Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@beklemeci hocam pekı denetmenlıgıde kazanmıs olursanız hangısını tercıh edeceksınız. Hangısının karıyer itibariyle üstünlüğü bulunuyor denetmenlık mı uzmanlık mı ?
-
Ya ucuncu kez basarisiz olup su denetmenlik defterini temelli kapatmak zorunda kalicam ya da 2013ten beri hayalkirikliklari dolu yolda ayaklarim kanaya kanaya yurudugum yolda mutlu sona ulasicam.. Nolur aciklansin artikkkkkkkk
-
@jungss sgk ile ilgili olayda dava zamanasımına ugrar diye ugrasmamıs olabilirler
-
@uche uzmanlıgı tercih edecegim ama tum ictenligimle soyluyorum ki maas yuzunden degil cunku denetmenligin maasi da tasrada gecinmek icin yeterli diye dusunuyorum, ayrica kac yillik ugrastan sonra is ya da maas begenmemek simariklik olur. Ankarada tez asamasinda oldugum bir yuksek lisansim var, ingilizce icin cok zaman harcadim o bosa gitsin istemiyorum ve daha onemlisi evliyim esimin isi Ankarada
-
saat başları önemli ama 22 yi pas geçtik sanırım
-
@beklemeci anladım hocam şimdiden Allah sizin ve eşinizin hakkında hayırlısını nasip etsin söyledıklerınızde haklısınız fazlasıyla.
-
@uche hepimiz için hayırlısı olur inşallah
-
açıklanmadan önce torpil yapmaya çalışanlarla ilgili bişey söylemek istiyorum. belki buraları okuyolardır.bunun kul hakkı olduğunun farkındasınızdır umarım.yapanda yaptıranda bu günaha ortaktır.bunun herkes yapıyo ama diye savunması olamaz.b
tün günahları işleyin o zaman.yani 3 günlük dünya için ahiretinizi yakmayı nasıl göze alabiliyosunuz aklım almıyo. -
Bu bugun aciklanmayacak ya belli artik
-
@mov Doğum gününüz kutlu olsunnn İnşallah bugün sizin gününüz olur Yeni yaşınızın şansına bizim de günümüz olur bidaha da unutulmaz Doğum gününüz bakın kurumda nice yaşlarınıza
-
@yldzkrc inşallah hocam ya. Hep birlikte kurumda kutlarız bugünü artık
-
Geçen seferde aynısını yapmisti
-
@Ramo ne yapmıştı
-
Başkanın çok yakını için kan lazım diye sgk personellerine bugün msj atılmıştı kötü düşünmek istemiyorum ama kafamda deli sorular
-
@oguzak46 o da bizi bulursa artık yani
-
@hayde35 bugün acikliyoruz deyip bir hafta sonra aciklamisti
-
Zaten başımıza gelmeyen bi uzaylı işgali kaldı o da olsun tam olsun
-
Şaka Maka adamlar cidden 1000 kişiyi 9 saattir ekranın başında bekletti. Ayıptır yahu. Bu kadar mı degersiziz arkadaş .
-
@alpagu olsun da bi şenlenek ben çok sıkıldım
-
@hedefsgkk kardeş sen öyle yazınca merak ettim araştırdım google görsellerde Madrid'te bir hastane sitesinden alınmış reklam kanser hastaları için.. Sgk İspanya'dan araklamış linkte https://www.cmed.es/cancer-colon.php