Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@hayalimsgk nasil hesaplicaz ki sıralamayı
-
@talihsiz 82,746
-
@hayalimsgk tuyo iyi.cikmis tum sorulari goruyosun ona gore caliaiyosun.motive edici hizli ilerliyo
-
@talihsiz aynen nasil hesaplamak lazim
-
@mumi kac defa soruyorum cevap alamadim
-
@talihsiz https://ais.osym.gov.tr/Yetki/Giris?ReturnUrl=%2FKPSS1%2F2016%2F1%2FBransBazindaSiralama linkten giriş yaparsan otomatikman o sayfaya yönlendirecek.
-
Arkadaşlar hangi alanları işaretliyoruz sıralamayı hesaplamak için
-
arkadaşlar ilanda başvrunuz kabul edildi dedikten sonra işimiz bitiyor değil mi? diploma ibrazı vs. mülakata kalmayı becerebilirsek o aşamada istenecek şu an bir şey yapmayacağız di mi?
-
@SR Evet hocam şimdilik işlem o kadar
-
normal p113 sıralamam 1854 gelirse kılpayı filan gelir diye düşünüyordum ama bu şekilde rahat gelecek gibi görünüyor
-
@dembaba hocam işletme yönetimi secmissiniz işletme secmemissiniz siyaset bilimi ve kamu yönetimi ile siyaset bilimi ve uluslararası ilişkileri secmemissiniz. En fazla 100 kişi düşer sıranız ama listeye girme ihtimaliniz var tabi..
-
Başvuru sonrası çıkan ekrandaki ibare "başvurunuz kabul edilmiştir" mi "başvurunuz işleme alınmıştır" mı olacak? Yukarıdaki arkadaş kabul edilmiştir yazmış, kafam karıştı benim ekranda işleme alınmıştır ibaresi geçiyor.
-
Arkadaslar şimdi siralamamiza hangi bolumleri eklicez ve kac a kadar ihtimal var girmek icin
-
@hayalimsgk işletme pek fazla değiştirmezdi zaten de siyasal bilgileri atlamışım orda o bayağı etkiledi 725 kişi kadar
-
Arkadaslar bahsettiğiniz kitapların içeriği nedir ? Yani kurumla alakali sorular mi yoksa iktisat vs alakali konular mi var ?
-
@2525 bu kadar sorun yapmayın arkadaşlar kafanıza takılıyorsa sisteme tekrar girip güncelleme yapınız .
-
@avamkamarası sorun yapmaktan ziyade son çıkan ekrandaki ibarenin üstteki bir arkadaş tarafından farklı yazılması, sizin başvuru yaptıktan sonraki sayfada gelen yazı nedir?(üst kısımda olan, kırmızı yazan)
-
@2525 "Başvuru bilgileriniz başarıyla kaydedilmiştir" yazan bi ekran görüntüsü almışım ben. Bu yazıyo bende hocam.
Bi de sisteme sonra tekrar girdiğinizde "Başvurunuz işleme alınmıştır" yazıyo, şimdi baktım. -
@cexay tamamdır hocam sağ olasın bende de öyle. Bu arada mülakata ilk gün gireceğim büyük ihtimalle sizde öyleyseniz görüşelim mutlaka
-
@2525 Benim de ilk gün olur hocam, görüşelim inşallah:)