Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
çok şükür 2 ocağa kadar uzmanlik mülakatı da açıklanır yedeklerde girer haydi hayırlısı:)
-
@Burj_khalifa ilan linkini atar mısınız bulamıyorum
-
dostlar bilgi doğru sınav hizmetlerini aradım 23 aralık ilan 2 ocak başvuru şubatta mülakat hadi hepimize hayırlı olsun..
-
@Yoluzunyol ilan bu cuma cikiyor o yuzden bir link yok.
-
Bende aradım az önce dogruymuss arkadaşlar ilanı veriyorlarmış ama Yedeklerle ilgili ne olacağı belli değilmis hadi hayirli olsun
-
Mülakat şubatsa kpss öncesi bi alıma daha vakit kalır.inşallah bir an önce yerleşin dostlar.:) hayırlısı olsun hakkınızda
-
@Hipokrat nereye kalıyor hocam Allah bilir ne zaman açıklarlar
-
şubatta mülakat olursa atamalar ne zaman olur? mayısa kadar atamalar gecekleşir mi? tecil bitmeden yetişse bari.
-
@ncbb hocam verilen tarihler doğruysa süreç hızlı bence.martta da sonuçlar açıklansa nisan mayıs Yeni ilan gelebilir benim görüşüm tabi.umutsuz olmayın hocam.kpss açıklanması Temmuz olursa yine baya vakit kalıyor
-
Bana da öyle geliyor ki kpss öncesinde yeni ilan için vakit kalacaktır. .
-
@caletti mayısa kadar mülakat sonuçları açıklanır mı diye sorsan bi nebze derim hocam,ama atama mümkün değil zaten. Geçen sene ilk alım 65 günde açıklandı,2. alım onu da geçti 70 kusur günde açıklandı.. Şubat sonunda mülakat bitse mayıs başında açıklansa 3 ay da soruşturmalar beklense en en iyi ihtimal ağustos başında işbaşı yapılır, o yüzden askerlik sıkıntısı için farklı yollar düşünmeye başlayın sonradan son anda sıkıntıya girme hocam
-
@satrab hocam ilk ilan 6. ayda geldi o ilandakiler işe başlılayacaklar. neredeyse 5-6 ay olacak. bizimkisi nasıl ağustosa kadar oluyor? yani ilk alıma kıyasla çok uzun bir süre. 8 aydan bahsediyorsunuz.
-
Hocam bende varım o işe başlayacak grupta,son çıkan khk'da herkesin artık işe başlamadan güvenlik soruşturması yaptırılması gerektiğinden şuan işe başlayamadık, ve işe başlamamızın en iyi ihtimal şubatta olacağını, hatta bir ihtimal martı da bulabileceğini soyluyorlar. Şubat desek bile (ilan haziranda gelmişti) 8 ay oluyor zaten ilan ve işe başlama arası
-
@satrab sizin iki defa güvenlik sorulturmanız oldu, yani neredeyse 1 ay falan gereksiz bi uzama oldu. Bizde bu şekilde olmaz umarım, ağustos olunca 8 ay oluyor. 8. Promosyon mayıs gibi başlar umarım
-
@satrab hocam mülakata girip hemen askerlik tecilini bozdursak alım sürecinde sıkıntı olur mu ?
-
@Necmettin-Artun olmaması lazım hocam ne açıdan sordunuz ?
-
@Necmettin-Artun hocam hiç bilgim yok bu konuda,benim tecil 2017 kasıma kadar olduğundan hiç araştırmadım,fakat bizim mülakat grubunda sanki bir ara benzer bişeyi biri sormuştu ve "sıkıntı olmaz,askerden dönünce işbaşı yaparsın" dediklerini anımsıyor gibiyim, ama kesinlikle emin değilim buna güvenerek plan yapmayın derim
-
@aysesal inş olmaz tabiki ve bir an önce işbaşı yapılır ama söylemek istediğim şey, arkadaş bunu riske atmasın manasındaydı
-
hocam bakaya kaldığımızda ( kaçak değil) işe başlayabilir miyiz? mesela askerlik şubesine kazandığımıza dair bir evrak götürüp tecili 1 celp dönemi uzatabilir miyiz en azından?
-
@kml atandıktan sonra askerlik için vakit bulamam diye düşündüm.