Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
..............
-
@wesley10 çalışıyor çalışıyor da bize biraz üvey evlat muamalesi yapıyor
-
@wesley10 şimdi açıklandıysa belki bizimki de açıklanır
-
@hayde35 yatın uyuyun heyecan yapmayın yarına bizimki inş başkan duyuru yapar fırsatı kaçırmaz bence
-
@alpagu yarın mı
-
Azıcık yüzü varsa başkan açıklama filan yapmasın bence. Açıklasa da açıklaması da açıklama yapmasın Bundan sonra da tüm ligleri kupalari takip edip başkana tweet atacam aksam maç var sakin tweet atmayı unutma diye !!!
-
@Estevez Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
Herkese günaydın hocam dediğim gibi duyumlar hikaye kurumların hepsi kendi işleyişine bakıyor. Ben önce kendi kurum içi yükselmelerin sonuçlarını açıklayacaklarını düşünüyorum.
Ben demiştimciler arasında ilk sırayı almak istiyorum :))
-
@Estevez hocam madalyanı hazırlıyorum
-
Bizden sonra yapılan 86713.sınav da açıklandığına göre heralde artık sıra bizdedir
-
@ultras başkan mesele madalya değil ya şu yeni yeni bir sürü kişi gelmiş yarın açıklancak falan diyor onlara ithafen yazdım. Bu yazıyı yazdığımda da duyumcular çoktu ondan yazmıştım
-
Hocam bu müfettiş ve denetmen kadrolarının birleştirilmesi duyumunu ben mülakata dahi girmeden önce almıştım. Hatta gelen bilgi şu yöndeydi,son bakanlar kurulunda konu gündeme gelip onay verildi ancak özlük haklarının khk ile düzenlenmesi teamülden uygun olmadığı için khk ile değişiklik yapılmadı diye. Bilgiyi aldığım kişi de kurum içinden bir isimdi. Lakin sonradan bu karardan vazgeçildiğini de duydum. Farklı bir kaç yerden.
@paretowilfredo hocam yeni bir özlük hakkı taslağından bahsetmişti geçenlerde. Belki ileride taslağın ayrıntılarını öğrenebilirse bizi de aydınlatır diye umuyorum. Evet daha önce vergi denetmenliği ile müfettişlik sıfatlarında birleştirilmeye gidilmişti ancak sgk aynı yolu izler mi kuşkuluyum doğrusu. Özlük haklarında bir iyileştirme bekliyorum ancak böyle bir birleştirme yoluna gidilmesi biraz zor görünüyor. Yoksa bende bir aday olarak canı gönülden isterim elbette. Açıklanması olayına gelince de;artık o kadar yıldık Ki,Başkan çıkıp açıklıyoruz dese ona bile inanmakta zorluk çekeceğiz. İnşallah artık en kısa sürede sonuçlanır ve hepimizi sevindiricek olan bir liste ortaya çıkar. -
*Sözleşmeli Avukat
- Büro Personeli
- Merkez Müdürleri
- Merkez Müdür Yardımcılığı
- Mali Hizmetler Merkez Müdürleri
- Mali Hizmetler Merkez Müdür Yardımcılığı
- Çözümleyici
- Bilişimci
- Programcı
- Şef
- Memur
Eksiğimiz varsa tamamlayın . Açıklamadıklari kadro kalmadı . Arkadaş demişti bizimkisi de sizden önce açıklanır diye ( şeflik kastedilen ) .
Kurum hızını alamayıp başka kurumlara el atmazsa sıra bizde sanırım kadro kalmadı açıklanacak -
@FameFabre başkan şu genel tayin dönemi de geçsin açıklanır elbet biz kimiz ki bekleriz.
-
@FameFabre SGK, Gümrük bakanlığının sonuçlarını açıklasın da, sonra sıra bizde.
-
vira bismillah.
-
İnşaAllah bugün açıklanır ve kazanırız artık. Bugünden ümitliyim işin açıkçası bayağı manipüle edildi duyumlar çoğaldı ki genelde sınav sonucuna yakın olunan zamanlarda bu bilgiler dışarı sızar.
-
O değilde şimdi sonuçlar açıklanınca siz gideceksiniz ya! Bütün forum sayfaları SGK sayfasına benzeyecek
-
bugün de açıklanmaz ıse şu duyumcular lütfen ama lütfen sesini kessin artık!
-
ben bugün açıklanacağı konusunda 2 hafta önce duyum almıştım ama emin olmadığım için yazmadım sonuçlar bugün açıklanıcak bir süpriz olmazsa çoook küçük bi ihtimal yarın buraya ikinci defa yazıyorum dilerim yanılmam sonuçlar herkes için hayırlı olsun inşallah
-
@hayırlısı insaAllah.. abartayım o zaman acep kac gibi olur