Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@paretowilfredo hocam milyonlar teyit bekliyor sizden
-
Uche ile paretoyu aynı iletiye koymak enteresan olmuş. Birinin tutmayan duyumları diğerinin kesin olmadıkça itidalli bilgileri
-
Duyumlar sıklaşınca gelen yeni kullanıcı isimleri neredeydiniz bu güne kadar yahu , 10 kişi konışuyoduk anca
-
Alfabetik ismi olan bi arkadaş vardı ya
-
zaman yaklaştıkça herkes yarın yarın diye yazıyor kime inancaz bilemedim
-
Ben 12sine kadar açıklanacak dedim trol değilim sizden biriyim yani bu hafta açıklanacagi kesin gibi artık o yüzden gelen yarın açıklanacak diyor tutturan bildim diye ortada gezecek işte
-
Bunlar tam bi aşağılık
-
SGK'dan bir dev yapıt daha.
SON TROLCÜLER sinemalarda.
-
Hocam valla sgk mufettisligi 85le kapatti diyen serefsizden sonra tanidik nick tarafindan yazilmis olmadikca inanmiyorum ben duyuma falan
-
Vmy sınavında forumu benim gibi arada bir takip eden bi arkadaşla konusmustuk yarın açıklanacakmiş demişti bende hiç umudum yok demiştim ve hala hiç açıklanmayacak gibi geliyor nedense
-
Arkadaşlar bizim bakanın değişme durumu gibi bir şeyler duydunuz mu peki, bana da bir tanıdık sizin bakan değişcekmiş onu bekliyorlar dedi bizim sınavın açıklanması ile ne ilgisi var bilmiyorum ama böle bişiy duydum
-
yok artık yaaa
-
@uche sadece ara dayağı yiyiyor, yumrukların hedefi belli oysa ki. GERÇEK TROLLER
Tek kişi üzerinden hayıflanmak çok da etik durmuyor. Ben de arkadaşın trollük gibi niyetinin olduğunu düşünmüyorum. Aziz mübarek günlerde insanlar bu kadar ahlaksız olamaz. Hele ki kendisinin de sınav sonucu beklentisi olanlar. -
Dostlar selamin aleyküm. Daha evvel de dedigim gibi su asamada yukardan gelen bilgi disinda.guvenmiyorum. onlar bile bizi yaniltti. O.yuzden sakince beklemeye devam dostlar.
-
tabi canım bekleyelim işimiz ne ki ömrümüz beklemekle geçsin sakin olalım her şey çok normal
-
@ayilmaz37 bende bi hocamdan öyle bişey duydum ama bakan değişikliğinde genelde bakan açıklayıp gider sizinde öyle olur heralde yoksa daha çok beklersiniz dedi
-
ay bi gülesim geliyor, neyi bekliycez daha Allahım sen sabrını ver Ya Rabbim
-
Bakan değişecek diye hiçbir iş yapıyor mu ? Zaten hazır olann listeye imza atılıyor bunlar hep uydurma bence
-
Beklemenizden ben de memnun degilim ama islerin yuruyusu enteresan dostlar. Malesef baska bir sey gelmiyor elimizden.
-
Arkadaşlar oncelikle hayirli aksamlar . Burada yazilan yorumlara kisa bir cevap vermek istiyorum. Düzenlenen her etkinlinlige katilan benim, katilimi arttirma adina etkinligimizi gruplarda duyuran benim , babam vasitasiyla edindiğim bilgileri size aktaran benim. Bana laf eden arkadaşlar bu saydiklarimin hangi birini yapıyorlar acaba buna cevap verebilirler mi? Bu kadar duyumun uzerine iftardan sonra kurumdaki yetkili bir kişiyi arattirdim dediği laf su : '' aciklansa ilk benim haberim olur yarin aciklanmasi zor ama az kaldi . '' Kimse kesin bir tarih verip mahcup duruma düşmek istemiyor benim anladigim bu. Yine bu cumlelerime çomak sokan arkadaşlar olacaktır onlari karsilikli ozelden konuşmaya davet ediyorum.