Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@serkan21 ne polis geldi ne de tebligat
-
@serkan21 ben de Ankara'dayim Konya'ya atandım orayı da arıyorum surekli hatta numarami aldilar biz sizi arariz diye ama hiç ses yok
-
süreci eşim adına takip ediyorum.benim girdiğim dönemde güvenlik soruşturması 10 günde biter, işe 1 ayda başlardınız.zaten daha önce yapılan güvenlik soruşturması var.ilkbaharda.2-3 ayda insanlar yasa dışı faaliyete mi katılacak nedir sebebi bu kadar süreci uzatmadaki amaç anlamak mümkün değil. büyükşehirde karakol soruşturması yapılmıyor, evrakların gidiş gelişi mi uzun, bunu yazacak personel mi yok, olan bekleyen adaya oluyor.
-
@dışkapıanalizi dostum istanbulla ilgili toplam başlayan kişi sayısı hakkında bilgin varmı? Bende istanbulda ikamet ediyorm eve ne polis geldi ne de atama evrakı kurumdan da bilgi alamıyorum emniyettende..sen yada istanbulda başlayan diğer arkadaşlar süreçle ilgili kurumdan bilgi aldılarsa paylaşırsa sevinirim tşkr ederm.
-
@kurupilav toplamda 48 kisinin listedi insan kaynaklarinda su an. Her gun araman gerekiyor yeni liste geldi mi diye.
-
taşra atamaya hiçbir şekilde ulaşılmıyor ulaşabilen var mı hangi numaralardan arıyorsunuz
-
@beklemeci bende ikamet Ankara , Konya'ya atandım. 1 arkadaş başladı lakin ikametgahı da Konya onun
-
Arkadaşlar merhaba, bir konuda sizden bilgi almak istiyorum. Bir başka kuruma geçmek istesem henüz daha 1 hafta çalışmış olmamdan dolayı muvafakat vermeme gibi bir durum olabilir mi?
-
Başlamayan kaç kişi var acaba? Bayağı zaman oldu. Önümüzdeki hafta 3. ay doluyor.
-
@aybengülerim Ben başlamadım. Antalya'ya atandım, ikamet Ankara.
-
anladığım kadarıyla ankara ikamet olan kimse başlamadı.
izmir istanbul ikamet olup başlayan var mı? -
Istanbul a on bir kişilik liste daha gelmiş.
-
manisaya 2 kişi başladı.
-
Arkadaşlar tahminu kac kisi baslamistir buyuk kisim basladi sanirim, ins yakin zamanda bizler de baslariz
-
Bursa'da 4 kişi başladı
-
Hayırlı olsun arkadaşlar.ben 9.promosyon için bekleyenlerdenim:) atanan arkadaşlardan en azından biriniz aklınızda kaldığı kadarıyla mülakat sonrasını yazabilir mi?yani 100günde açıklandığını biliyorum ama açıklandığında asil başarılı mı yazıyo?kaçıncı sıradan kaçıncı tercih geldi mesela?il tercihinde tüm iller var mıydı? İstatistik ve iibf için ayrı ayrı iller tablosu mu vardı?gibi merak ettiklerim var.
Biz daha bayağı bekleyeceğiz gibi sizlere sorayım dedim:)gidebildiğim kadar gerye gidip okumaya çalıştım ama aradıklarımı tam bulamadım:)) -
@mfurkantuna var mı başka Bursa'yı kazanan
-
-
İstanbul'da işe başlayan arkadaşlardan forumu takip eden varsa ikamet ettikleri ili yazabilirler mi ?
-
@staticman Herkese selam. 8.promosyonum göreve dün başladım.
Mülakat süreci çok sancılı geçmişti. Heyecanlı bekleyiş bir süre sonra yerini umursamazlığa bırakıyor. Dile kolay 100. Günde açıklandı.
9.promosyondaki arkadaşlar sanki hiç mülakata girmemiş gibi 1-2 hafta ara verdikten sonra yeniden çalışmaya başlamalı. Çünkü sadece %25’iniz, mülakata gelmeyenleri de dikkate alırsak %30’unuz kuruma girebilecek. Bu arada SGK gibi İl Göç de geç başlatıyor. Temmuz 2016’da yapılan sınav sonrası hala göreve başlamayanların olduğunu duydum.
Yakın zamanda GUY değil ama Defterdar Uzman Yard, MHUY gibi kurumların alıma çıkacağını düşünüyorum. 2 yıldır alım yapmıyor çünkü bu kurumlar. Üstelik yapsa bile çok fazla kurum değiştiren oluyor.
KPSS, bekleme, kurum sınavı, bekleme, mülakat bekleme gibi yaklaşık 2 yıl süren bu süreci bilerek başlıyorsunuz zaten. Asla pes etmeyin. Burası olmazsa başka yer. Ora da olmazsa başka yer. Emin olun çok bilen, zeki, çalışkanlar değil bırakmayanların kazanacağı bir süreç bu.
Yeni başladığım için göreve dair anlatabileceklerim çok sınırlı. 8.promosyonda hangi il kaç kadro açtı burada var; http://www.unibilgi.net/sinavlar/sgk-denetmen-yardimciligi-8-promosyon-hangi-il-kac-alim-yapti/
Hangi ilin kaç kadro açacağı mülakattan 10 gün sonra açıklanıyor. İlla birisi çıkıp “Bu promosyonda sadece Doğu illeri açılacakmış, kurumdan söylediler.” gibi yanlış bilgi verenlere kulak asmayın. Ankara dışında yine 75’e yakın ilde alım olur.
8.promosyonda İİBF 299.sıradaki arkadaş sanırım İstanbul’a atanmıştı. (300 kişilik listede) Yani tercih yapmayan en az 30 kişi mevcut. Kurumlar alım yaptıkça bu yedek listedekilerin şansı o kadar artıyor.
Mobil olduğum için düzensiz bir yazı oldu. Aklıma geldikçe yazdım bu yüzden parça parça oldu kusura bakmayın.
Mülakat sonuçları 6 haziranda açıklandı. (Mülakatlar şubatta yapılmıştı.) Başarılı olan arkadaşlar mülakat sonrasında da yaklaşık 2,5-3 ay bekleyecek.(Güvenlik soruşturması için) Hakkınızda hayırlısı olsun. Varsa başka sorularınız yazın müsait oldukça yazmaya çalışırım.