Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Mülakata katılanlar içerisinde şu GSS'leri ödemeyenler kimler, çıksın artık ortaya yeter ya
-
21:45 içime doğdu
-
Eğer sonuçlar bugünde açıklanmazsa ,bizi psikolojik bir araştırmanın deneği olarak kullandıklarını düşüneceğim.
-
- Pro kaçta açıklanmıştı?
-
@arnolt eğer diğer kurumlar gibi önüne gelen listeyi pdf seklinde taratıp yayinlayacaksiniz 15 sn sürer ama tc kimlik no ile Database üzerinden cektirEcekseniz işte o biraz zaman alır. Sabah listelerdekiler veritabanına işleniyorsa birazdan aciklarlar mesai saati bitmeden. Tahminimce aksama kalırsa başkan başına neler gelecebini tahmin ediyordur
-
@Antimülakat 2000 tl ile buradayim ️️
-
Hocam az önce şu vmy sayfasına bir bakayım dedim. O efendi o hanım hanım o ağırbaşlı @yldzkrc hocam ortalığı kırmış geçirmiş. Hocam çok güzel etmişsiniz ellerinize sağlık. Dediğiniz her şeye sonuna kadar katılıyorum. Afedersiniz ağzı olan konuşuyor.
-
@Antimülakat yaklaşık 1000tl de bende var :S
-
Bence 1 saat icinde aciklanir. Sadece tahmin.
-
-
geçen promosyon mesai bitimine denk getirilmişti bakalım.
-
İl bazında fatura reçete de geldi dostlar, yine yanlış anons
-
ben şu linkten takip ediyorum.iknın duyuru sayfası
http://www.sgk.gov.tr/wps/portal/sgk/tr/kurumsal/merkez-teskilati/yardimci_hizmet_birimleri/insan_kaynaklari_daire_baskanligi/duyurular -
@Antimülakat benim bile var sen ne diyorsun
-
@Keymarsh 16:58 ilk twit
-
O zaman iki tahmin de bende ilki 17.37 ikincisi 22.10
-
@serkan21 oraya geç düşüyor anasayfadan takip edin
-
@Memnun-Kaygısız Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
Çooook büyük duyum aldım arkadaşlar.
Ayrıca bugün için saat 20:37 de bir süpriz bekliyorum.Bugün 20:37'de beklediğim süpriz gerçekleşmezse ikinci süprizim devreye giricek. İkinci suprizim ise pazartesinin ilk mesai saatiyle birlikte hafta bitine kadar sonuçların açıklanabilir olması.
Takipte kalın..Behlül kaçar!20:37 Diyorum
-
-
@Memnun-Kaygısız yav dostum ne adamsın şu ileti yüzünden seni zorla milletin elinden almıştım kaç kişiye özelden senin iyi niyetli olduğunu anlatmıştım.