Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@serkan21 hocam benim bildiğim 4 arkadaşim var daha baslamayan
-
@serkan21 Yalnız değilsin
-
-
-
Arkadaşlar ben Konya'ya atanmış ve feragat etmistim çunku uzman yardimciligina yedekten atandim. Yerime gidecek arkadasa hayirli olsun. Denetcilik icin baslamis olan guvenlik sorusturmam bu iş icin aynen devam ettigi icin soruyorum Ankara ikametli olup goreve baslayan arkadasimiz var midir?
-
Yedekte sıra kaça kadar gelir sizce arkadaşlar
-
@beklemeci hocam sagolun sizin sayenizde birisi ekmek sahibi olcak
-
@şakagibi yapmam gerekeni yaptım hocam bana artisi da sorusturmamin bastan baslamayacak olmasi. Ankara'dan goreve baslayan arkadaslar olursa benimki de bitmis olacak onun icin bilgi aranıyorum
-
Arkadaslar yedeklerin kaca kadar dusecegi yonunde tahmininiz var mi? 60'lar umutlanmali mi sizce?
-
Ayrica @pareto_wilfredo hocam es durumundan ilk atama nasil oluyor? Benim esim 3 yildan uzun suredir memuriyet yapiyor onun calistigi il disina atanirsam calistigi ilde mi baslarim? Yoksa bir sure calismam mi gerekir atandigim ilde?
-
Hocam SGK kazandıgınızı gösteren sonuç ekranının fotosunu atabilir misiniz acaba TC nizi vs silip
-
Bursa'da hala toplam 4 kişiyiz. İstatistik + İİBF kaç kişi var acaba Bursa'ya atama bekleyen. 8.Promosyonu bekliyoruz.
-
@mfurkantuna 13 kişi hala bekliyor olması lazım. Bursa’ya toplam 17 kişi atanmıştı.
-
@ciamma her hafta insan kaynaklarını salı günü arayıp yazılarının gelip gelmediğini sorsunlar.
-
Arkadaşlar ankaradan daha bekleyen kac kisiyiz? :(baslayan arkadasların nasıl erken sonuclanıyor onu anlayamıyorum ?
-
@stat91 haklısın, bende anlamıyorum. Büyük şehirler hadi neyse nüfus ve dosya yoğunluğu bahanesi var. Benim ikamet yerim küçük bir il ve küçücük bir ilçe. Neye göre işliyor süreç gerçekten bilemiyorum bende.
-
Tepkilerinizde haklısınız arkadaşlar biraz bürokratik işlemler süreci uzatıyor ama İnşallah beklediğinize değecek güzel ortamlar ve arkadaşlarla karşılaşırsınız
-
@mfurkantuna inşallah hocam ama insan karamsarliga kapiliyor ankaradan baslayanlar olup da bekleyince ..insallah kisa surecte tüm arkadaslarimla baslamis oluruz
-
taşra atamaya bir türlü ulaşamıyoruz.il müdürlüğü de size bilgi geldiğinde bize de gelecek bilgimiz yok diyor.bilgi alan arkadaşlar nereden alıyorlar, paylaşabilirler mi
-
@serkan21 aynen hocam, aranilan telefonlar hep cevapsız, bilgi de yok, ellerimizi kollarimizi baglayip bekleyin demenin karsiligi bu heralde, bilemedim