Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@CIGNX onun dışındakileri yazıp gönderdim ben hocam evrakları. Sorun çıkmaz o haliyle sanırım. Ad soyad ünvan ve tarih kısmını yazdım sadece
-
@2525 teşekkür ediyorum
-
@2525 benimde kimlik kartımda onaylayan falan yazmıyor boş bıraksak sorun olur mu ki
-
@vmyveyagtbmy sizinki yeni kimlik kartı mı?
-
@CIGNX evet kardeşim?
-
@vmyveyagtbmy hocam sadece olan bilgileri yazmamız yeterli. Dipnotlarda onay kısmı boş kalacak diyor zaten.
-
@2525 saol kardeşim bilgi için
-
Herkesin hakkında hayırlısı inşallah
-
Arkadaşlar herkese hayırlı cumalar. Mal bildirim formunu iki sayfa olarak mı yoksa arkalı önlü bir sayfa olarak mı çıkarttınız ?
-
@havucsuyu hiçbir evrağı resmi kurumlara verirken arkalı önlü vermeyin hocam
-
@kizilderili Tamam hocam, teşekkür ederim.
-
@havucsuyu mal bildirimi genelde tek sayfa olur ve arkalı önlü olur.sgk da biz her yıl yaptığımız bir işlem.fakat linkte iki sayfa olarak ayarlıyabilmişler.biz de öle vericez yapcak bir şey yok.usulen tek sayfa ve arkalı önlü olması uygundur.
-
Arkadaşlar,
Belgeleri gönderdik ve aradan belli bir zaman geçtikten sonra kurum bizi başlamaya çağırdı diyelim. O anda atanmış mı oluyoruz? Ben feragat etmek istiyorum desem bir yaptırımı var mıdır? -
@Ertlme-enstitüsü Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
@havucsuyu mal bildirimi genelde tek sayfa olur ve arkalı önlü olur.sgk da biz her yıl yaptığımız bir işlem.fakat linkte iki sayfa olarak ayarlıyabilmişler.biz de öle vericez yapcak bir şey yok.usulen tek sayfa ve arkalı önlü olması uygundur.
Dediklerin doğru ama eksik var.
Her yıl değil sonu 0 ve 5 ile biten yıllarda verilir.
Bunun dışında extra bir durum olması hâlinde bu bahsi geçen yılları beklemeye lüzum yoktur. -
Arkadaşlar tercih yapmaya çalışıyorum birim seçmeyince tercih yaptırmıyor nasıl yapıyoruz yardımcı olur musunuz
-
Tercihleri tabletten yapmak istiyorum tercihi onayladıktan sonra site bize pdf seçeneği sunuyormu ?mail atıp sonra bastırmak istiyorum..şayet yoksa pc bulcam..tercih yapanlar yardımcı olabilirmi ?tşkrler...
-
@kurupilav Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
Tercihleri tabletten yapmak istiyorum tercihi onayladıktan sonra site bize pdf seçeneği sunuyormu ?mail atıp sonra bastırmak istiyorum..şayet yoksa pc bulcam..tercih yapanlar yardımcı olabilirmi ?tşkrler...
BU ŞEKİLDE SEÇENEKLER ÇIKIYOR FORMU KAYDET DİYEREK MAİL ATABİLİRSİNİZ
-
@Keynes-dede o seçeceğiniz birimler tercihiniz oluyor yanında da kadro var onu da seçip tercih ekleye tıklayacaksınız . her tercih için aynı işlemi yapıyorsunuz
-
@dembaba teşekkürler hocam baştan emin olamadım yanlış yapmayayım diye sorayım dedim
-
Arkadaşlar bu güvenlik soruşturması formunda yazı tipi ve boyutunun önemi var mı ? Birde büyük küçük ver farkeder mi benim bildiğim resmî evrakta hepsi büyük harf yazılmaz bilen arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim