Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@gmsmustafa Sayın başkan kadar bakanın özel kalemine de bastıralım arkadaşlar
-
@economistic hoş geldin özledik ya nerelerdeydin
-
@nefiseok hastanedeydi çaktırma akıl Hastanesi
-
@economistic hoşgeldin etkinliğinde bekleriz hemen şimdi
-
@wesley10 kardeş tag ne
-
TAG : #SGK100ümüzüGüldür
-
@wesley10 haydi ya Allah!!! Fethimiz dirilisimiz başlasın
-
@nefiseok Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
@economistic hoş geldin özledik ya nerelerdeydin
bugün taburcu oldum. - 40gün evde yatıcam. sahalara geri döndüm.
-
@ParadoX sınavlardan sonra bende yatacam @economistic alışmışım yokluğunu baya farkettim valla inşallah aynu kuruma yerleşiriz
-
@economistic aaa gerçekten mi hsta mıydın hocam? Nereye kayboldu diyodum ya
-
@economistic hoşgeldiniz efenim hoşgeldiniz.
@paradoks abi vedamız çok orijinaldi bence öyle satma diye lanse etmezsek
Burada hem şahsen hemde sanal olarak tanıştığım herkese dair büyük mutluluklarım var -
@aysesal bir ameliyat oldum geldim
-
@economistic çok geçmiş olsun hocam E hoşgeldiniz o zaman, uğurlu gelesiniz inşallahh
-
Arkadaşlar selamlar. Vmy yi çok şükür 2 gün 2 gecede tamamladık geldik toplamda 12 saat durmaksızın yazı yazmışız parmağım mosmor hala etkinlik için ancak girebildim nete birde tabiki @ParadoX @kizilderili @mov ile tanışmış bulunduk bu vesile ile çok da memnun olduk hem ben hem kardeşim hem eşim ma aile pek sevdik sizleri Allah aynı yerde çalışmayı nasip etsin inşallah sağ salim varın yuvalarınıza inşallah Allah a emanet olun Ankaraya yolunuz her düştüğünde bekleriz efenim
-
@economistic çok geçmiş olsun hocam iyi istirahat edin sağlıktan önemlisi yok, @nefiseok @aysesal inşallah sizlerle de tanışmak nasip olur arkadaşlar şu sgk bir açıklansın artık iş arkadaşı oluruz umarım
-
@yldzkrc inşallahh hocamm bize de o zaman nasip olur umarım Açıklanaydı iyiydi
-
Evrak vermeye gidince kazqndigimizda buluşuruz be ya
-
@yldzkrc bilmukabele efendim çokça memnun olduk. Kayseri'ye yolunuz düşecek olursa mutlaka ağırlamak isterim.
-
Bence bunlar sonuçları şifreli bi kasaya falan koydular şimdi de şifreyi unuttular.
-
@economistic Geçmiş olsun hocam ...