Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@ParadoX uykumda gelmiyor ki abi böyle izliyorum dua ediyorum yolculukta kabul olur derler hepimiz için ediyorum
-
@ParadoX Lojmana girerken call of duty edasında girdim köpek sürüsü çıktı yoluma. Tam taktik maktik yok bam bam bam diyecektim ki sizleri hatırlayıp taktiksel bir giriş yaptım binaya
-
Ya Allah rızası için bu abinizi niye dinlemiyorsunuz siz 76813 kez yazdim SAHURA KADAR AÇIĞIZ diye
-
Uykum geldi yaaa forumun sesli bildirim şeysi yok mu acaba ? Sonuçlara özel bildirimli forum şeysi
-
Selim Başkan : ben yazmadım kuzenim yazmış.yiyin de yatın sahura kalkmayın.
-
https://youtu.be/PwU9-haCjrE
Üniversite de bununla çok dalga geçerdik. Şimdi aklıma geldi de,sözler tam durumumu yansıtıyor bugün. Vay be nerden nereye. -
Uyuyan özelden numarasini tc sini yazsın sonuçlar cebinize gelsin halka hizmet hakka hizmeti ne de olsa
-
Milletin metrobüs gibi işe giderken bitmeyen bir çilesi varken.
Bizimde mülakat sonucu beklemek gibi bitmeyen bir çilemiz oldu artık. Bu ne hakkka, ne hakkaniyete yakışır. Bu kadar insanın umut tacirliğini yapmak, akşama kadar telefona kilitlemek ve yine sus pusluk. Ne diyeyim ki size ! -
başkanın zaman kavramıyla ilgili sıkıntıları olduğunu düşünüyorum
-
@mov youtube linki bilene paylaşmayın yaaaaa valla hıkkkk diye gidecez
-
Kaderse açıklarız, kısmetse yayınlarız diye diye tam 1000 tane adamı gecenin bu saatinde kadar ayakta tutan zihniyet yöneticilik yapıyor ama bizden liyakat adı altında şeyler bekleniyor. Bizden bu zihniyetle bir cacık olmaz. Skandal.
-
@mov otomatik oynatla gelen daha fenaymış
https://www.youtube.com/watch?v=WXxTb9uk4-I -
@aysesal kusuruma bakmayın hocam artık iyice gitti benim kafa.
-
ilerde başkanı indirip @paretowilfredo üstadı kuruma başkan yapmazsak asıl o zaman hapı yuttuk kurtuluş @paretowilfredo da
-
kısmetse derken allah bi engel çıkarmazsa diye temkinli konuştuğunu umudetmiştim , laçkalığa kılıfmış meğerse
-
@paretowilfredo tövbe est. Değişik bişey hocam bunlar.
-
yalnız foruma 1600 kişi üşüştü resmen etkinliklerde nerdeydiniz yaaaa o zaman geleydiniz belki evrak veriyor olurdu bazılarımız şuan neggggzel
-
YA AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH ARKADAŞLAR YEMİNLE AKLİ DENGEMİ KAYBEDİCEM ARTIK YA HAHAHAHAHAHAHAH AÇIKLANMADI RESMEN ÇILDIRIYORUM
-
Aciklandi dedin sandim.aklim.gitti
-
sizi bilmem de ben twitterdan yazdım başkana.. iyice güvenim kırıldım kendisine karşı..