Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@falcon Sadece mülakat puanı hocam
-
@hayalimsgk şuanki gidişat bizim gibi sınırda olanlar için tehlikeli ama olurda mülakata kalırsak dezavantaj avantaja dönüşecek mülakatta fireler artacak
-
@sbfkamucu Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
@hayalimsgk şuanki gidişat bizim gibi sınırda olanlar için tehlikeli ama olurda mülakata kalırsak dezavantaj avantaja dönüşecek mülakatta fireler artacak
Kaç puan senin için sınır ?: ))
-
valla arkadaşlar puanım yetmediği için başvurmaya tenezzül dahi etmedim de . bir arkadaşım sen biliyorsundur diye aradı bir bilgim yok size danışayım. bu başvuru formunu imzalayıp nereye gönderecegim dedi ? nereye gönderecek
-
@FameFabre puan olarak kaça denk geliyo bilmiyorum dostum ama 1750 ye kadar listeye kalma şansı yüksek görüyorum 1750 den sonrası içinde elbette şans var fakat doğal sınır olarak 1750 yi görüyorum ben şuan
-
@sbfkamucu
Ağzından bal damlıyor gardaş, İNŞALLAH kim gönlünden neyi geçiriyorsa RABBİM tez zamanda hak edenlere ve ihtiyacı olanlara nasip etsin.
Ayın 20sine çok bir şey kalmadı şurada@ncbb
Şu an bir şey göndermiyor listeye nasip olur da girerse o vakit -
@FameFabre aynen mükemmel tahmin 1545 le kaç gündür düşünüyorum ne olur ne biter diye
-
@ncbb bir yere göndermiyor henüz, mülakata çağrıldığı zaman gönderecek ayın 20 sinden sonra
-
Yarın akşama kadar açıklanan mülakat olmaz veya açıklanıp da kazanamazsam başvurmayı düşünüyorum. Son günlere bırakmak riskli bir durum. Umarım gerek kalmaz.
-
@İNSAN kac paun sıralaman kaç kardeş
-
@ali-asker 83.9, 1017
-
inşallah mülakatlarından sonuç çıkar o zaman
-
@ali-asker İnşallah. Bir yeri kazanıp da, listeye girmek istemem. Kurum, insaflı davranır umarım.
-
@İNSAN hangi mülakata girdin
-
@ali-asker 2 göç, 1 Sgk Uzman Yard.
-
@İNSAN maşallah maşallah.birinden biri olur ya inşallah
-
@İNSAN Yalnız değilsiniz..
-
Sizin gibi duyarlı insanları görünce bu iş olacak diyorum.
En azından herkes ekmeğinin peşinde bu konuda herkes hemfikir. Son günlere kadar bekleme erdemini göstermeniz takdire şayan bir hareketti.
Hayırlısı demek düşer.. -
Açıklanmasını beklediğim mülakatım var. Perşembe akşamına kadar bekleyeceğim arkadaşlar aynı şekilde
-
geçen alımdan yedeklerdeyim ayın 18 inde yedeklik hakkım bitmiş olacak perşembe akşamına kadar yedeklerin akıbeti belli olmazsa bende başvurumu yapacağım.