Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@satrab teşekkür ederim hocam
-
dostlar bnm puan 81,9.. çok umutlanmıştım guy gelmeyince sgk için ama o da tükendi galiba 2015 190 kişiye 81,9.. küsaratta durmuştu ama o zaman guy alımı mhuy defterdarlık ve daha nicelri açılmştı ama bu yıl Kuraklık oldu yüksek puan aldım die AMA YİNEDE ALLAH'A DUA EDİYORUM İNŞALLAH PUANLAR DÜŞER
-
@alikarakuş kardeşim nasip tabi ki ama gecen sene o alımların hicbirinin mulakati belli değildi yani puani yeten herkes gene başvurdu kimset inşallah gelir.
-
@alikarakuş aynen kardeşim aynı durumdayız Allah büyük Nasipse gelir çinden ...
-
İnşallah dediğiniz gibi olur arkadaşlar . Benim de sıralamam 1500 lerde. İkidir sgk'yı kılpayı kaçırdım puan küsuratları yüzünden. Hepimiz ilanı beklerken bir yandan psikolojik savaş veriyoruz. Artık bir mülakat yüzü görmek istiyorum. Yoksa kendime olan öfkem yanlış kararlar almama neden olacak (hedeflerimle vedalaşıp kpss-a defterini kapatmak gibi.) Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
-
@cclark bıraktıgında asıl kaybetmiş olursun. bende 1.5 ay önce böyleydim :S iyi yada kötü kurum sınavları bu gidişle nisanda olacak 2-3 tane UMUT ETTİGİM ZATEN 1 AY KALIYOR KPSSYE
-
@hayalimsgk Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
Bende aradım az önce dogruymuss arkadaşlar ilanı veriyorlarmış ama Yedeklerle ilgili ne olacağı belli değilmis hadi hayirli olsun
ne olacağı belli değilmiş derken yedek yerleştirme işlemleri yapılmayacak mı net bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?
-
Sınav ilanının da şöyle bir madde vardı. Buna göre 3 ay içinde yedek alınması lazım. 'Yeni sınav ilanına kadar 'diye bir madde yok. Ancak bunla ilgili genelge var mı bakmak lazım.
c) Sınav sonuçlarına göre başarı sıralaması yapılarak puanı en yüksek adaydan başlamak suretiyle ilan edilen kadro sayısı kadar asıl, bu sayıyı geçmemek ve sınavda başarılı olmak şartıyla yedek aday belirlenir. Sınav sonucunun ilan edildiği tarihi takip eden üç ay içerisinde sınavı asıl kazananlardan çeşitli nedenlerle göreve başlayamayanların yerine yedek listede yer alan adayların atamaları yapılır -
Arkadaşlar size bir soru sormak istiyorum. Sıralamalardan bahsediyorsunuz ya bu kpss sonuç belgesinde p113 puanının yanındaki sıralama mı yoksa bilmediğim bi sıralama hesaplaması mı var??
-
@muhasip kardesim o siralama + gecen seneden sarkanlar - basvurmayacak ise yerlesmis olan ondeki kisiler.
-
82.20 puan ve 1846 sıralamayla ben hiç ümitlenmiyim mi o zaman?? Ne dersiniz??
-
@laylaylay Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
Arkadaslar hic takip edemedim buralari nasil olur bilmiyorum p113 83.98 siralama 1007 ne dersiniz mulakata cagirirlar mi baslamak gerekir mi calismaya
Şaka mısın, yoksa kendini mı tatmin ediyorsun ?
84 puan ile bu sıralama ile acaba girer miyim demek diğer arkadaşlara , umutla bekleyenlere hakarettir.
Bence çalışma gelmez zaten |[: -
Arkadaşlar bu sınav hizmetleri biriminin tel no'su var mı?
-
pareto kardeşim yedek olarak kaldık elimiz kolumuz bağlı, kurum bizi ne yapacak bi bilgi edinme şansın var mı. Yedek almama durumu olur mu
-
@jemru Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
pareto kardeşim yedek olarak kaldık elimiz kolumuz bağlı, kurum bizi ne yapacak bi bilgi edinme şansın var mı. Yedek almama durumu olur mu
aynı durumdayım bi bilgisi olan varsa paylaşabilir mi
-
82.20 puan ve 1846 sıralamayla ben hiç ümitlenmiyim mi o zaman?? Ne dersiniz?? Diye sormuştum ama cevap verecek kimse yok mu??
-
@muhasip kardeşim bende 82.14puan bana göre inşallah aksilik olmazsa gelcek ama tabi gene nasip umarim aksilik olmaz.
-
Sınav kurulunu arayan arkadaşlar bu 300 iibf 100 istatistik alımı olayını teyit ettiler mi acaba??
-
2015 puanlılardan 590 kişi mi yerleşti şuan tam olarak arkadaşlar ?
-
@Necmettin-Artun hocam bu sebep bir çok açıdan yanlış olacaktır. Sgk geçtiğimiz yıl 590 kişi aldı. Kazananların kaç tanesi 2014 puanıyla başvuru yaptı bunu bilmiyoruz. İkincisi ise P113 puanı yüksek olmasına rağmen merkez uzman ve müfettişliklere kaç kişi yerleşti bunu da tam bilmiyoruz. Bu nedenle ben size ortaya çıkan son sınav analizinden hareketle bu sınava 83 puan ve üzerinde 2015 puanıyla başvuru yapacak kişi sayısının en fazla 100 olacağını söylüyorum. Geçtiğimiz sayfalarda analizini yapmıştım.