Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
burası karışacak vaziyet alın
-
..............
-
arkadaşlar ben 7.promosyonum güv sor ile ilgili olarak resmi soruşturma kazananlar açıklandıktan sonra oluyor ama öncesinde de gayri resmi soruşturma oluyor sizi en iyi biz anlarız bu kadar bekledikten sonra malesef bide resmi güvenlik soruşturması beklenecek bu bizde de böyle oldu ve hala daha 7.promosyonda güv sor nedeniyle başlayamayan asil adaylar var gariptir ki yedeklerden başlayanlar da var Allah sabır versin hepinize ..
-
Dostlar artık son etkinlikler ve son haykırışlar. Bu hafta sonuçlar gelmezse yeni ilan için de umutlar yıkılacak ve sadece 1/4 ümüz hayallerine kavuşacak. Onun için bu gece sesimizi daha kuvvetli bir şekilde yetkililere duyurmaya çalışalım. Sayın Bakana, Özel Kaleme, Başkana ve diğer yetkililere yazalım.
22.00 Twitterda buluşmak dileğiyle ...
-
şimdi yarın acıklanacak mı ya duyumlar sıklaşamya başladı yine
-
Arkadaşlar, diğer etkinliklere baktığımda hep aynı kişiler yazmış durmuş. Böyle birşey elde etmek çok güç. Facebook ortamında rica ediyorum, güzel bir duyuru yapın, durumumuzu güzel izah edin. Hocalarınıza, arkadaşlarınıza haber verin rica ediyorum. Çok sıkıldınız, ben de sürekli kafanızı şişirdim ancak şunun şurasında bir ilan kazanmak için çok az bir süremiz kaldı. Sonuçlar için de aynı şekilde şu bekleyişe bir son verelim. Bu gece en büyük etkinliğimizi yapalım lütfen
-
@wesley10 inşallah kardeş bugün tüm gücümle yanindayim
-
Benim şuan ki puanım sınırda ancak 2017 puanım yetebilir. Lakin şuan gelse çok fazla üzülmem. Kimin nasibinde varsa onun olsun. Siz elinizden geleni yapın son 10 gün kaldı. Hayırlısı olsun...
-
@safiTÜRK69 Teşekkürler hocam. 2017 sınavının iyi geçmesi daha avantajlı, puanını kullanacağın birden fazla sınavın olacaktır inşallah. Hakkında hayırlısı olsun
-
@safiTÜRK69 kardeş bizim 2017 puanı kötü sağol bizi düşündüğün için. Bu arada @davetsiz kardeş 9. Promosyon ne alemde bi haber var mı?
-
@wesley10 kardeş tag belli mi?
-
@ErtuğrulBEY Hocam etkinlik saatinde paylaşacağım
-
Selamun aleyküm dostlar! Size AŞTI den sesleniyorum. Vmy sınavını atlattik çok şükür. Her ne kadar istemeye istemeye zorla ankaraya geliyor olsam da her gelişim ayrı bir güzel. Bugün ve dün eski dostlarla hasret gidermekle birlikte bugün de @yldzkrc hocamiz ile eşi ve kardeşi ile tanışma fırsatımiz oldu. Her zaman dediğim gibi bu forumun ve özellikle bu başlığın altındaki dostlar çok kıymetli ve her biriniz ayrı ayrı tanıdıkça daha da kıymetli olduğunuz somut olarak da ispatlaniyor. Az önce yolda @kizilderili yi sattık, şimdi de @mov beni sattı astide. @Estevez mesajları ile her sınav sonrası bizi motive etti ve @economistic ile esim bu sınava zorla gitmemi sağladı. Tüm dostlara yeniden teşekkür ederim bu zorlu süreçteki destekleriniz için. Artık yeniden basligimiza gereken önemi verebiliriz. Hadi bakalım Allah artık yüzümüze baksın ve burayı bir şölen alanına çevirelim.
-
@ParadoX nasıldı hocam sınav toplandığınızı bilsem bende tanışmak isterdim
-
@nefiseok sınav kapısında karşılaştık hocam özel olarak toplanmadik. Laf lafı açınca tanışmış olduk. Eski tayfa ile whatsuppta hergün konuşuyoruz zaten. Bilseydim en başından buraya yazardik hocam. Kısmet artık inşallah isbasinda tanışıriz sizinle de
-
@ParadoX abi bu 8.promosyonun bu kadar uzamaısnın görebildiğim en güzel yanı sizleri tanımak olduğu zaten
-
@kizilderili benim için en güzel değil tek güzel yani bu oldu kardeşim benim.
-
@ParadoX doğru diyon gerçi
-
@FameFabre gözlerim suan seni arıyor astilerde çok andık seni dostum buralarda.
-
@ParadoX Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
Selamun aleyküm dostlar! Size AŞTI den sesleniyorum. Vmy sınavını atlattik çok şükür. Her ne kadar istemeye istemeye zorla ankaraya geliyor olsam da her gelişim ayrı bir güzel. Bugün ve dün eski dostlarla hasret gidermekle birlikte bugün de @yldzkrc hocamiz ile eşi ve kardeşi ile tanışma fırsatımiz oldu. Her zaman dediğim gibi bu forumun ve özellikle bu başlığın altındaki dostlar çok kıymetli ve her biriniz ayrı ayrı tanıdıkça daha da kıymetli olduğunuz somut olarak da ispatlaniyor. Az önce yolda @kizilderili yi sattık, şimdi de @mov beni sattı astide. @Estevez mesajları ile her sınav sonrası bizi motive etti ve @economistic ile esim bu sınava zorla gitmemi sağladı. Tüm dostlara yeniden teşekkür ederim bu zorlu süreçteki destekleriniz için. Artık yeniden basligimiza gereken önemi verebiliriz. Hadi bakalım Allah artık yüzümüze baksın ve burayı bir şölen alanına çevirelim.
ALLAH koca yüreğine göre versin @ParadoX
Guy sonrası yediğimiz Adana ve masadaki hoş sohbet hala dün gibi aklımda.
Güzel mesajını görünce bunu tekrardan dillendirmek istedim. Hepinizi tanımak çok güzel keyifti.Edit : Ekleme
Kalp kalbe bu kadar mı karşı olur aynı anda birbirimizden habersiz yazdık, bizi Soran sormayan tüm dostlara bin selâm olsun