Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@Antimülakat tahmininiz kaça kadr düşer acaba ?
-
Merhaba,
Daha önce denetmen yard. mülakatından 2 kere elendim. Birincisinde işsizdim elendim, ikincisine uzun bir süre işsiz kaldıktan sonra başladığım yarı özel bir kurumda çalışırken katılmıştım baya hırs yapmışsın dediler elendim, şimdi ise 6 ay önce evlendim eşimden ayrı şehirde yaşıyorum, eşim 4 yıldır özel bir kurumda çalışıyor. Benim çalıştığım kurumda nakil hakkım kağıt üzerinde olsa da nakil olmak istediğim kurum 1 yılda iki kere red cevabı gönderdi ve uzun vadede personel alımı ve nakil yapmayacaklarını belirtti. Bu sebeple ikimizden biri işinden istifa etmek zorunda kalacak ki şu an için borçlardan mümkün değil. Bu ilan benim için son şans, son umut olacak. Daha önce böyle bir tecrübe sahibi olup olumlu sonuç alanlardan mülakat hakkında tavsiyeler bekliyorum. Şimdiden teşekkürler. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. -
@burundi Allah yardımcın olsun arkadaşım. İnşallah hayatını düzene sokcak bi sonuçla karşılaşırsın bu sefer
-
@cexay Tesekkur ederim iyi dileklerin için. Hepimizin Allah yardimcisi olsun
-
@şakagibi hocam 82-83 arasında 2016 puanı olan birisi kaçıncı sırada olduğunu söylesin, ona göre tahminde bulunalım.
-
@Antimülakat 82,3 le 1800
-
@şakagibi hocam öyle kritik durumdasın ki, virgülden sonrasıyla kaçabilir de, virgülden sonrasıyla kurtarabilir de.
-
@Antimülakat 400 olsa kesin diyodum ama şans bir kez daha iibf ye gülmedi ne yazık ki
-
@şakagibi Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
@Antimülakat 400 olsa kesin diyodum ama şans bir kez daha iibf ye gülmedi ne yazık ki
Seni o kadar iyi anlıyorum ki ,
P113 82,6 sıralama 1618 .
Kâbus gibi küsürat ile kapının önünde soğukta kalırsak sen de ben de üzülürüz be gardaş. -
82.56 1644
-
@FameFabre umut ediyoruz belki diyoruz diger kurum mülakatları da açıklanır da bizlerede umut olur gerçi açgözlü olup başvurup mülakata gitmicekleride düşününce az olan umutta yok oluyor
-
82.9 1435. genel tahmin kaç civarı
-
82.7 ile 2016 1545.siyim herkese başarılar beklemedeyiz.
-
81.7 ile 2127 sıradayım demek ki 1 puan 600 e yakın oynama yapmış bu yıl
-
80 ve 81 arası alan kim varsa bence sağa sola mülakata girmeyeceklerin boş yere başvurmamalı konusunda telkinde bulunmalı.
Hem kurumun rotasyon durumundan haberi olmayan yüzlerce kişi var.Bu bile caydırıcı sebep olabilir.İnsanları bilgilendirip duyarlı olmaya davet edin.
-
Bir tahminde de ben bulunayım...
1200 kisi iibfden mülakata çağıralacak,
Adaylar kimler,
1- 2015 puanlilar
2- 2016 puanlilarÖncelikle şu noktayi atlamamak lazim, 2015 puani olanlar ile 2016 puani olanlarin hepsi farkli kisi degil, ornek verecek olursak 2015 puani 83 olan birinin 2016 puani 87 ise artik 83 puanini kullanmayacagi icin 83 puanla olan siralamasini hesaba katmamak gerekir.
İkinci nokta, atananlar: 2015 puani ile bircok yere atanan oldu. Guy dan baslayip genclik ve spor bakanligina kadar gider atanma listesi, ben 2015 puanlilardan asiri derecede sgk yi bekleyen kaldigini dusunmuyorum, su anki yedekler ve puani sinirda olanlar olabilir.
Ucuncu nokta, siralamalarin neredeyse mulakata cagiralacak kisi sayisinin baya gerisinde bitmesi ( Fakat eskiye nazaran bu sefer baya olmayabilir ).
Ben 1200 kisiye en az 400 geri gitme koyuyorum ki bence daha fazla geri gidecek.
- Siraya kadar gitme ihtimalini yuksek goruyorum. 1600-2000 arasi siralamada bitirirse de sasirmam.
-
@Antimülakat 82.07 puanla 1920 lerde sıralamam Sgk kesinlikle 82 li bir puanla kapatacaak 1000 kişi kadarı da virgüllerle kaçıracak muhtemelen
-
arkadaşlar kurum müfredatı olarak hangi kanunlardan sorumluyuz bilen yazabilir mi ? vakit varken tamamen yabancı olduğumuz yerlere çalışmaya başlamak lazım
-
@burundi Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
Merhaba,
Daha önce denetmen yard. mülakatından 2 kere elendim. Birincisinde işsizdim elendim, ikincisine uzun bir süre işsiz kaldıktan sonra başladığım yarı özel bir kurumda çalışırken katılmıştım baya hırs yapmışsın dediler elendim, şimdi ise 6 ay önce evlendim eşimden ayrı şehirde yaşıyorum, eşim 4 yıldır özel bir kurumda çalışıyor. Benim çalıştığım kurumda nakil hakkım kağıt üzerinde olsa da nakil olmak istediğim kurum 1 yılda iki kere red cevabı gönderdi ve uzun vadede personel alımı ve nakil yapmayacaklarını belirtti. Bu sebeple ikimizden biri işinden istifa etmek zorunda kalacak ki şu an için borçlardan mümkün değil. Bu ilan benim için son şans, son umut olacak. Daha önce böyle bir tecrübe sahibi olup olumlu sonuç alanlardan mülakat hakkında tavsiyeler bekliyorum. Şimdiden teşekkürler. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.Hocam 2 kez Mülakata katılıp başarısız olanlar tekrar başvuramıyor diye biliyorum. Birinde yedek olarak mı kaldınız?
-
@mstf1905
http://www.mevzuat.gov.tr/Metin.Aspx?MevzuatKod=7.5.15007&MevzuatIliski=0&sourceXmlSearch=
"Kurumca açılan giriş sınavlarında iki defadan fazla başarısız olmamak." diye bir ibare var hocam. Yani iki defa başarısız olmamak / bir defadan fazla başarısız olmamak şeklinde olsa dediğiniz gibi oluyor. Ancak ikiden fazla demek 3 defa anlamına gelir. Cümlenin anlamı net olup tartışmaya açık olmadığından bu konuda bir şüphem yok ama sorman iyi oldu burada 2 kere elenmiş olan arkadaşlar da merak ediyorsa içi rahat olsun. Bu arada ikisinden de tamamen elenmiştim, ne asil ne yedek kalabildim ..