Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@ert1234 bu konu sitede baya yazıldı ama genel itibariyle çoğu kadroda sadece evrak üzerinde yüzeysel yapılıyor.
https://www.tercihiniyap.net/haber/guvenlik-sorusturmasi-nedir -
@aliveli teşekkür ederim çok yardımı dokundu iyi :)))
-
Arkadaşlar tebliğat eline geçen kimse olmadı mı?
-
İstanbul için bugün İl Müdürlüğünü aradım tek bir kişinin dahi tebligatının gelmediği bilgisini aktardı Diğer iller için bilgim yok ️
-
@FameFabre biz çok bekleriz gibime geliyor
-
Sen de mi İstanbul için bekliyorsun ?
Ben kendimi Ekim sonu Kasım başına hazırladım -
@FameFabre ben istanbula atandım ama muğla,da ikamet ediyorum
-
Arkadaslar ben de kucuk bir ile atandim. Kucuk bir ilcede de yasiyorum ama henuz kuruma hic kimsenin belgesi gelmemis. Bu hafta pazertesiden beri ariyirum kurumu teli acan yok.insallh surec kisa sürer.
-
KPSS süreci başından beri sağlam bir psikoloji istiyor da bu bekleme işleri apayrı bir psikoloji gerektiriyor.Ders çalışırken bi amacım vardı onun için çalışıyordum, amacıma ulaştım elimde artık bir şey var ama varlığını hissedemiyorum garip bi duygu. Günlerce burada mülakat sonucu beklerken adımızı görelim sonrasında bekleriz dedik şuan serzenişte bulunmak filan nankörlük olur tabi buna da şükür.
-
Her promosyon atama tamamlanma suresinde bir oncekinin rekorunu kiriyor. Asil korkutucu olan bir sonraki promosyonun kendinden onceki promosyonu baz alarak beklemesi.. bence kurumda subeler sadece kendi oz islerine bakmiyor kurumda gorevden ayrilan bir cok personelin de islerini yurutuyor yoksa bu kadar yavaslagin baska aciklamasi olamaz ne kadar isini de aksatsan bu kadar agir olmak imkansiz. bir kisi bile olsa coktan birinin ilk olarak ise baslamasi gerekirdi emniyet evraklari gondereli haftalar gecmis hala atamasi tamamlanan yok.. bildigim kadariyla tasra atama subesi baska grubun atamasiyla da ilgilenmiyor..
-
Merhaba arkadaşlar az önce kapı çaldı güvenlik soruşturması için bir polis geldi bir kaç soru yöneltti belgelerin kendilerinde olduğunu söyledi en yakın zamanda ilgili kuruma gönderileceğini söyledi
İnşallah en kısa zamanda başlarız -
@memorist aynı durumu ben bir bucuk hafta önce yaşadım
-
@memorist hangi il arkadaskm. Bana da bayramdan once gelmişti.
-
@gezene İstanbul a atandım o zaman daha bekleyeceğiz desene
-
@memorist insallh kisa surer hepimiz için. Tebrikler
-
Benim için güvenlik soruşturması yapılmıyor sanirim.
Ne gelen var ne giden
Her şeyi hissettirmeden mı yapıyorlar benim dosyada anlamadım ki -
Bu hafta icinde kuruma telefonla ulaşan var mi?
-
Kazandığınız ilin insan kaynaklarına telefon numaranızı bırakın size tebligat gelmeden 1 hafta kadar önce atama yazınız geliyor il müdürlüğüne
-
@miray dostlar ilk yazi düşmüş ikaya gozumuz aydin.
-
@gezene ilk yazı düşmüş derken kardeşim