Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@hedefsgkk Anasayfada dikkatimi çekip geldim buraya mesajına sesli güldüm hocam Bugün açıklanacak tweetini ben de görmüştüm ama cidden çok garip durum hayırlı sonuçlar hepiniz için.
-
Kalkın kalkın yatalım yoksa hunimi alıp çıkacam dışarı
-
temsili değil.
-
@nefiseok daha çıkmadın mi? Hunisiz gezme bu havalarda bak usutursun sonra
-
Mührü altında çalışacağımız bir kurum başkanın sözüne dahi güvenemeyecek miyiz ?
Bu durum prestij kaybından başka bişey değil. -
Başkan uyuyakalmış dua edin savura kalksın..
-
@ParadoX evde kullanıyodum hocam aldım bi kaç tane
-
bugün de yalan oldu anlaşılan en iyisi uyumak nasılsa açıklanınca görcez
-
O zaman dans!
-
@hedefsgkk hahahah koptum yaa nedense demekki bende de basladı anormali
-
Sonu gümrüğe dönmese bari. Gümrük ve ticaret bakanı sayın tüfenkçide tvde çıkıp sonuçları en geç nisan sonu açıklamış olacağız demişti aradan 1 buçuk ay geçti bunlar babadan oğula nesil heralde diyecem olmayacak
-
Başkan gece kusura bakmayın çocuk atmıştım o tweeti diyecek
-
Valla SGK'yı kızdıracak ne yaptık, işsiz olarak gss borcunu mu ödemedik, yapılandırma mı yapmadık acaba?
Yoksa bu babam için, bu anam için bu da benim için demezdi heralde -
arkadaşlar yalnız adam "kısmetse açıklayacağız demiş" hakkını yemeyelim yine kısmet olmadı demek. nası bi kısmetse bizimkisi..
-
@ParadoX iş başı yaptım hocam. Çok şükür diyelim ama bu şekilde kesinlikle evlenemem. Alacağımız ücret tikıtla beraber falan 1700 civarı oluyor. Bu şekilde kira parası mı vereyim karnımı mı doyurayım yoksa birikim yapıp evleneyim mi. Bu para anca kira+ yemek paramı çıkarır. 12 haziran itibariyle kız arkadaşımla ilişkiz 7 yıl olacak. Daha ne kadar bekleyecez daha ne kadar bekletecem onu bilemiyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun
-
@msbagli Sn Başkanım dün bugün demistiniz ama bugün yarın oldu hala sonuçlar gelmedi. BAŞKANA attığım tweet anlaşılır oldu mu bilmiyorum ama biraz da o uğraşsin
-
@ParadoX bugün dün oldu olmayacak mı hocam o
-
@Stigltz inşallah birazdan güzel haberler alirsin dostum.
-
Ya başkanın yüzünü kara çıkaracak kadar beceriksiz ekibi var ya da gerçekten önemsenmiyoruz gençler bu kadarı fazla ne suç işledik bütün aksilikler bizi buluyor
-
arkadaşlar, SGK da sınavın açıklanması için çalışıldığı yönünde bilgisi olan arkadaşlar tekrar teyit sağlayabildiler mi bu süre zarfında. Hayır hala çalışıyorlarsa sahurluk iki lokma bişeyler götürsün Balgat veya çevresinde ikamet edenler. Yazıktır.