Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Dün geceden beri düşünüyorum tamam kazanamadık eyvallah olmadı da sen neden başarısızları da sıraya koyuyorsun ki? Çok başarısız az başarısız ne fark eder ?insanların acısı ile oynamaktan başka ne işe yarar ?
-
@rapist O kadar iyi üniversiteden mezunsan o kadar iyi ingilizcen varsa ne işin var burada git o zaman başka daha iyi yerlere git...İSTATİSTİKÇİ ALINMAMALI artık nokta.Vdk bu hatadan döndü sgk da bu hatadan dönmeli artık...
-
Dostlar feragat haberleri var mı İİBF'den. 2 dost yazdı şu ana kadar.
-
@prst vdk hangi hatadan döndü söylesene ben istatistikçiyim ve vmy sınavına girdim , il göç sınavına 88 puanla girdim , sen önce kpss den iyi puan almaya bak çünkü biz istatistikçiler sadece istatistik değil iktisat , maliye vs de çözüyoruz hemde iyi dereceler alıyoruz
-
@James-Buchanan 6 oldu. yine de üzüyo. ama hayat da devam ediyor. hiçbir şeyin sonu değil arkadaşlar...
-
Sgk ya saldırı olmuş sanırım saldırıdan önce bakmıştım kazanamamışım saldırıdan sonra gene baktım gene kazanamamışım
-
@prst ne biliyorsun başka yerlere basvurmadigimi. Ne biliyorsun ne sebelpe burada oldugumu. Bilmene de gerek yok çünkü seni ilgilendirmez. İstatistik aliminin dogrulugu yanlisiligi senin haddin degil. Iibf kadrosu artirilsin de destegimizi al. Yardim edelim. İçinde iyi niyet tut ki hakkinda iyi şeyler olsun. Zira kalbinde bu kötülükle işin zor. Hadi eyvallah.
-
Etme cahille muhabbet küstürürsün.
Hala başkalarının rızkı üzerinden saçma sapan yorum yapan arkadaşlar var. Ciddiye almayın arkadaşlar bu kişileri. -
Yeni trolümüz hayırlara vesile olsun inş.
-
@mrym vdk sadece 7. Promosyonunda matematikçi mühendis vs almadı bundan vazgeçti yani hatadan döndü, senin dediğin gibi doğru bir durum olsaydı vdk da almaya devam ederdi
-
@prst duydun mu bilmiyorum istatistikçilerin iibf denkliği var
-
Arkadaşlar dün başarılı kelimesinin ardından gelen yedek 161 ile uğradığım şaşkınlık ve üzüntü yerini delicesine bir baş ağrısına bıraktı bu nedenle ancak veda edebilecek hal buldum oruçtan ötürü ilaç da alamadığım için biraz sarsıcı. Hakkıyla kazanan arkadaşlarımı canı gönülden tebrik ederim. Ama bu sayı 10 u geçmez. Torpil olmadan referans olmadan olmuyormuş güzel arkadaşım Birgün burayı okursan bunu burdan öğren. 3 yıldır hem evlilik düzeni hem ev işi hem aileler hem sorumluluklarım yanı sıra çok fazla fedakarlık gösterip durmaksızın ders çalıştım kimi zaman bulaşıkları gece yıkarken kimi zaman sabaha doğru yemek yaparken ağlama krizlerine girdim.. kimi zaman ne boyutlarda oldu bu dönemler. Karşılarına çıktığımda bilmediğim hiç bir şey yoktu sonsuza kadar açıklayıp anlatabilirdim istedikleri bilgileri bunu da anladılar zaten. OyüzDen direkt başarısız a atamadılar mecburiyetten yedek 161 diye salladılar. Allah nasip ederse ilerde çocuklarım içindi tüm uğraşım onların Boğazlarından anneleri olarak bir lokma da ben geçirebileyim diyeydi uğraşım ama çocuklarımdan o lokmayı elleriyle çıkarıp alanlar oldu.. ne ben ne eşim ne olacak çocuklarım ne de gece gündüz dua eden ailelerimiz hiç birimiz ne bu dünyada ne öteki dünyada helal etmiyoruz hakkımızı.. Allah benim çocuklarıma nasip etmediğiniz (HAKSIZ olan) nasibi sizin çocuklarınıza da nasip etmesin.. Bu sözümü hiç unutma.. Ben kime ne yaptım ki diye düşündüğün an burdaki insanların evlatlarına bil ki çok şey yaptın..
Burada toplasan 20 kişi didinirken bakıyorum baya 1200 kişiye ulaşılmış hakkıyla asil olan benim arkadaşlarım zaten kimisi ama devamı belli ne olduğu.Allah doğrunun yanındadır sen kazandım san ama sen çok büyük kaybettin sen kul hakkıyla Allah ın huzuruna gidecek bir zavallı oldun..
Son olarak burada tanıdığım yol arkadaşlarım benim 100 günlük neşe kaynaklarım iyiki tanıdım sizi Allah biryerlerde yeniden karşılaşmayı nasip etsin inşallah Allah a emanet olun.. -
Arkadaşlar bilen biri beni aydınlatabilir mi? Basarısızların dibindeyim belki sonuncuyum, ref falan yoktu benim, yani tek neden bu mu sizce? Mülakatım fena sayılmazdı. Güv soruşturması mı diyeceğim hiç bir şeyle ne ben ne ailem zırnık ilgimiz yoktu. Yani buna tek sebep ref olmaması mı? Yoksa ben ülkeme hain olacak biri miyim? Üzüntümü geçtim kafama takılan tek şey basarısız listesinin dibinde olmam. Ben olmasam baskası olacak o da ayrı konu.
-
@aysesal Mülakata girip de iyi geçmeyen yok denecek kadar azdır hocam hepimiz belli puanlar almış belli bir bilgi birikimine sahip insanlarız herkes çok çalıştı eminim yüzde 95 inin iyi geçmiştir ama alınacak olan 300 kişiydi iibf soruları cevaplamak dışında baktıkları şeyler illa vardır kendilerince bakıp not edip eliyorlar ve benim sayfalarda okuduğum sadece soruları cevaplamak değil kılık kıyafet hal ve hareketler tavır kendine güven bu mesleği yapabilir mi çok mu heyecanlı vs.. gibi bir sürü şeye bakıyorlarmış ben bir kuruma evrak teslim etmeye gittiğimde bana kendileri söylediler zarftan çıkan soruları bilmen tek başına bir anlam ifade etmez çoğu kişi biliyor kendini ifade edişine tavrına görüntüne de önem veriyoruz özgüven de önemli filan dediler sadece referans baz olsa referansı olmayan hiç kimse kazanamazdı diye düşünüyorum ki bugün öğrendim referansı olan bildiğim bir arkadaşım kazanamamış demekki Allah nasip etmeyince referans olsa da olmuyor referansı olduğunu kendisi söylemişti
-
@Zteorisi benim göremediğim onların gördüğü bir şey oldu demekki, saydıklarınıza çok özen göstermiştim halbuki. Sağolun hocam bakalım inşallah elimde sadece GUY kaldı, kısmet
-
@aysesal Hocam Allah size de burda kazanamayan arkadaşlara da en güzelini nasip etsin inşallah ben zamanında guydan elendim o kadar üzüldüm ki kendime gelemedim uzun süre ama sonra Allah daha iyi bir kapı açtı sizde umudunuzu yitirmeyin Allah cümlemize en hayırlısını versin kimsenin emeği boşa gitmeyecek herkes bir yerlere gelecek ben inanıyorum. Ben bugün o arkadaşımı da öğrendikten sonra dedim ki gerçekten nasip hemde güçlü bir referansı vardı ve bunu söylemişti ama kendisini yeterli görmediler demekki orda yiyecek ekmeği yokmuş Allah hayırlı kapılar nasip etsin sağlıcakla kalın.
-
@Zteorisi sağolun Hocam siz de
-
Şu paylaşılan resimde bir millet vekilinin 3 kişiye torpil yaptığını görüyoruz.317 ak partili milletvekili var bunlardan 100 milletvekili zaten her biri 3 kişiye torpil yaptıysa zaten eder sana 300 kişi. Yani gerçekten yerleşenler hakkıyla adaletle yerleşseler üzülmezdim derdim ki sen daha başarısızsın böylece kendimi teselli ederdim ancak anladım ki ders çalışmaktan daha önemli olan referans bulmakmış.
-
Arkadaşlar iftar öncesi 19.00'da 9. PRO ilanı gelmesi için yazacağız. 10 dk nızı ayırıp, 2-3 twit atmanızı rica ediyorum. TAG paylaşacağım
-
Burada birinci yedek kardeşimiz feragat edeceğini yazmıştı,gönderi kalkmış? Okursa eğer vaz mı geçti?
Hocalarım lütfen gitmeyecek,tercih etmeyecek olan arkadaşlar feragat dilekçesi yazıp, bu mübarek ayda bizlerinde yüzünü güldürsün.
Şimdiden herkese teşekkür ederiz.
Saygılarımla.