Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@vmyveyagtbmy atandigimiz ilin ikasina yazi düşmüş. Ikadan bilgi verdiler.
-
@gezene ben istanbul'a atandım benimkinede düşmüşmüdür
-
@vmyveyagtbmy insallh en kisa surede baslariz gorevlerimize kardesim.
-
Arkadaşlar Pazartesi göreve başlıyorum Allah nasip ederse.. Neredeyse 10 aylık bir sürecin sonuna geldim artık. Şöyle bir dönüp bakıyorum da neler yaşadık neler paylaştık bu platformda.. insan duygulanmadan edemiyor.. Yeni bir sürece adım atıyoruz Allah hepimizi muvaffak eylesin inşallah.. Sonuçlar açıklanana kadar beraber yürüdüğümüz arkadaşlarla da gün gelir aynı kurumda çalışma fırsatı buluruz nasip olursa.. Bilerek ya da bilmeyerek Kırdığım üzdüğüm arkadaşım olduysa kusura bakmasın hakkını helal etsin.. Allah'a emanet olun
-
Hayallerinin götürdüğü yere git ..
ALLAH utandırmasın -
Dile kolay;
13 şubat 17- 22 eylül 2017
Bu tarihler bana dün “ sabır acıdır, meyvesi tatlıdır” atasözünü hatırlattı.
Ne müthiş bir duygu personel şefinin size: dilerseniz pazartesi günü işe başlayabilirsiniz deyişi.
Allah tüm meslektaşlarımı utandırmasın, görevimizi hakkıyla ifa edebilmeyi nasip etsin.
Herkese hayırlı olsun, darısı tüm emek verip bekleyenlere olsun. -
Atanan arkadaşlar; hayırlı olsun.sizden hangi ilde ikamet ettiğinizi ve atandığınız ili öğrenebilir miyiz.bekleyen kişiler için önem arz ediyor.
-
@serkan21
Ben onların yerine cevap vereyim akraba çıktık burada yaza yaza : ))
Göreve başlayan arkadaşlarımız biri ikamet Aksaray görev yeri de Aksaray.
Diğer arkadaşımız ikamet yeri Erzurum görev yeri Kocaeli
2sinin de yolu açık olsun.. -
10 aylık sürecin sonuna geldik ve atama yazısı ulaşan veya aranan 8. Dönem arkadaşlarımız pazartesi günü göreve başlıyor. Önümüzdeki 2 hafta içinde diğer arkadaşlardan da başlayan olacaktır. Yaklaşık altı ay sonra ankarada eğitimde 8. Dönem denetmen yardımcıları olarak tanışmak ve dostluklar kurmak üzere Hayırlı olsun her kes için.
-
Arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun.Yedek ilanı için bir duyumunuz ya da tahmininiz var mıdır?
-
yedekler için süreç 2 ay sonra en geç işlemeye başlar
-
@iüiktisat hocam 6 ay icinde yedekler ise baslar mi peki egitime yetisirler mi? ankaradaki egitim haberinin kaynagi saglam mi ? Sakincasi yoksa nerden aldiniz haberi bilgi verebilir misiniz ? tesekkurler
-
Eğitim genel olarak altı ay içinde oluyor yedekler başladıktan sonra. Yedekler altı ay içinde başlar evet. Bilgi geçmiş dönem kurum içi sitesinden ilan edilen evraklar.
-
Merhaba arkadaşlar, bildiğiniz üzere ptt nin alımları durdu, yönetmelikleri hakkinda fikrim yok fakat bu durum emsal olusturabilir mi yani bizim atamalarda da durum böyle olur mu
-
Goreve baslayan arkadaslar surec hakinda bilgi verebilir mi?ikadan arandiktan sonraki asama için soruyorum özellikle.
-
İk dan aranan oldumu ki hiç
-
Arkadaşlar ikameti ankara olanlardan aranan oldu mu ?
-
@stat91 ben de ankarada ikamet ediyorum , henüz herhangi bir telefon gelmedi .
-
Eş durumu noldu peki arkadaşlar belgeleri teslim ettik, aldılar olacak demek mi yani?kurumu ariyorum kimse telefonlari acmiyor
-
Hiç bir taşra atama numarası cevap vermiyo nerden bilgi alcaz biz anlamadım ben bu işi