Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@emek hocam zamanın varsa zorla kendini çalış en azından pişman olmazsın
-
@aliveli haklısınız yapılması gerekenin bu olduğu açık da uygulamada sıkıntı yaşıyorum
-
@emek aynen hocam yaaaaa inanın çalışmıyorum ilanı görmeden motive olamayacagım, ama hata yaptıgımız kesinnnnn
-
şimdi başkanın ağzından çıkmış söz var alım kesin değil henüz ama kesine çok yakın yani
-
arkadaşlar @paretowilfredo kardeşim konuyu sizler için anlık olarak takip ediyor. Gelişme olduğunda muhakkak dönecektir. Başkan Selim Bağlı bu konuda çok hassas davranıyor, öylesine bir açıklama yapmıyor sağolsunlar. İlan oldukça yakın bana göre, yıl sonuna doğru veya yılbaşında bir arada diye bekliyorum. Gelişmeler @paretowilfredo kardeşimde?
-
@paretowilfredo kardesimiz 400 iibf olacak diyerek ve sadece iibf mi diye sordugumda 400 iibf dedim gozunden kacmis olmali diye cevap verdigi icin burada diger bolumlerden bekleyenleri umudunu sifira yaklastirmisti. Bu konuyla ilgili bir gelisme varsa ya da yoksa aciklama yapilabilir mi? Bilgi mi ihtimal mi? Cunku bunu kendi bilgilerinin genelde dogru oldugunu dusunerek tekrar sormak istiyorum.
-
@Burj_khalifa hocam twitter da bi arkadaş sgk başkanında olduğu bir panele katılmış. Yeni ilanda istatistik bölümü de olacak mı diye sorulmuş. Olacağı yanıtını almış. Dün başkana twitterdan mesaj atarak sayısını sormuş. Tabi cevap yok. Ama dediğiniz gibi @paretowilfredo hocanın da yaptığı açıklama baya moralleri bozmuştu. Dün bu arkadaşın attığı twitte görünce az da olsa umutlandırdı.
-
Dostlar surec olabildigince hizli isletiliyor. Ki her isinde hantal olan sgk icin fiber optik suratler bunlar. O yuzden musterih olun yetkili agizlar ilanin gelecegini net bir sekilde her mecrada dile getirdiler. Sosyal medyadan hepinize birebirde sahislarimiza bizzat soylenen cumlelerle biz de size aktardik. Insallah meslegi isteyen dostlarimiz hazirliklarini yapsinlar ve sonrasinda meslege adim atsinlar hayirlisiyla.
Allah yar ve yardimciniz olsun.
-
Istatistik konusunda henuz yeni bir haber almadim. Olursa da asgari olacagi dusuncesindeyim. Ama Ankara'dan ayrilmadan ilan gelmez ise sayet hem rakamlar konusunda hem de bolum konusunda bir daha gorusurum.
-
@Burj_khalifa Kardeşim hassasiyet gösterdiğinizi gördüğüm için özellikle yanıt vermiştim. 400 iibf olarak belirttiğimde sanki + şu kadar da istatistik olacak gibi bir boşluk kalmış olabilir o boşluğu doldurmak adına yanıt vermiştim. Şu an için de şunu söyleyeyim kesinlikle morallerinizi bozmak istemem. İnşallah meslektaş olacağız ve istatistikçi çok sevdiğim üstadlarım vardır. O yüzden bu konuda ben bir taraf değilim. İnşallah yukarıda da belirttiğim gibi bekleyelim Ankara'dan dönmeden son bir bilgi alıp gideceğim inşallah. Allah yardımcınız olsun.
-
@paretowilfredo eyvallah kardesim. Bir de sunu eklemek isterim: istatistikten birinci cikaran dersaneyle konusmak icin birkac gun once gittigim zaman o birinci kardesimizin bile hala bekleyis icinde oldugu bilgisini verdi. Yani yuzdesel olarak ist grubunun ne kadar olacaginin bir onemi kalmadi diyebilirim alsa da kayda deger bir rakam olmaz diye bir algi yok bende sahsen.. belki de yaklasik bes ay sonra puan gecerliligini yitirecek. Eger bes kisi de alsalar mulakata gidecek 20 kisiye umut olacak bu alim. Bizim gozumuzde bu alimin kiymetini boyle tarif edebilirim.
-
@Burj_khalifa Hangi dershaneymis acaba bu konuda çok haklısınız ama soylede bişey var yine hiç yoktan 2,3 kişilik alımlar oldu biyere girmiş olsaydı keske denetmen yardımcılığı içinde hala umudum var
-
@ıstatistik suanda uzmanlik olarak bi csgb 10 bi de kalkinma yds sartli 2 kisilik ilan acti muhtemelen mulakata hak kazananlarin listesinin aciklanmasini bekliyordur rekabet 3kisi icin p1 ile istatistik bolumunu de kabul etmeyerek bilg muh/mat-bilg/ist-bilg mezunlarini hepsini kapsayan ilan cikardi diger kurumlar da p3 ile b grubu sayilacak kadrolardan bir iki kisilik ilana cikti. Yani bu sene unuttugum baska uzmanlik alimi yoksa net 12 kisi gorunuyor A grubu olarak taninan. Daha ortada mulakata hak kazanan liste yok. Dersane adini burda vermeyeyim ama genelde istatistikte birinci cikaran bi dersane.. su ilanlarin azligini gorunce degmeyecegini dusunup kayit yaptirmadim.
-
Hergün ilan umuduna uyanıyorum yarın sabah da aynı olacak
-
@kütüphanesakini aynen yaaa tik oldu bende, bakmadan duramıyorum da
-
Gelsin artık şu ilan bu hafta da bitecek az kaldı
-
@kütüphanesakini yedekler in işlemi bitmeden gelmez hocam yedekler için ne zaman duyuruya çıkarlarsa ondan 15 gün sonra falan ilan gelir.. Yani Aralık sonunu bulur..
-
@hayalimsgk öyle belki Hocam da attık beklemekten bi hal olduk çalışmaya konsantre olamıyoruz @paretowilfredo her şey hazır dedi insan inanmak istiyor
-
Arkadaşlar ilan bugun gelse bile mülakata girmeye 1,5 ay falan oluyır değil mi? İlan ay sonuna dopru gelse 2 ay mı vaktimiz olur ??? çalışmamı planlayacagım da :))
-
İlan geldikten sonra 45gün olur @aysesal