Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Arkadaşlar max 2 kez mi güncelleme yapabiliyoruz? 3. Kez güncelleme yapacagım ama dünden beri sürekli hata veriyor.. Özgeçmişimde bazi bilgileri değiştirmem gerekiyor düzelir mi sizce sistemsel bir hata midir?
-
güncelleme yapamıyorum hata veriyor.dünde böyleydi.
-
Aynen arkadaslar bende de hata veriyo, düzeltirler umarım
-
@paretowilfredo dostum bir önceki mülakattan sonra açılan illerin kadro listesini gönderebilir misiniz?
-
Sistem düzelmiş güncelleme yapmak isteyen arkadaşlara duyurulur..
-
Arkadaslar 1450 lere sarkarmi.brans siralamsndada yaklasik bir sonuc cikiyor.
-
arkadaşlar ayın sonuna kadar diploma ve forumu kuruma götürmemiz gerekiyor. başka bisey yok sanırım ?
-
@uzman arkadaşlar sistemde hata mı var? Şuan başvuru yapmaya çalışıyorum ancak bilgileri doğru girmeme rağmen kimlik bilgileriniz hatalıdır diyor. ?
-
@uzman online başvuru harici bişey yapmak gerekiyor mu ki? teslim etmemiz gereken bişey yok diye biliorum
-
@Çevreci kardesim biraz önce 1 saat önce yaptım sıkıntı cıkmadı ama sistem ara ara gidip geliyo biraz sonra dene tekrar istersen
-
@sradaninsan basvurudan sonra bi sayfa cıktı 31 ine kadar kazanan arkadaslar form ve diplomalarını kurumu getirsin diye kiimse bahsetmedi sadece banamı cıktı anlamadım
-
@uzman bilmiyorum ki ben öyle bişey görmedim bilen var mı?
-
Arkadaslar ya istatistikcilere de iibf konulari sorulacak mi mulakatta
-
@uzman teşekkür ederim. Şimdi halloldu
-
Önce online başvuru yapıyoruz 13 üne kadar. 20 Ocak'ta isimler belli olacak. Mülakata hak kazanan kişiler 31 Ocak'a kadar istenen belgeleri kuruma teslim edecek.
-
arkadaşlar başvuruyu onayladıktan sonra. listeye girenlerden istenecek belge duyurusu çıkıyor yani 'diploma fotokopisi, başvuru formu falan...' İşste bu satırın altında Başvuruyu kaydet, başvuruyu güncelle, gibi şeyler var.. Yani başvurmuşsunuz sınava siz merak etmeyin.. Başvuruyu kaydedin ki liseteye girme olasılığında onun çıktısını alıp imzalayacaksınız. Kuruma postalanacak. Başarılar
-
Arkadaşlar başvuruyu yapamıyorum. Kimlik bilgileri hatalıdır diyor. Aynı sorunu yaşayan var mı?
-
Arkadaslar degil 3, 5. Basvurumu yaptim:)) guncellendiginde bakiyorum en son yazdigim halu gorunuyo ama umarim bi yanlislk olmaz
-
Arkadaslar başvuru yaptım ama güncelleme için nerden giriş yapmam gerekiyor
-
@ısta hocam tekrardan basvuru yap deyip, ardincan basvuru formunu guncelleme deyip yapabilirsiniz