Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@wesley10 hocam etkinliklere hep katılmaya çalıştım ama 9.promosyon için inanin hic hevesim kalmadı gelse de yine aynı terane.. yine torpili olan girecek torpilsiz giren o azınlık içine girebilme şansımız belli... o strese bir daha girmeye ve bu üzüntüyü bir daha yaşamaya değer mi bilmiyorum. bu sonucu beklerken guyu da kacirdim 90 puanla issizim, açıkcası artık ne etkinliğin işe yarayacağına ne de hakkaniyete inancım kaldı
-
Bu 2. mülakatımdı daha önce referansım olmasına rağmen guy mülakatından elendim o gün elenince yaşadığım tarifsiz bir şeydi daha önce yaşamadığım bir şeydi. o acıyı yaşayınca kendime söz verdim defalarca mülakattan elensemde kimseye gitmeyeceğim ! yaklaşık 1.5 yıllık süreç boyunca sınavlara girdim olumsuz oldu 2 defa özelde işe girdim, son olarak bu mülakata kalınca ayrıldım. Elhamdülillah olumlu oldu .kendim kazanmış olmasam bu işlerin normal yoldan olmayacağını inanırdım ama nasipse oluyor.Şimdi kazandık diye seviniyoruz ama belki ilk maaşı yemek nasip değilse yiyemeyeceğiz yarınımızın garantisi yok sonuçta.
Şimdi "benden bu kadar bırakıyorum" diyen arkadaşlara naçizane bir tavsiyem var yaptığın masrafları ,verdiğin emekleri,harcadığın zamanı çöpe atma..önceliğin kpss olmasın gir çalış özelde ama bırakma . en azından benim olumsuz olması halinde yapacağım şeydi bu . -
@wesley10 hesabı aktifleştirip katılacam
-
@dağcicegi Haklısın hocam tek kelimem yok. Fakat mücadeleni bırakma, bu işten vazgeçme. Tabi etkinliklere katılmanı isterim ama karar senin. O ilan bizim hakkımız, ama devlette hakkaniyet var mı ? Çok tartışılır. Bakalım son 10 gün bize ne getirecek ...
-
@arnolt Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
Şu paylaşılan resimde bir millet vekilinin 3 kişiye torpil yaptığını görüyoruz.317 ak partili milletvekili var bunlardan 100 milletvekili zaten her biri 3 kişiye torpil yaptıysa zaten eder sana 300 kişi. Yani gerçekten yerleşenler hakkıyla adaletle yerleşseler üzülmezdim derdim ki sen daha başarısızsın böylece kendimi teselli ederdim ancak anladım ki ders çalışmaktan daha önemli olan referans bulmakmış.
Benim dikkatimi çekende bu.Bu torpil olayı 2 ay öncesinden ortaya çıkmıştı.Buna rağmen geri adım atmadılar.Kendilerine çok güveniyorlar anlaşılan. Bu tarz 10 milletvekili liste yapsa bile büyük haksızlık ortaya çıkmakta.
-
Elbette alımlarda kibar adiyla "Referans" Çirkin tabiriyle "Torpil" çokça oluyor.
Ben girmediğim bu sınavı ilk günden beri takip ediyorum 100 günü aşkın süredir burdayım.
Ama bence asıl sorun ne deseniz Sadece "Referans" demem..
ı.i.b.f denen bu topluluk belkide en pasif topluluktur. Günlerce burda etkinlik yapıldı. sayımiz bir duzineyi geçmez. Halbu ki en somut örneği öğretmenler Bu yolla neler kazandı neler.
Biz ise SGK BAŞKANIN yeşil ışık yaktığı 9 pro alımını bile almayı başaramadık. Nedeni ise kimse değil biziz kendimiz! Torpili olan adamı anlarım adamın kafası rahatta olmayanlara soruyorum Sizin nereniz rahat ?
Ilk gelen ilan 2016 nin sonuna yetiştirilmeye çalışıldı gene torpilsizzlerin çabasıyla.. Belki 9 pro alsaydık Biraz daha torpilsiz arkadaşımız yerleşecekti ama beceremedik.. Işte ondan bize yazıklar olsun arkadaş.. Hakkıyla kazanan arkadaşları tekrar tebrik ederim. Olmayan kader ortağı arkadaşlarıma da şu cümleyi reva görürüm. Allah var gam yok.. -
kazanamayan arkadaşları çok iyi anlıyorum. öyle zor geliyor ki kurduğun onca hayalden, verdiğin emekten, ettiğin fedakarlıktan sonra ekranda başarısız kelimesini görmek. o küçücük kelimenin kalbine nasıl taş gibi oturduğunu iyi bilirim. sanki yaptıkları o 5 dkkalık mülakatta sordukları 3 5soruyla seni tanıyıp ölçebileceklermiş gibi başarısız yazmak ne kolay onlara. bna göre de çok büyük bi küstahlık. kimse verdiği emeği hiç etmesin arkadaşlar, direnelim bizler girelim kurumlara ki bizim çocuklarımız milletin kapısında kendine torpil arayanlardan olmasın. gerçekten hak edenin hakkını bu dünyada alabildiği bi ülke olsun. Mülakatımıza giren insanların hangi sınavlardan geçip geldiğimizi tam olarak anlamadıklarına eminim. Buraya kadar gelen herkes gayet te başarılıdır. Kazanamayan arkadaşlara Allah sabır versin ve içindeki umudu almasın inş. Lütfen vazgeçmeyin.
-
Arkadaşlar tartışmayın başkasının rizkina tasallut etmeyin.Er kişi er meydanında gerek.Çalışın istikameti şaşırmayın. Ne olur bu 9. Promosyon için bu son 10 günde kanimizin son damlasına kadar tabiri caizse mücadele edelim.Yani demek istediğim 500 kadro alalım 50si istatistik olsun 450si iibf.
-
@ErtuğrulBEY agzına saglık kardeşim kalbı temiz tutmak önemli orda 50 kişilik baskasının rızkıya ugrasılcagına mülakattan güze çıkıp dua etmek var bunlar boş işler önce için temiz olacak..
-
@hedefsgkk yaa kardeşim yani 50 kişi zaten istatistik teki kardeşlerimize kpss aciklanmadan önce yeter.
-
8.promosyonu kazanan biri olarak bende elimden geleni yaparım yeni ilan için arkadaşlar.
-
az önce sgk sınav koor. ile görüştüm
yedekler kendı bransındaymış
bddk ve calısma bakanlıgını sordum onlarda buyuk ıhtımal lıstededır sılemeyız kendılerı feragat etmelı dedı
aklımda sımdı su soru var
bu zamana kadar ıst bolumune acılan kadro sayısı kaç ?
çalışma 10
bddk 25
karayolları 2 (bu listedelermidir)
bide işkur tedaş var onlarda gıdermı kı ? -
işte insanlar bunla ugrasacak kadar aciz dostum sonra dönüp bakıyor benim neden olumlu olmadı önce içi temiz tutacaksın bende devlet üniversitesinde okumusum en agır bölümü en agır sartlarda bitirmişim benim 75 imle kendinin 90 nıını bir tutamaz..kaldı ki herkesin agzında ünide geçemedigim tek ders istatistik bunuda belirtmeliyim ki :)..devlet uygun görmüş ki kadro açılmış herkes kendi ekmeğine odaklansın ayıptır günahtır mubarek ayda işleriniz yolunda gitmez yapmayın etmeyin sözüm genele ..
-
Ama birsey var arkadaşlar bu twetter etkinliğini 15-20 kişiyi geçmiyor.yani 100 kişi olsak bir tt olsak yeter @wesley10 kardeşim bu arada etkinlik ne zaman?
-
@FATMAN06 hocam çalışmaya giden 5 kişi kesin olarak denetmenliği kazanıp gitmeyen insanlarmış
-
Yeni ilanın gelmesi için her zaman yaninizdayim her zaman destekcinizim arkadaşlar. . Ne zaman derseniz katılırim her etkinliğe
-
@hedefsgkk yedek kaça ilerlerki ?
-
@prst için çok kötü .senin için üzülüyorum sende bir iibflisin altı üstü gerçekleri konusursak kimsenin kimseden farkı yok kendini birşey sanma otur yerine kırmadıysak bugune kadar adamlığımızdan ama yeter işine bak..
-
@FATMAN06 suan etraftan bildigim kesin olarak 6 kişi var üstüne il tercihindede elenme olursa inşallah 25 e kadar gider
-
Mali hizmetlerde olur arkdaşlar onunda sayısı belli 250 kişi.Son kez kullanalım şu p49u geçen sene 78e kadar düşmüş 241 kişide