Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@atiba önemli değil o zaman
-
Arkadaşlar ben daha başvurmadım, başvuru esnasında referans isteniyor mu?
-
@cclark hayır.
-
Ben tecili özgeçmiş altına yazdım.
-
Önceki sınavda mülakattan sonra hangi illerin kadroları yayınlanmıştı acaba? Paylaşırsanız çok sevinirim.
-
Arkadaşlar güncelleme yapamıyorum hata veriyor geçici bir durum mu acaba:/
-
Merhaba arkadaşlar ben basvuru yaptım işlem bittu onaya bastım ama sonraki aşamada bir şey çıkmadı karşıma
Nasil anlayacagiz basvuru yapip yapmadığımızi var mi bu konuda bilgi sahibi olanlar -
başvuruda fotoğrafın taratılması isteniyor.fotoğrafçıdaki vesikalık fotomu direk bilgisayarıma gönderip yüklesem bir şey değişir mi?
-
Ben de güncelleme yapamadim hocam, muhtwmelen gecici bir durum yarin tekrar deneyebiliriz
-
@mirzanyarr ardindan basvurunun yapildigini gosteren bir form cikiyor hocam fotografinizla birlkte pdf seklinde, tekrar deneyin
-
@istaista maalesef çıkmadı ben de hocam ben yarin tekrar deneyeyim o zaman
Eyw -
Kaçla kapatır sizce başvurular devam ederken yine sormadan edemiyoruz : ,))?
-
@FameFabre 77-76 arasinda kapatabilir hocam hem alim az gecenki alima göre hem de o donem o puan turu azdi ama bu donemde ben de dahil puan turunun farkina varmis olup calisan ve puan alan arkadaslarimiz var
-
Arkadaşlar 79.9 puan var başvurayımmı
-
@sezginci sordugun kabahat hocam tabiki de sansiniz gayet var
-
Tahmin etmek tabiki zor ama ilan kıtlığı sebebiyle öyle çok da düşmeyeceği aşikar. Ama puanım düşük başvurayım mı diyen arkadaşlar, 5 dakika sürmüyor başvuru. Tabiki başvurun. Sonuçları iki haftaya göreceğiz zaten
-
Başvuralım ozaman
-
@istaista Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
@FameFabre 77-76 arasinda kapatabilir hocam hem alim az gecenki alima göre hem de o donem o puan turu azdi ama bu donemde ben de dahil puan turunun farkina varmis olup calisan ve puan alan arkadaslarimiz var
İİBF için sormuştum, sanırım istatistik için tahminlerin
-
kpss puanım 79.948 ama sağolsun sgk yuvarlamış puanımı 79.95 yapmış Allah razı olsun:)
-
@Liyakat olur hocam vesikalık bir resmi taratip yükleyebilirsiniz. Hatta varsa fotoğrafı çektirdiğiniz fotoğrafçıda da vardır. Ondan da ücret karşılığı temin edebilirsiniz, bazen çok büyük paralar isteyebiliyorlar. Öyle bir şey derse almayın, bir internet cafe de dahi tarattirilabilir.