Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@izmir 9 dan elenenler açısından 10 promosyon ilanı gelme durumu warmi yakın zamanda?
-
@Çekocu06 @beklemeci konyaya sizin promosyondan bir arkadaş başladı bugün öğleden sonra
-
@engin0516 Bilgim yok hocam. Ancak 2020'ye kadar en fazla alımı SGK yapacak diye bir söylenti vardı. Zaten uzman yardımcısı, denetmen yardımcısı, teftiş için hemen her sene alıma çıkıyor.
Eğer bu yıl SGK puanınız iyi değilse kesinlikle ÇEKO çalışın. Ben A kadronun kitabını almıştım epey işime yaradı. Artık maliye, muhasebe, iktisat ve hukukun yanına ekstra bir ders koymalısınız. Kamu yönetimi, ua ilişkiler, işletme veya ÇEKO.
-
@izmir teşekkür ederim
-
@satrab nereden gelmiş acaba başlayan arkadaş. Ankara'da ikamet edenlerden henuz baslayan yok sanirim.
-
@engin0516 hocam mülakat sonuçlarından 10 gün sonra tercih yapılacak illerin listesi aciklandi diyelim peki il tercihlerinin sonuçlarınin aciklanmasi ne kadar sürüyor
-
@beklemeci arkadaş konya/beyşehirli imiş, çıkışa az bir vakit kala başladığından ve bende yoğun olduğumdan sadece tanışmakla kaldık, öyle çok muhabbete giremedik.. Yarın daha detaylı öğrenirim, bir de duyduğum kadarıyla maliyeden geçmiş bize.. Ayrıca ankara ikamet malesef neredeyse en geç başlamak anlamına geliyor.. Benim soruşturmam 4 ay sürmüştü yoğunluktan..
-
@banshe 2 veya 3 hafta
-
@izmir teşekkür ederim üstadım bizi aydınlattığınız için. Görevinizde de başarılar dilerim.
-
En son yapılan mükakat sonuçları açıklandımı?gerçi sgk uzun sürede açıklıyor sanırım
-
Ise baslayan arkadaslar kurum tarafindan arandiginizda cep numarasindan mi yoksa alan kodlu numaralardan mi arandiniz?artık beklemekten psikolojikmen diplerde olup herseyden umut icinde olmamin kanitidir
-
@mfurkantuna Ben varım Ankara'da yaşadığım için güvenlik soruşturması uzun sürüyormuş 2018 olmadan gelirim inşallah ️ Gelip ev, eşyayı da halletmem lazım bir bilginiz var mı Bursa'da ev zor bulunuyor demişlerdi.
-
@izmir teşekkürler zaman ayırdığın için:) siz peki kaçınıcı sırada başarılıydınız kaç tercih yaptınız kaçıncı geldi? ve Ankara da alım yapılmıyor mu yoksa sizin dönem için mi geçerliydi?
-
@staticman evet istatistikçiyim;)
-
Bugün aranan var mı? Ya da kurumdan bilgi alan falan?
-
@kizilderili yok hocam kimseden duymadım
-
Arkadaşlar çok şükür dün itibariyle göreve başladım. Sizlere tavsiyem atandığınız il müdürlüğünü belirli aralıklarla aramanızdır. Çünkü kuruma iletişim bilgileriniz gönderilmiyor. Ayrıca telefon numaranızı bıraksanız bile orada çalışan memur bu durumla pek alakadar olmayabilir o yüzden en iyisi kurumu sık sık arayıp bilgi almaktır
-
@smt hayırlı olsun hocam darısı benim gibi bekleyen arkadaşlara Yarın belki güzel haber alırız bakalım
-
@kizilderili hocam sizin ikamet neresi @smt
-
Adana ikamet hocam