Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Arkdslar sgk yi aradim daha ortada bisey yok ilan vs hazir degil, hangi bolumlerin alincagi da belli degil haberlere itibar etmeyin dediler
-
Arkadaşlar şöyle bir mallık yaptım.. İlk defa idari Hakimlik sınavına girecektim. ÖSYM aisten başvurumu yaptım. Sınav ücretini ödedim.. Birde evrak göndermek gerekiyormuş bunu daha yarım saat önce öğrendim.. 7 aralıkta başvuru koşullarını taşıyanlar ilan edilecekmiş. Süresi be Zamana kadar geçerli.. Sizce paZartesi göndersem geçerli olur mu??
-
aslında kpssden önce gelecek olan ilan ile bunu birleştirip 1000 kişi deseler olmaz mı
-
@batistuta10 kurumda çalışan İstatistik ci arkadaşlar yetersizlik,ilgisizlik vb konularla ilgili biseyin olmadığını söylüyorlar ayrıca burda kurumu aradım bana yeterlilik sınavını vermemişler diyenleride anlamadım doğrusu ben sürekli arıyorum bana neden böyle bişey söylenmiyor insaAllah istatistikçi alimi da olur herkes hakkını istiyor hepsi bizden alınsın biz mağduruz diyenleride anlamak mümkün değil sadece siz mağdur değilsiniz bizlerde mağduruz gerçekten birazcık anlayış ve saygı
-
@ıstatistik bende istatistikci olarak iibf ve istatistik matematik gibi bölümlerinde ilanlarda yer almasını cok istiyorum.umarim sgk bu ilanında bizede yer verir.
-
Heralde öyle diyecekler ilan gelmeden aradığın kişi hiç bir açıklama yapmaz
-
Arkadaşlar p113 de 82 puanla 1625 sıradayım önceki ilanlarda gelmişmiydi
-
@batistuta10 bekliyoruz ilanların gelmesi umuduyla ne diyelim.sonuçta böyle bi bölüm var öğrenci almaya devam ediyor e mezun olunca napcagiz birde puanlar 90 üstünü görmüş bizide bi yerlerde istihdam etmeleri gerekir. Sesimiz çıkmıyor sorunumuz bu.
-
@kütüphanesakini bana söyle böyle söylediler diyenlere itafen yazdım bunu bende biliyorum Teşekkürler
-
@ıstatistik Ben aradığımda istatistik grubu olacak mi diye sorduğumda henüz belli değil ama büyük ihtimalle olmayacak dedi neden diye sordum yetki sınavından sonra sicak bakmıyorlar dedi. konuştuğum kiside duyduklarını söylüyor zaten. Bende ilanda istatistik grubunun olmasını cok istiyorum. Umarım olur.
-
@paradise06 beklentimiz olmasi yönünde
-
Yok ben size demedim ziyaretçi olarak yazana dedim ama eklenmemiş Ziyaretçi olduğu için @ıstatistik
-
Bu ileti silindi! -
Gönül ister ki çıkan ilanla hiçbir bölüm mezunu arkadaş mağdur olmasın. Ama maalesef bu dönemler alım sayısı adete çöldeki bir bardak su kadar değerli ve az. Bir kısmımızın da üzülmesi kaçınılmaz oluyor o vakit. Dileğim çıkacak kadrolara yerleşecek kişilerin bunu sonuna kadar hak etmiş olanlardan olması.
-
@JanTinbergen Ne varsa özelleştirelim hemen.Yol,köprü,Milli Piyango Hemen satalım
-
@paretowilfredo iibfden sayi vermissin bilgi verdigin icin tesekkurler ama ne sadece iibf olacak demissin ne de istatistik grubu da olacak.. Su an uzun suredir bu alimi bekleyen belli bir kitleyi sisli bir bekleyisten kurtarmak adina ilanda istatistik grubunun olup olmadigini ve bunun kesin olup olmadigini bizimle paylasabilir misin?
-
400 iibf dedim dostum. Gozunden kacmis olmali sanirim.
-
Arkadaşlar kpss sonrası bi alım olmustu yine 400 kisilikti sanırım sonuncu kişinin puanı sıralaması kactı önemli olan bu bence özellikle p113 puanında önümüzde birçok istatistikçi var eğer alıma dahil edilmezlerse puan düşebilir birazdaha. Yazın yapılan alımın kaçta kapattığı önemli bilen yazsın lütfen
-
78, 79 civarı kapamış olmalı öyle hatırlıyorum
-
@paretowilfredo sen bilirsin hocam yazın da400iibfli alındı o zaman sıralama ve puan en son kaça geldi