Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@istaista tesekkurler
-
Arkadaşlar bu 400 kişilik alımın yaklaşık yüzde kaçı istanbula olur bilgisi veya tahmini olan var mı?
-
Genel siralamaya mi bakicaz iibf sıralamasına mi
-
@talihsiz Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
Genel siralamaya mi bakicaz iibf sıralamasına mi
Sosyoloji, matematik, istatistik, aktüerya, bazı mühendislik bölümlerinden düşün .
Sizlere fikir vermesi açısından faydalı olacaktır.
Ben bu şekilde yaptım bnde 68 kişi fark ettirdi.
1550 şu an İİBF sıralamam ️ -
son atamada kazananların bir kısmı da 2016 puanlı ve 82 üzeri puana sahip olan kişiler hepsini göz önüne alınca 1750 lere kdr şans çok yüksek görüyorum
-
@sbfkamucu 2016 puanlılar son atamada başvuru yapamadı
-
@Enes-Özkan gecen sene girenlerin bu senede 82 ve üzeri puanı var demek istedi sanırım arkadaş.
-
@uzman evet öyleyse doğru. Kusura bakmayın
-
Yedekleri inşallah ayın 13üne kadar hem ilan edip hem de yerleştirirler. Aksi takdirde mecburen sınav başvurusu yapacağız.
-
82'lerde kapatacağına hemen hemen herkes katılıyor ama küsüratta büyük fikir ayrılıkları var
-
Ben isletme ceko maliye iktisat kamu yönetimi gbi hesapliyorum @FameFabre dogru mudur
-
@talihsiz uluslaası ilişkiler, ekonometri,kamu yönetimi bunlarda var
-
Sistemde başvurular başladığı andan itibaren bugüne dek süren adeta kronikleşen bir sorun var. Başvuru yapamıyoruz. Birçok kişi mağdur olacağa benziyor ben gibi.
-
@talihsiz
Öyle yapıp kendini zorlama aşağıda saydığım bölümler için tek tek p113 sıralamanı gör, hepsini toplayıp genel sıralamandan çıkar.- Matematik
- İstatistik
- Sosyoloji
- Felsefe
- Aktüerya
- Bazı mühendislik bölümleri ( elektronik elektrik vb. )
-
@FameFabre Oyle yaparsam 1940 cikiyor. Ama iibf olarak hesaplarsam 1430 oluyor
-
@talihsiz
Puan ve sıralaman kaçtı ? -
81.9 puan 2010 larda sıralama da @FameFabre
-
@uzman evet orda 2015 puanı olup kazananların 2016 puanlarıda var 2016 kpss yede girdiler . bizzat arkadaş çevremden biliyorum.
-
@istaista hocam alım 400 kişi olsaydı gelebilirdi amam
-
bu başvurudaki yazışma adresine ne yazıyoruz ?ve birde okulun yanında yıllar var orada giriş yılınımı yoksa mezun yılınımı yazacağım yardımcı olurmusunuz