Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Yazışma adresi ikametgah adresin benm bildiğim. Mezun olunan yıl seçilecek arkadaşım
-
Çalışmalar nasıl gidiyor arkadaşlar var mı yöntem paylaşmak isteyen ?
-
@hayalimsgk hukuk genelinde mi sorumluyuz bilginiz var mı
-
@uzman çıkmış sorulara bakarsak iktisat hukuk ağırlıklı gelmiş sorular hocam her alana hakim olmak lazim
-
başvurduktan sonra verdiği belgeyi Ankara'ya gönderiyor muyuz?
-
Arkadaslar sınava ılk defa basvuruyorum ancak çıktı aldığımda 2. Kez yazıyo neden acaba aynı sorunla karşılaşan var mı
-
Güncellememe gerek varmı bunun için arkadaşlar olurda sınavı kazanamaz tekrar gırersem sıkıntı olurmu
-
Arkadaşlar 79.9 ile başvurdum gelme ihtimali varmıdır
-
@sezginci yok dostum
-
Arkadaşlar belgeyi çıkarmasak bir sorun olur mu yani çıktığı almassak sadece başvuru yeter mi
-
@Haakimm Mülakata katılacak listesi açıklandıktan sonra götürülcek belgeler arasında o form da var hocam. Çıktısı lazım size
-
Tüm sorular başlıkta daha önce cevaplansa da tekrar edelim arkadaşlar
- Formda 2.kez katılıyor yazmasının bir önemi yok aynı şey SGK Uzm Yrd'nda da oldu sistemsel bir hata önemli değil.
- Formu PDF formatında kaydedin o an çıktısını almasınız da olur eğer kazanırsanız çıktısını alıp göndereceksiniz.
- 20'sinde mülakat listesi açıklandıktan sonra mülakata katılmaya hak kazananlar formun çıktısını alıp imzaladıktan sonra diploma/geçici mezuniyet belgelerini ay sonuna kadar elden veya posta ile kuruma gönderecekler.
- Başvuru işlemi kolay zaten başvurun, gelecekmiş gibi çalışın, hiç gelmeyecekmiş gibi oralı olmayın çalışmaya devam edin, kolay gelsin.
-
@sofokles teşekkürler
-
@hayalimsgk Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
Çalışmalar nasıl gidiyor arkadaşlar var mı yöntem paylaşmak isteyen ?
Puanim 82 tüyo mulakati onerdiler aldim cok sık sorulan sorulardan basladim guzl gidiyor ama sira gelmez diye odaklanamiyorum
-
Benim 83 gelir demi bosuna calismis olmayalim
-
@a.nur tam 82 mi
-
@a.nur tüyo nasıl peki ? Bende imece ve ömer donmezi çalıştım birer tur şimdi de tüyo dan devam edeyim diyorum
-
Sıralaması ilk 1700 de olan skinti yapmasın bence..
-
Teşekkür ederim arkadaşlar cevaplarınız için
-
pdf olarak çalışabileceğimiz kaynak varmı facebook grubunda bulamadım. mülakata yönelik özellikle konu çalışmaya vaktim yok bankada çalışıyorum mülakat çıkmış soru ve cevaplarını içeren pdf notu varsa ulaştırabilirmi