Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@FameFabre kalp kalbe karşı kardeşim ya. Hep seni andık valla. O gün unutulacak gibi değildi hepiniz çok değerli güzel insanlarsiniz birazcık @economistic sikintili sadece
-
@ParadoX Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
@FameFabre kalp kalbe karşı kardeşim ya. Hep seni andık valla. O gün unutulacak gibi değildi hepiniz çok değerli güzel insanlarsiniz birazcık @economistic sikintili sadece
@economistic tarz ya
mütevazı tarzıyla gönüllere taht kurdu zaten
Ama harbiden mekan iyiydi , yemek sonrası buzparmak da güzeldi
Güzel şey hani şu çocukluk.. -
@FameFabre şimdi gidicem eve gece 4 te varacam Allah kaza bela vermezse alisimi koklayacam iftardan sonra da alisle buz parmak yiyecem
-
@ParadoX Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
@FameFabre şimdi gidicem eve gece 4 te varacam Allah kaza bela vermezse alisimi koklayacam iftardan sonra da alisle buz parmak yiyecem
Evlat candır gerisi heyecan.
Seni en iyi ben, beni de en iyi sen anlarsın.
Baba olmak başka bir şey, RABBİM Buradaki arkadaşlarımızın tümüne de hayırlı evlilik ve güzel güzel evlatlar nasip etsin İNŞALLAH
Aliş senin gibi hayat dolu bir babası olduğu için çok şanslı.
Büyüdükçe daha iyi farkına varacak.
Yolun açık olsun hayırlısıyla evine evladına zevcene kavuşmak dileğiyle -
Eyvallah can dostum. Allah razı olsun bebisleri öp özellikle de minik prensesi, selam ve dua ilem
-
@ParadoX tabı ya tabı ankaralara gelın bıze haber vermeyın ıns guzel sonuclar alırsınız sınavdan kazasız belasız yolculuklar dostlar birde buz ğarmak candır can conconlar bılmez
-
VMY sınavına giren tüm dostlara geçmiş olsun, inşallah hakkınızda hayırlısı olur ...
İmkanları dahilinde olursa 22.00 da Twitterdaki 100. Gün Özel Bekleyiş etkinliğimize katılmalarını isterim
-
@wesley10 hazırız dostum. Sahura kadar açığız. @ZıplayanPırasa dostum sinav sabahı ve sinqv aralarında görüşebildik sadece bir yerde toplansak aramaz miyiz kardeşim. Aynı binada sınava girince bir yerlerde buluşmadik
-
@wesley10 tamam
-
-
Dostlar saat 22:00 siperlerden cıkıp tarıza baslıyoruz mahhaleyı toplayın olay buyuk bu sefer
-
TAG ı otobustekilerle paylaşayım mi mikrofonu alayım elime durumu anlatayım
-
Mevzu dediler geldik
Ben ve mahiyetimdeki ekiple 22 sularında Twittera yoğun bombardıman.
Bugün ben sen o günü değil bugün mevzu " BİZ " mevzusu.
Kimse klavyesine telefonun tuşlarına acımasın Yardırın Aslanlar -
@wesley10
ramazandan günler günler önce konuşmuştuk inşallah sarmazda ramazan sarkarsa TAG: 8.PROİÇİNİFTAR VAKTİ olsun diye
bence o gun bugun gardaşım -
@FATMAN06 Hocam 9. PRO bekleyenlerden de destek almak için başka bir TAG belirledik, inşallah gerek kalmaz ama diğer etkinlikte onu kullanabiliriz
-
@FATMAN06 bence çok güzel fikir dostum kesinlikle katılıyorum
-
seeeelaaam ben geldim @ParadoX @kizilderili @nefiseok @aysesal @mov @Estevez @FameFabre @ZıplayanPırasa (zıplayan kardeş) @hayde35 @yldzkrc @SGul93 @wesley10
-
@economistic hoşgeldin gicik insan
-
@wesley10 hocam genç fenerbahçeli grubundaki arkadaslarimda etkinliğe katilacak. Birkaç gruba da yazdim inşallah katilim çok yuksek olacak bu sefer. Hastag konusunda haber bekliyoruz sizden
-
Twit yagmuruna tutalim Sayin baskanimli cumleler baslasin ️