Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@stat91 yok hocam kesinlikle vermiyolar
-
@hayırlısı peki hocam sağolun tekrardan hayirli olsun insallah hep birlikte buradan ilk gün deneyimlerimizi paylasmak nasip olsun,bayram Yerine cevirelim buralari
-
@stat91 insallah
-
arkadaşlar guy açıklandı.halihazırda guyu kazanıp feragat edecek arkadaşlar lütfen kurumu arayıp bildirsinler ve dilekçelerini yollasınlar hemen. yedek ilanı gelmesi yakındır çünkü.
-
Arkadaşlar, denetmenliği asil olupda guy'u ya da kazandığı başka bir kurumu tercih edecekler varsa kısa bir süre içinde feragat etsinler lütfen zira kurum yakın bir zaman da yedeklik ilanına çıkacak
-
Arkadaşlar yedek ilaninin gelmesi ne demek o zaman sayila kesin belli oldu ? Yani baslayanlar basladi geridekiler bekliyo muyuz anlayamadim
-
@stat91 aynen boş kalan kadrolar için yedek adaylara hak tanınıyor. örneğin 20 kişi il tercihi yapmadı, işe başlamadı veya feragat ettiyse bu 20 kişilik kadroya sadece yedek adaylar başarı sırasına tercih yapıyor. Aynı asiller için olan süreç gibi bir süreç olacak boş kalan kadro sayısı ve hangi il olduğu açıklanacak ve yedek olarak belirlenen 300 aday tercih yapma hakkını kullanacak. Tabi boş kalan kadro sayısı yedeklerden az olacağı için muhtemelen çoğu yedek adaya sıra gelmeyecek
-
O yüzden şimdiki yapılacak feragat önemli yedek duyurusundan sonra asillerden feragat eden olursa bir işe yaramaz o kadro yanar
-
@stat91, içinde söyledi: Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
Arkadaşlar yedek ilaninin gelmesi ne demek o zaman sayila kesin belli oldu ? Yani baslayanlar basladi geridekiler bekliyo muyuz anlayamadim
Hocam daha asil kazananların yarısı başlamadı bile. Güvenlik soruşturması henüz kuruma ulaşmayan sadece iibf'de 100+ asil var ayrıca şu an çalıstıgı kurumundan muvafakat alamayıp muvafakat bekleyenler de var, ben yedek ilanı için en az 1 ay olduğunu düşünüyorum.
-
@osmanyksel06 aynen hocam sasirdim cünkü baslamayan birsuru arkadaslarimiz var hepimiz icin tez zamanda en guzeli olsun
-
@stat91 ama tabi feragat etmeyi düşünenlerin evrakları kuruma ulasmadan yani atamaları yapılmadan feragat etmeleri gerekiyor, arkadaşın böyle bi uyarı yapması yerinde olmuş çünkü atamaları yapıldıktan sonra feragat edemezler ancak muvafakatla başka kuruma geçerler ki o zaman da atandıkları kadroyu yakmış olurlar malesef yedek arkadaşlar yerleşemez.
-
@osmanyksel06 hocam bu durum insan kaynaklarının inisiyatifinde asillerin tamamı başlamadan da mevcut boş kadrolar için duyuruya çıkabilir. Zaten il tercihiydi vs. 3 aylık bir süreçten bahsediyoruz yedeklerin işbaşı yapması için. Asillerden başlamayalar bu süre içerisinde çoktan işbaşı yapmış olur. Tabi dediğiniz gibi de olabilir bilemiyoruz.
-
Gecen alimdada tüm asillerin başlamasi beklenmemisti yedek ilanı icin.bu seferde öyle yapabilirler.o yüzden guyu tercih edecekler bi an önce arayip bilgi versinler ve dilekcelerini göndersjnler
-
@mjöllnir 7. Promosyonda tüm asillerin atamasi beklendi mi bilmiyorum ama 8. Promosyon mulakatlarinin bitiminden iki hafta sonra YEDEK ilani gelmiş. Bi onceki promosyon baz alinirsa ilan yakın zaman da gelebilir. Kaldıki o zaman da asillerin atamasi cok uzamisti.
-
Peki yedek ilani geldiginde sayi belirtiliyo mu atiyorum 20 kisi vs diye ? Yoksa sonradan belirtilen ihtiyaca gore mi belirlenip aliyolar
-
@osmanyksel06, içinde söyledi: Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
@stat91, içinde söyledi: Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
Hocam daha asil kazananların yarısı başlamadı bile. Güvenlik soruşturması henüz kuruma ulaşmayan sadece iibf'de 100+ asil var ayrıca şu an çalıstıgı kurumundan muvafakat alamayıp muvafakat bekleyenler de var, ben yedek ilanı için en az 1 ay olduğunu düşünüyorum.
en az 2 ay...
-
@stat91 evet belirtiliyor
-
@economistic 2 ay mı ? Temmuz'da Asiller belli oldu ve işe başlayan sayısı azımsanamayacak kadar fazla, büyük illerde dahi soruşturması bitenler var. Ki SGK denetmen yedek ilanına çıkmak için tüm asillerin işe başlamasını beklemediğini daha önceki dönemde göstermişti. Bu şekilde yedek duyurusuna daha 1 ay var, 2 ay var daha gibi söylemler, kişilerin feragatlarını ertelemelerine ve olası bir duyuruda o kadroların yanmasına sebebiyet verecektir.
-
Yorum yapanlar bir bilginiz yoksa yazmayın nerdeyse 4 aydır yedekler olarak bekliyoruz burada bilip bilmeden yazıyorsunuz feragat edecek kişilerde yanlış izlenim bırakıyorsunuz 1 feragat 1 arkadaşımıza ekmek kapısı demek bunu bilelim.
-
@wesley10 kesinlikle katılıyorum.Söylemlerimize biraz daha dikkat edelim arkadaşlar zira biz hala köprüden geçmeye çalışıyoruz ve özellikle guy'dan gelecek feragatler yedek kadroların şekillenmesine büyük etki edebilir.