Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Ne güzel rahat rahat mülakatı konuşuyorsunuz, ALLAH ağzınızın tadını bozmasın.
Bende İİBF için 82,6 ile beklemedeyim. Küsüratlarla kaçarsa üzülürüm gerçekten yine de Ya Nasip demesini biliriz İNŞALLAH ️ -
@FameFabre Amin kardeşim sağol. Allah emeklerini boşa çıkarmasın, inşallah listeye girersin.
-
@FameFabre Allah emekleri ziyan etmez. İnşallah istediğiniz gibi olur sizinde.
-
@FameFabre Hocam sizin sıralamanız kaç?
-
@falcon
Genel sıralamam 1618
İİBF sıralamam 1550 -
@FameFabre Hayırlısı olsun İnşallah gelir
-
@falcon
ALLAH razı olsun İNŞALLAH, sen kaç puanla bekliyorsun ? -
@dembaba listede eksik çok: Siyaset Bilimi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler, Küresel ve Uluslararası İlişkiler, İşletme (İşletme Yönetimi değil) ve bunlarla türetilmiş bölümler...
-
Hangi gün gireceğimiz puanımıza göre sıralamayla mı oluyor? Bkz. tecrübesizlik
-
@Unutan Evet hocam puan sıralaması yapılıyo o sırayla giriliyor:)
-
@Unutan evet hocam puana göre sıralama yapılıyor. .
-
@FameFabre 1100 lerdeyim ben de
-
1199 sira ile basvurmuyorum
-
@osamano Puanın kaç hocam ?
-
@falcon 83.44709 puanm
-
yakın arkadaşım 2015 puanı 85 küsür o da başvurmuyor , eğer beklenen mülakatlar açıklanmadan başvurular kapanırsa büyük ihtimalle mülakatta baya bi fire olacak 120 kişilik merkez uzmanlık sonuçları bekleniyor olağan fireler var öylesine başvuranlar var vs rahat bi 200-250 gelen olmaz . imece mülakat dışında pdf kaynak varmı arkadaşlar mülakat çıkmış soru ve cevapları içeren.
-
size başvuru numarası ,sıra numarası yazıyor mu? veya mail geldi mi?
-
Arkadaslar ben guncelleme yapamiyorum. Kimlik bilgileriniz hatali diye uyari aliyorum. Benim gibi hata alan var mi ?
-
@sbfkamucu son alımda olduğu gibi başvurup gelmeyen sayısı yüksek olursa şansımız artar belki biraz bencillik gibi oluyor ama napalım nasibimizi kovaliyoruz bizde..
-
arkadaslar askerlik bilgisi varmıs sanırım basvuru formunda gomedim, güncelleme yapmak istiyorum fakat kimlik bilgileri hatalıdır diyor. Ne yapmak lazım?