Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
o bu değilde düşünsene başkanın hesabı hacklenmiş oluyor
-
@alametifarika işte biz o gün tükeneceğiz
-
@uche Bende bu foruma vermiş olduğum rahatsziliktan özür dilerim başka bişeyden değil.
-
İki dakika vmy dekileri pakladım geldim hemen ortalık yine gerilmiş. @uche hocam dikkat ediyor musunuz çok alıngansınız ve herkese hemen sert şekilde konuşuyorsunuz ben dışarıdan bir gözüm sizi bilmem etmem sadece gerek yok şöyle güzel günü gerilmelerle yaşamaya bu grup böyle bir grup değil olmasın da lütfen. Herkes burada arkadaş ve mutlu sizde gelin bizlerle huzurlu olun adınız bu şekilde anılınca iyi bir şey olmuyor.
-
@yldzkrc haklısınız hocam . inanın bu surec herkesı oldugu gibi benıde fazlasıyla yıprattı yoksa soyledıgınız gıbı hepımız arkadasız bırbırımızı kırmaya gerek yok..
-
Başkanın bugünden kastı umarım 23.59 değildir.
-
@serkan21 kızarım ama şaşırmam
-
@2525 itiraz edip neden bu saatte açıkladınız da diyemezsiniz.ben bugün dedim gündüz açıklayacağım demedim der çıkar işin içinden
-
mesai bitiminden sonra onayı kim veriyor acaba onu merak ediyorum
-
Başkan bizi sonuca götür tezahüratlarıyla sizi, SGK Balgat merkezine davet ediyorum.
Dostlar, gerginliğinizi hafifte olsa gidermek adına küçük soslar tadında şakalar yapıyorum, umarım şu puslu havada yanlış anlaşılmıyorumdur.
-
@serkan21 ️ Kalp çarpıntısından bir hal olduk.
-
hala neyi bekliyorlar anlamış değilim, kalpten gidecem bu gidişle
-
@Kamucu hocam kendi çalıştığım kurumdan yola çıkarak anlatacak olursam, ik olur aldıktan sonra bilgi işleme yayınlanması için yolluyor.bilgi işlem sürekli mesai halinde dolayısıyla bugün onaylar alınmış ve ikdan çıktıktan sonra başkan twit atmıştır diye düşünüyorum
-
Sakın şu gergin dakikalarda bir lüzumsuz kalkıp açıklandı geyiği yapmasın. Yeminlen ıp ban atarım ona
-
Hadi saat tahmini yapalım vakit geçer belki 17.35 diyorum ben
-
Konuyla ilgili Sgk sınav sonuclama birimini arayıp bılgı alabılen var mı saat kacta acıklanacagına daır. Ben arıyorum acan yok
-
@hayalimsgk Tahmindir sadece : 18.12 diyorum
-
Kurumda sanki mülakat sonuçlarını açıklamama isteği var. Ne kadar ertelersek kar hesabı hareket ediyorlar. Ya başkan tweet atacağına sonuçları açıklasana. Ben bir de şunu anlayamadım, biri açıklasın lütfen.Başkan sonuçları bugün açıklayacağız diye neden tweet attı. Direk sonucu açıklasa daha iyi olurdu. tamam açıklayacaksan neden öğlen açıklamıyorsun da insanları bekletiyorsun.Hazırlık filan var desen 102 günde hazırlanamadılar da son gün mü hazırlandılar. Enteresan işler ya
-
Sonuç açıklayacakmış iki gözümün çiçeği.
-
bu nisanda atılan tweet olayına dönecek heralde