Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Sebep söylenmiyor zaten devlet memuruyum halen. Dava ile öğreniliyor sebep
-
Mülakattan önce soruşturma yapılmıyor mu? Yoksa sgk’ya Özgü mü bu şekilde.
Aynı durum guy içinde geçerli olur mu?
-
Soruşturmaları emniyet olumlu olumsuz demez. Sadece ne varsa gönderir. Kurumlar yorumluyor artık gerisini. Gib in olumsuz dediğine sgk olumlu diyebilir mesela ya da tam tersi bu işte bir standart yok.
-
@tunahanlı1745 kurum nasıl bildirdi size peki?
-
Sgk zaten bu sorusturma icin sonuclarin aciklanmmasini 4 aya yakin bekletmiyor mu? Sonuclardan önce sorusturma yapildiysa, atamadan önce yapilan soruşturmada nasil sorun cikar? (tabi eger mulakat aciklanmasindan sonra bir olay olmamak kaydiyla) madem bir ise yaramiyor mulakat oncesi sorusturma neden bekliyoruz o kadar? COk ilginc geldi bana bu durum biri bilgi verebilir mi
-
@aybengülerim, içinde söyledi: Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
@tunahanlı1745 kurum nasıl bildirdi size peki?
Kurumuma resmi yazı geldi.
-
@tunahanlı1745 calistiginiz yer resmi bir kurum mu? Bir de sorusturmanin olumsuz oldgu mu yaziyordu? Kuruma gelmesi de ilgincmis.
-
insan endişelenmeden duramıyor.3 buçuk ay oldu neredeyse...Kaç kişi kaldık acaba başlamayan.?
-
Olumsuz sonuclananladin arasinda hagb alan var mi hic duydunuz mu
-
@aybengülerim 3 arkadasimi biliyorum hocam bekleyen... az kaldık baslamayanlar
-
@stat91 sonumuz hayrolsun inşallah. böylesi olumsuz haberler duyunca kuşkulanıyor insan. Allah hiçbirimize böyle bişey yaşatmasın...
-
@tunahanlı1745 hocam daha öncede soruşturma yapılmadı mı sgk ya anlamadım, açıklanmadan önce yani? Malum dershaneler vb gittiniz mi daha önce hiç bi de?
-
@aybengülerim amin hocam, insan olmayan seyleri takiyor endise hastasi oldum iyice
-
Cidden insan geçmişinde veya ailesinde hiçbir şey olmadığını adı gibi bildiği halde kaygılanıyor. Kaygı bozukluğu yaşıyor bir nesil.
Hocam siz ne düşüyorsunuz bu konuya? Kurum açıklamadan önce soruşturma yapmıyor mu zaten? Memurken nasıl olumsuz çıkabilir aydınlatırsınız seviniriz... @paretowilfredo
-
@obsesifsancı Dostum bu noktada neye dayanılarak olumsuz olduğunu bilmeden yorum yapmak afaki olur.
-
@paretowilfredo peki hocam öncesinde zaten bizlere sorusturma yapilmamis miydi ?
-
@stat91 Girilen ayrıntılar, kıstaslar farklılaşmış olabilir dostum. O gün engel sayılmayan bir durum bu kez engel sayılabilir. Bunun net bir kriteri yok malesef.
-
Tebligatı bekleyip işe başlayan arkadaş oldu mu hiç? Sorum olacaktı da.
-
Bugün atama şubeyle görüştüm.bana bi kaç hafta daha beklemem gerektiğini söyledi bu ne demek güvenlik soruşturmam tamamlandı diye biliyorum...Atama neden bekletilir???
-
@burjuvazi, içinde söyledi: Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
Bugün atama şubeyle görüştüm.bana bi kaç hafta daha beklemem gerektiğini söyledi bu ne demek güvenlik soruşturmam tamamlandı diye biliyorum...Atama neden bekletilir???
büyük ihtimal olumsuz oldu komisyona girecek bilginiz olsun. söylemezler bunu size.