçük illerde oturanların bir ayda soruşturması tamamlanıp görevlerine başlamışlardı diye hayırlıyorum hatta
-
Henüz evragı ulaşan olmamış dediler
Bir iki hafta sürer -
Atandığı il'e çeşitli sebeplerle gitmeyecek olupda feragat dilekçesi göndermeyen arkadaşlar, lütfen en kısa sürede kuruma feragat dilekçekçesini göndersinler. Zira herkesin ataması yapılmadan yedeklik duyuru yapılırsa feragat etmeyen arkadaşın kadrosu kullanılmış sayılıp o kadro için yedeklik hakkı doğamayabilir.
-
@JohnRawls 'ın ifade ettiği gibi asil olarak kazanan arkadaşları feragat dilekçesi konusunda biraz daha duyarlı olmaya davet ediyoruz.
-
@JohnRawls Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
Atandığı il'e çeşitli sebeplerle gitmeyecek olupda feragat dilekçesi göndermeyen arkadaşlar, lütfen en kısa sürede kuruma feragat dilekçekçesini göndersinler. Zira herkesin ataması yapılmadan yedeklik duyuru yapılırsa feragat etmeyen arkadaşın kadrosu kullanılmış sayılıp o kadro için yedeklik hakkı doğamayabilir.
Aynen. Bizim Yedeklik hakkimiz icin cok onemli arkadaşlar. Duyarli olmanizi bekliyoruz
-
@JohnRawls herkesin atanması yapılıp herkes ise baslamadan ya da baslamayacagini bildirmeden yedek listesi aciklanmaz merak etmeyin. Biz uzmanlikta guvenlik sorusturmasi bitmeyen 2 asıl kisi icin nisan ayindan beri yedek liste aciklanmasini bekliyoruz. Ben de denetcilimte asıl listedeyim uzmanlik daha erken aciklanir da oraya baslarsam feragat edecegim.
-
@beklemeci hocam güvenlik soruşturmalarının uzun sürmesinden dolayı kurumla görüşen bazı arkadaşlara herkesin atanmasının beklenilmeden yedek duyurusuna çıkılma ihtimali olduğunu söylemişler. Böyle bir durumda o kadronun boş kalmaması adına il tercihinde yerleştirildiği ilde başlamayacak arkadaşlar feragat ederlerse daha fazla arkadaşın sevinmesine vesile olabilirler.
-
Güvenlik soruşturması nedir
Neye bakılır
Çok yanlış bilgi var
Özü nedir :))