Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@hayde35 en akıllıca davranan sen olmuşsun. Biz bindik bir alamete gedeyoz gıyamete !!!
-
@uche bak kardeşim ben senin hiç bir iletin ile ilgilenmiyorum ufacık bir ironiyi bile anlayamayıp sataşmaya çalışma.. Sen kendin duyumların çok sağlam gibş millete yorum yaparsan elbet karşırız.. Her neyse seninle forumda son iletişimimiz olsun ne sen bana ne ben sana hadi yoluna ..
-
@aysesal en azından elde puan olsun önümüze bakalım sizde boş verin gitsin artık açıklasa larda heyecanım kalmadı
-
Bu başlığa tartışmaları büyütmek hiç yakışmıyor, değerli forum başlığını tartışmayla sürdürmeyelim dostlar.
-
@Antimülakat benim için mesele kapanmıştır hocam rahatsızlıktan dolayı özür dilerim forum sakinlerinden..
-
malumlardN ozumak diye biri var mı aramızda Ptesi acıklanck yazmış, bir de inceledim biraz, bizim ilan tarihini tutturmuş ama Aramızdan biri olabilir gerçi ilgili foruma bin yıldır girmiyordum da hareket görünce bi gözüm parladı
-
Aradim tekrar, bana soyleyen denetmen sadece. Kendisi de bir ust duzey arkadasindan sormus ne zaman aciklanacak diye p.tesi aciklayacaz demis adam. Dikkat edin 'aciklayacaz' demis, aciklanacak dememis. Yani bu listeye karar verenlerden birisi demek ki. Simdi bir kere sunu soyleyim guvenlik sorusturmasi falan yapilmiyor. Sorusturma yapilmasi icin form doldurmamiz lazim ancak aranizda bu formu doldurup teslim eden var mi? Uzmanlik icin de ayni geyik donuyodu sonuclardan sonra sorusturma yaptilar. Ayrica sunu da soyleyim burada herkes sonuc bekliyor ve ne olacagini bilmeden bekliyor. Ben bunu duydum size soyledim en azindan p.tesini beklersiniz. Aciklanmasa bile baska gun baskasi bi sey soyler o beklenir, umut umuttur. Ister inanin ister inanmayin o size kalmis aciklanirsa ne ala. Aciklanmazsa beklemeye devam yapacak bi sey yok.
-
Umut fakirin ekmeği.
-
@asd123asd bu güvenlik soruşturması konusunu bende biraz araştırdım hocam forum doldurmadık izin alınmadan mümkün mü diye ama siz mülakata girerek zaten kabul etmiş oluyorsunuz yapılabilir denildi bende inanmak istedim
-
@asd123asd hersey ıyı guzelde guvenlık sorusturması yapılmıyo demek olmadı surecın tek sebebı guvenlık sorusturması
-
Ya arkadaşlar ben bir şey söylemek istiyorum hala bir şahsın ağır bir trol olduğunu anlamadın ız mı ????????? Neden cvp veriyorsunuz gerek yok !!!!!!
-
@asd123asd kardeş 9. Promosyon için duyum var mı kpss öncesi gelir mi sence puan bitiyor ya onu da bi sorsana.
-
@mov gitte yat uyu yarın vmy var ne geziyon burda
-
Guvenlik sorusturmasi madem var neden aciklandiktan sonra sorusturma yapiliyor yine? Mulakattan sonra sorusturma yapmayan dernekler denetciligi ama o da zaten mulakata girerken form doldurttu. Yani guvenlik sorusturmasi falan bahane. Hadi uzman ve denetcinin sayisi cok mufettislikte 25 tane adamin sorusturma nasil bitmedi? Diger kurumlar nasil hizlica bitirdi? Ben uzmanlik aciklanmadan bir kac gun once bakanliktan ve kurumdan bir kac kisiye sordurttum. Sorusturmalar bitmemis suymus buymus bir suru bahane soylendi yine. Bir anda tak diye acikladilar. Tek sorusturma yapan sgk gibiymis konusuyosunuz. Icisleri ve meb binlerce kisinin mulakatini acikladi onlar yapmiyor mu sorusturma? Bi de 9. Promosyonu bilmiyorum ama kpss ertelendi en nihayetinde gelir mi gelir bilgim yok.
-
@asd123asd Müfettişlik açıklanmadan önce Sn. Başkan hesabından, güvenlık soruşturması var yazdı hocam.
-
@Hacettepe-Üniv. Sahil guvenlik, mke gibi cok ciddi ve ulusal guvenlik acisindan cok muhim kurumlar bile 2 ayi gecirmedi. Keza icisleri, ozellestirme, ulastirma. Yani bunlarinki neden kisa suruyor da sgk'ninki bitmek bilmiyor?
-
@ErtuğrulBEY kardeşime attırırım inşallah. Ama uçak kalkmadan tag verilmesi lazım ki kardeşime göndereyim
-
@Stigltz tamam kardeşim
-
........
-
.......: