Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
İl göç açıklansa bile il göçü kazananlar sgk ilanina başvuru yapacaktir bence..
-
@hayalimsgk doğru.gelir ve il göçü kazanan veya halihazırda çalışan bekliyor sgk yı
-
ilgöçü kazanıp başvuranlar olur mutlaka ama 20-30 da olsa başvurmayan olacaktır mutlaka 71 kişiden. ayrıca hatırladığm kadarıyla 40 kişi merkezi göç idaresi de vardı il göç le beraber merkezi göç ü kazananların büyük bir bölümü sgk ya başvurmaz aynı şekilde sgk uzman yard kazananların büyük bir bölümüde yine başvurmayacaktır. arkadaşlar bence 2015 puanını çok fazla kafanıza takmayın birinci neden 2015 puanıyla 82 ve üstü puanı olanların büyük kısmı atandı ikinci sebep 2015 puanı olanların büyük kısmı 2016 ya da girdi ve 2015 puanından yüksek yaptı kısacası şöyle diyeyim , 2015 puanı olupta 2016 ya girmeyen ve mülakat listesine kalacak aday sayısı 100 maksimum bakın maksimum diyorum 200. o sebeple 1500 e kadar rhat gelecektir sıralama bu bahsettiğimiz mülakat sonuçları açıklanıncada bu sıralamanın 2000 lere kadar yolu var şahsi fikrim. önceki alımlarada bakarsanız sıralamanın ne kadar kaydığını görüp dediklerime hak vereceksiniz. 400 den bahsetmiyorum 190 kişilik alım da bu dediklerimi doğrular nitelikte ben en kötü şartlarda dahi 1500 diyorum mülakat listesi için.
-
@FameFabre 400lük alımda 82 ve üstünü saymıştım 425 kişi var. 190 kişilik alımı bilemiyorum tabi. onların içinde de 82puan ve üstü hem 2014 hem 2015 puanları olanlar var.
Benim sıralamam da 1935, 82.05 puan. Bana ya 1800lerde kalır ya da en iyi ihtimal 2000'leri görür gibi geliyor. Benim sıralamam sınır gibi geliyor. ya 1800lerde kapatır ya da ben de girebilirim gibi. Sgk uzman yard. bağlı biraz da açıklanması gerekiyor şansı arttırmak için bence. Hakkımızda hayırlısı olsun ben sonuçların açıklandığından beri "Allah'ım mülakatı kazanacaksam listeye de girmeyi nasip eyle, şayet kazanamayacaksam listeye de girmek nasip olmasın" diye dua ediyorum. Listeye giremezsem çok da üzülmem o yüzden. Allah hayırlısını versin. -
@alanyetersiz2 bende ondan bahsediyorum işte kardeşim o 82 ve üstünün büyük bölümü kazandı kazanamayanlarında büyük kısmı 2016 ya girdi ve büyük ihtimalle puanı eskisinden daha iyi. kime sorduysam 2016 p113 ü 2015 ten daha iyi buna kendimde dahil. bu sebeple diyorum ki 2015 puanlıları çok dert etmeye lüzüm yok listeye girecek kişi sayısı 100 en kötü ihtimal 200 abartarak söylüyorum bu sayıyıda. hali hazırda çalışanlar vs onlar zaten önceki alımada başvurdu sonuç ortada. ben iyimser bi tahminle 2000 lere kadar şans var diyorum en kötü de 1500 ler de kapatır. bu arada p113 branş bazında sıralama yaparken ''KAMU YÖNETİMİ, ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ, EKONOMETRİ, İKTİSAT, İŞLETME / İŞLETMECİLİK, MALİYE, SİYASET BİLİMİ VE KAMU YÖNETİMİ, SİYASET BİLİMİ VE ULUSLARARASI İLİŞKİLER '' bunları seçiyorum fazladan seçtiğim veya eklemem gereken bölüm varmı varsa neler bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.. bu arada 82-83 arası sıralama baya bi oynuyor bnm puanımda 82,8 liste puan olarak 82 küsürle kapatacak sanırım
edit : hukukta varmış. -
Son 400 luk alımı kazananlardan listeye alt sınırdan girenlerin 2016 puanları genelde 82-85 arası ayrıca il tercihi sonucu 50 kişilik boş kadro kalmış yani demek oluyor ki yedekler için süreç bizim ilan başvurusundan önce başlar ve kazananlar belli olursa önümuzden en az 500 kişi çekilecek demektir.. Buna birde sgk uzman yrd falan eklenirse sanslar artar.. Bana göre 1800 lere kadar şans olabilir fazlası ise nasip..
-
@hayalimsgk 50 kisilik bos kadro oldugunu nereden ogrendiniz, tam sayı bu mu?
-
@krueger 7. Promosyon grubunda 50-60 olduğu yazılıyordu bizzat duyduğum bişey değil hocam
-
@hayalimsgk tamam kardeş. Eğer doğruysa yedeklerden 75'e kadar gelebilir. Böylece yeni alım puanlarına güzel bir etkisi olur. 2016 puanları biraz daha yüksek diğer yıllara göre, bunu baz alırsak 300 kisilik iibf alımında büyük ihtimalle 81-82 arası kapatacaktır. 80 üstü olan herkesin orantılı olarak şansı var.
-
Yarın geliyor mı bu ilannnnn? Bayıldık artık
-
@aysesal yedekler alınmadan ilan gelmesi basvuracaklar icin dezavantaj olur. Herkes ilan bekliyor sabirsizlikla, evet bu normal ama genel ola4ak bakip dusunmek lazim. Surecler tamamlaninca gelmesi herkes icin en hayirlisi olacaktir. Elbet gelecek, yarin veya 1 ay sonra olmasi ne fark eder? Surecleri zaten uzun suruyor bu alimlarin. Hangi kurum ilana cikarsa ciksin 2017 temmuzundan once ise baslayacak kimse olmayacak.
-
@krueger bi sakıncası yoksa şahsen ben biran önce bekliyorum , herkesin beklentisi kendine göre, bir ay daha beklersek ilanın benim için bir anlamı kalmayacak misal??? bu da benim sıkıntım
-
2015 yılından 83 ve üstü puanı olan ve bu sınava başvuru yapacak olan en fazla 150 kişi. Tekrar yapayım hesabı: Son denetmenlik sınavında 83 ve üstü puana sahip yaklaşık 200 kişi vardı, bunlardan 50 kişisinin bu alımda atandığını varsayalım, en az 50 kişinin de birden fazla bu sınavdan elendiğini ve bir daha girmek istemeyeceğini düşünelim, geriye kalan 100 kişi. 1100 kişi 2016 da aldığı puan ile başvuru yapacak.
-
@Antimülakat 1100 kişi dediğin 2016 puanıyla mı başvurur tahminine göre hocam,2015 ise yandık eğer yanlış yazmadıysan..
-
Arkadaşlar ilan yılbaşından önce gelir mi?
-
@batistuta10 SGK başkanı m.selim bağlının açıklaması o yönde ama bu konuda kesin birşey demek yanlış olur herhalde çünkü ilanı yılsonuna yetiştirmeye çalışıyoruz dedi.
-
Bence ilan yarın gelecek
-
@mscd şimdi düzelttim 2016 kardeşim sıkıntı yok, 2015'ten kalanlar 100 kişi civarıdır.
-
@Antimülakat hocam sonuc olarak kac olur en sıralama sizce ? kimse yanlıs anlamasın ama 83 puanım varr ama içimde az da olsa bi şüphe var gelmeme gibi bi sürpriz olurmu sıralama 1300
-
@uzman hocam mevcut şartlarda gelir, bu haliyle de gelecektir. Mevcut durumda VMY, MHUY, SGK, GUY ve diğer taşra uzman ve denetmenlik kadrolarında çalışanlarında tekrar sınava girip iyi puanlar aldıklarını düşünürsek, her P113 puanı olanın SGK'ya başvuru yapmayacağı sonucuna ulaşırız. Bu sayı normal seyrinde ilerleyen bir KPSS süreci için mülakata çağrılacak kişi sayısının min. bir buçuk katı kadar olacağına işaret ederken (1200 kişi için 1800. aday gibi), bu sene süreç beklenilenin çok altında alımla ilerledi. Tahmini olarak 1400-1500' sıralarına kadar inebilir ama ben 2000'leri görmesinin çok mümkün olmadığını düşünüyorum.