Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@mov ister bir işaretle ister 40 sonuçta en az 1 netin kalmalı yoksa puan hesaplanmıyor kardeş. Bu da bu sene ki ösym nin minik sürprizlerinde bir başkası..
Edit. hocam baktım bazıları ösym aramış sanırım 0.5 netten itibaren hesaplanacak yazmış. Yani bende emin olamadım şuan yanlış bilgilendirmeyim sanırım sınav sonucunda anlayacağız. -
Herkese öncelikle geçmiş olsun. VMY dışında tüm sınavlar tamamlandığına göre yarın akşam büyük bir etkinlik yapalım. Kaymakamlık da açıklandı, sıra bizdedir inşallah. Ama şu 9. Promosyon için biraz daha ısrarcı olmamız gerektiğini düşünüyorum. Şimdiden tüm sosyal ortamlarda yarın akşam için duyuru yapalım. Saat için önerilerinizi bekliyorum. Kendi düşüncem geç saatte olması
-
Arkadaşlar Facebook üzerinden de duyuralım, tanıdığımız ses getirebilecek hocalar var ise onlara da haber verelim. Sınavlar da bitti, iyi organize olalım istiyorum
-
@wesley10 hocam bence iftardan sonra herkes cayini alip oturduktan sonra yapalim yani 22.00 iyi gibi tabi siz daha iyi bilirsiniz. Ve hocam yarin etkinliğe katılan herkes en az 10 twit atsin boylece katilmayanlarin acigini bir nebze olsun kapatabiliriz ?
-
Başkan twit atti Beşiktaşi kutladı. Çok duyarlı maşallah !!!!
-
binlerce twit atıldı bi cevap verilmedi bjk nin şampiyonluğuna bile duyarsız kalmadı. vallahi yazık emeklere
-
Hayır bjk için tebriğini ilet ama bize de bi yanıt ilet be ya arkadaşşşşş
-
@zweig galiba bende pi/16 yaptım
-
Şampiyon BEŞİKTAŞ!
-
Beşiktaş karın doyurmuyor be @Estevez kardeş
-
@uche Hocam fazla kişinin katılması lazım, aynı kişilerin twit atmasının pek önemi yok. Hocam teravihe gidenler olur mu acaba da ona göre de ayarlayacağım
-
Arkadaşlar yarın 21.30 olarak belirlendi etkinlik. Lütfen katılalım, sınavlar da bitti iftar sonrası bir faaliyet olsun
Ayrıca, etkinliğin bir faydası olmadığını düşünenler akıllarına başka bir fikir geliyorsa paylaşsınlar biz de katılalım
-
........
-
bence aldığım duyumlar nispetinde sn.mehmet müezzinoğlunu etiketlemek daha faydalı olacak.çünkü iş artık sgk'dan çıktı.bunu farklı bir çok kişiden ve kurumda çalışan arkadaşlarımdan duyuyorum.etkinliği buna göre yapalım
-
@meltempoyrz vurun hocam vurun tamam ben yapamadım
-
@memurtipliadam başkan her şey kötü gidiyor bari buna sevinelim karın doyurmasa da ruhumuzu doyurdu bu sene çok şükür.
-
@AzizAK ee..hem emekli et insanları emekli maaşı ver hem gençleri al onlara para ver ağır geliyor tabi verecek para kalmayınca..herkese hayırlı haftalar bakalım bu hafta ne krizlere girecez
-
Daha ölmedikkkkkk bi silkelenin arkadaşlar etkinlik var mı? Kpss yorgunlugunu atıverin üzerinizden
-
@aysesal Bu akşam 21.30
Arkadaşlar kendinizle birlikte çevrenizde en az 3 kişiyi daha twit atmaya ikna ederseniz, daha fazla ses getirebiliriz. Aynı kişilerin fazla twit atmasından ziyade, fazla katılım daha önemli
-
Benim 2016 puanım yetmez 2017 yetebilir. Ancak gelirse çok fazla üzülmem. İnşallah müjdeli haberleri alırsınız. 8. Pro. Açıklanması ise tam benim duyumum çevresinde oldu. Bakana takıldı gideceği için umursamıyor. İnşallah güzel haberler alırsınız.