Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
listeyi bin kişiye tek tek mail atsalar o bile bitmişti ayıp .
-
Bende buradan diye biliyorum ama ekranda görsek yeter buluruz bir şekilde sonuçları https://uyg.sgk.gov.tr/kdsinavbasvuru/SonucForward.do
-
sgk gece sınav açıklamaz bence.
-
Vay arkadas ya. Bizde duyumculara kiziyoduk bos yere. Kurumun baskaninin bile duyumu fos cikti bildigin
-
Hayatımda bu kadar değersiz konuma hiç düşürülmedim. Rezaleti de geçen bir şey bu artık.
-
koca başkan bile bu gece açıklanır dedikten sonra sonuç açıklanmıyor..Duyumcular ne yapsın
-
Allah başkan sana ne deyim bu mübarek ayda yaptığına bak
-
Arkadaslar baskan aciklanacak dedi.konu bitmistir.tek ihtimal sahuru bugun saymis olmalaridir.sakin olun
-
Başkan duyumculardan betermiş.
-
@paretowilfredo sigarayi yedin mi naptin bi gittin gelmedin. Bu arada beni foruma ne zaman mudur yapacaksın kariyerim binleri aşmış bak başka dükkana kaçmadan liyakat sonucu beni müdür yap
-
Başkan 8. promosyona gerçekten hiç değer vermedi bugüne kadar
-
kalkın yerinize yatın ya bunlar eğleniyo bizle herhalde..
-
@Relativity ekrem abi bi 5 dakka daha oynasaydık be abi
-
@ultras bu da mı GOL değil
-
Televizyonda görüyoruz adam cinnet , kadın cinnet geçirdi filan diye Allah Allah ne olursa olsun böle bir şey olur mu diyordum tövbe buna da tövbe
-
@ParadoX Çıta benim beni geçene ödül vereceğim. İşin şakası bir yana kardeşim düşünmüyor değilim buna dair bir mekanizma. Bakalım yakında inşallah bakacağız bu durumlara.
-
Şimdi başkan twet atacak arkadaşlar duyum yanlış çıktı kusura bakmayın diye
-
@paretowilfredo hah tamam yaşıyor musun kontrol ettim sorun yok üstad
-
Daha iftarımı yapamadım burada beklemekten bir bardak su 2 dilim ekmek yedim.
Sahurda yapamıcaz anlaşılan. -
Twit atayım da garipler sevinsin derken eline yüzüne bulaştırdı ah Başkan ah