Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@Avaralemur biraz önce görüştüm henüz güvenlik soruşturması gelen olmamış.
-
@iüiktisat soruşturması bitip geri gönderilenler 10 günde ulaşmamış mı kuruma? Desenize ilk tebligata daha çok var
-
@iüiktisat teşekkürler. Daha çok var başlamamıza yani. /
-
değerli arkadaşlar sgk tarafından çalışanların muvafakat yazıları çalıştığı kurumlara gönderilmiş mi bi bilgisi olan va rmı
-
şuan başka kurumlarda çalışanların muvafakatları çalıştığı kurumdan istenen varmı bilgisi olan var mı
-
@Avaralemur
Eylül sonunu kesin bulur -
@paretowilfredo hocam yedekler ile ilgili edinebildiğiniz bir bilgi var mı? Birçok arkadaş haber bekliyor.Bizi bilgilendirirseniz seviniriz.
-
@Avaralemur tebligat gelmeden ilgili il müdürlüğü insan kaynaklarından arıyorlar. tebligatı beklemek size kalmış. çoğu kişi beklemeden başlamıştı.
-
@Dark-Vane teşekkür ederim hocam. İnşallah en yakın zamanda başlarız.
-
Arkadaşlar güvenlik soruşturması için evinize gelen oldu mu?
-
@vmyveyagtbmy yok olmadı henüz öyle bir şey , size gelen oldu mu
-
@vmyveyagtbmy güvenlik soruşturmasında eve mi geliniyormuş? ilk kez duydum.
-
@jungss benim arkadaşıma gelmişler ben de şaşırdım
-
@vmyveyagtbmy arkadaşınız hangi ilde
-
@ayilmaz37 denizli il il değişiyo mu?
-
@vmyveyagtbmy büyük illerde işlemler daha uzun sürüyor, bizimkine başlanmış mıdır diye merak ettim
-
@ayilmaz37 başladıktan sonra ne kadar sürer bilginiz var mı?
-
@vmyveyagtbmy emniyette bir tanıdığım vardı her işlemin bir süresi var o sürede cevap verilmesi gerekir dedi ama bu sürenin ne kadar olduğunu söylemedi
-
Şöyle anlatayım, güvenlik şubeye gelen soruşturmaları şube 2 ay içinde sonlandırmak zorunda. İl-ilçe küçüklüğü, personel yavaşlılık-hızlılığı etken olabiliyor soruşturmanın yazılıp gönderilmesi noktasında. Mesela benim soruşturmam bayram öncesi yazılıp gönderilmiş. Bence soruşturma çok uzun sürmez soruşturma sonrası işlemler uzar gibi
-
@2525 daha çok bekleyeceğiz anlaşılan